İnsanlara nasıl cevap veriyorsunuz?😒

Esinin sperm durumu nasil? Bitkisel
Kurler herkeste ayni etkiyi gostermez helede esinin spermlerde sorun varsa klomende ise yaramaz. Yani bana gore hormon tedavisiyle birlikte asilama asil tedavi baslngicidir.. gerisi hikaye..

Esinin sperm durumu nasil? Bitkisel
Kurler herkeste ayni etkiyi gostermez helede esinin spermlerde sorun varsa klomende ise yaramaz. Yani bana gore hormon tedavisiyle birlikte asilama asil tedavi baslngicidir.. gerisi hikaye..
Onun analizi normal çıktı
Vitamin vs de kullandık
Çatlatma iğnesi gibi şeyler kullanmadım hiç. Letu falan varmış femara tarzı şeyler

Onun analizi normal çıktı
Vitamin vs de kullandık
Çatlatma iğnesi gibi şeyler kullanmadım hiç. Letu falan varmış femara tarzı şeyler
Ben her defasinsa asilamayla hamile kalmis biri olarak durumunuz uygun olunca ordan baslamanizi tavsiye ederim. Catlatma igneside olmustum ben tabii.. birde kafadaki stresi azaltmak gerek

11 yılın sonunda tüp bebek tedavisi ile anne oldum.sayisiz densizlik ve soruya maruz kaldim.soranlara kismet deyip geçistirdim.yaralandigim,üzüldüğüm çok oldu. bizim milletimiz kadar insanin özeline burnunu sokan başka millet var mi çok merak ediyorum. 2 sene umutsuzluğa kapılmak,üzülmek için çok az bir süre kimseyi kafana takma kendine odaklan iyi bir dr a muhakkak muayene ol gerisini boşver.

Aman siz kendinize bakın ya bosverin milleti. Çocuğu dogurunca meraklari gidecek gelip çocuğun altını onlar açmayacak ya da gecenin köründe emzirmeye onlar kalkmayacak, bez parasını onlar karşılamayacak. Bir kulağınıza girsin öbüründen çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…