- 17 Ocak 2020
- 28.109
- 1
- 40.852
- 598
- Konu Sahibi Matmazel -
Bence kendinizi strese sokmayinBen ailemden uzağa gelin geldim ve burda evlenenler ilk geceden hamile kalıyor-muş:) trajikomik ama bi yarış içindeyim gibi hissediyorum
Hatta bi kız daha gelin geldi 1.5 yıl onunda olmadı o sosyal bi kızdı daha çok soruya tutuldu psikoloji bozulmuştu ki hamile kaldığını öğrendi paçayı kurtarmış hissediyorum demişti
Kv 1 kere sordu 2 senede :) genelde onun komsuları annemin komsuları ve ilk kez gördüğüm eşimin uzak akrabaları soruyor
Nasılsın? İyiyim siz nasılsınız? Çocuk yok mu daha? Error:)
İşte saygıyı bozmak istemiyorum çirkef bi tarafım var ama bu tarz konuşursam iyice akıllarına kazıncam yarası var olarak. Garip bi histeyim
Aynen bende hep hayırlı sağlıklı merhametli olsun diye dua ediyorum
Evet bende izliyorum Allah evladın da hayırlısını versin. Hep dua ederken diyorum zaten Allah'ım vatanına milletine hayırlı, merhametli, seni üzmekten korkacak evlat nasip et diye. Bekliyorum hediyesini
Biliyorum gebelik topiklerini okudukça yalnız olmadığımı biliyorum
Bazen bakmıyorum kafamdan çıkartayım diye çıkıp yürüyüş yapıyorum squid gamedeki kırmızı adamlar gibi peşimdeler sanki soru sormak için
Oyuncu 4155 hamile misin? Kfjksdk
Ne güzel elit bir çevren varmış
Keşke benim olsa
Eşimin görevi burada. Benim iş imkanım yok evin bi odasını spor salonu yaptım günümü planlıyorum spor yemek hazırlamak kitap okumak derken gün bitiyor o konudan sıkıntı yok. Krizler geçirmek yerine bi iş tutsaydınız karı koca demek biraz ağır olmuş, şükür ülke şartlarına göre ortalama bi durumdayız. Ama aşılama tüp bebek gibi şeyler bulunduğumuz mevkiye uzak bu yüzden para biriktirmekle meşguluz herşey elimizin altında değil ne yazık ki. Teşekkürler yorum için
Galiba benim eşim baba olmayı çok istediği için ben bu kadar gerginim. O da istemeseydi ben bu kadar kafama takmazdım gibi geliyor. Elbette sadece anne baba olmak için evlenmedik ama yaşımız da geçiyor. Ben 30a giricem eşim 35 yaşında. Sanırım ondan aceleciyiz
Bu baskılar inanın bitmiyor
Gebe kalın kızsa olsun üzülme ikinciye oğlan olur baskıları ... Oğlansa kız evlat daha hayırlı oluyordu ama ikinci de erkek yaparsın diye talimat vermeler ...
Bir çocuk dogurun hele başlayacak emzirme baskıları bilmem ne baskıları
Altı aylık olsun sonra
İyi hadi büyüttün ikinci ne zaman olmuyor mu yoksa baskıları.
Her baskıda strese girersek 60 imizda biz Parkinson oluruz o baskıyı yapip bizi hasta edenlerde hiç nasilsina gelmeyecekler yasliligimizda