İnsanlara bir şey anlatınca o işin bozulması

Evet çok haklısınız çok geçte olsa farkettim ya ben her sevincimi paylaşırdım ama böyle yaşadığım şansızlıkları anlatsam bu genç yaşımda roman olur ya sağlıkta bile çok ciddi sınanıyorum .Mesela kimi diyor ki işte ne ünlüler ne zenginler var hayatlarını topluma açık yaşıyorlar kıskanılıyorlar ama bi şey olmuyor ama onların yıldızı şansı yüksek ki ünlü olmuşlar zenginler böyle benim gibi yıldızı dusuk insanlar sanırım nazardan kolayca etkileniyor bunu gördüm çevremde de
Ayrica o unlulerin bize gosterdikleri kismini biliyoruz ic hayatlarini bilmiyoruz : )

Kesinlikle katılıyorum.
Ben sevincini paylaşmayı çok seven bir insanim ama cidden neyi yaysam bozuluyor. O yüzden artık akillandim, yola çıkana kadar kimseye çıkacağım demiyorum.
Geçenlerde güzel bir işe kabul aldım, yüzbin sağlık testi istemişler kacyuz lira harcadım hallettim, bankadan yeni kart çıkarttım, iş yerinde giyerim diye bu pahallilikta alışveriş yaptım, başka fırsatım olmaz diye tatile gittim. Yedi düvele de ise başlayacağım diye yaydim, kendime yemekler içkiler ismarlattim
Derken🙈🙈🙈
Kadın aradı ve bir sebepten (iki seçim arasında bankaların tüm kredileri iptal etmesi vs dönemi) açılışı ertelediklerini , ise alımları durdurduklarini söyledi.
G.t gibi kaldım valla, kimseye de diyemedim utandım:) ananem 'is nasıl kizim' demesin diye iki cumadir kadını aramıyorum 😂😂

Merhaba arkadaşlar aynı ayda iki tane işim bu sebepten bozuldu hemde tam olmuşken .İnsanlara hiçbir şekilde anlatmamak mı gerekir ama bazı insanlar anlatsa bile işleri yolunda gidiyor .Siz bu inanışa inanır mısınız? Nazar mı bu bendeki anlamıyorum
Negatif enerji çekiyorsun üstüne.

X