• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insanlar Kimi Kiskanir?

İNSANLAR KİMİ KISKANIR?sizce

• Ankete Katılan
    158
İnsanlar neyi kıskanır bilemem ama ben sevdiğim adamı kıskanıyorum bir tek hemde deli gibi :69::39:

kolay kolay kimseyi kıskanmam ben. keşke hiçbiri seçeneği olsaydı

sevdiğimiii :69:

çekemediğini kıskançlık komplekstir

her açıdan sağlıklı olanları kıskanıyorum. Ulaşamadığımı daha çok kıskanıyorum demekki:))Eşimi de kıskanıyordum bir zamanlar artık işten başını kaldıramadığı için kıskanmam için pek neden de olmuyor.

Son düzenleme:
eğer sevdıgıne tam guvenırsen kıskanmazsın..
bence guvenmedıgını kıskanır ınsan..

insanlar kendinde olmayanı kıskanırlar, tabii bu kendinde olmayanı istemesi de gereklidir.

önemle belirtmem gerek, sevdiğini gibi bir madde vardı orda, insan sevdiğini kıskanamaz, neandertal kişilik özelliklerinden biri olan ve soyu tükenen bu türle birlikte sevdiğini kıskanma özelliğinin de dünya yüzeyinden silinmesi gerekiyordu. ama maalesef bazı az sayıda olmalarını umduğumuz insanlar aradı buldu bu sevdiceğini ondan bundan şundan bitten sinekten uçan kuştan yandan geçen insanlardan sağda solda mekanda herhangi bir yerde bulunan insanlardan kıskanma huyunu,

dağlara taşlara, Allah evlerden ırak kılsın... erkek arkadaşı veya eşi kıskanan kadınlara, kız arkadaşı veya eşi kıskanan erkeklere Allah sabırlar versin, bir ömür öyle nasıl geçer...

kıskanmak ve sakınmak arasında ınce bı cızgı vardır ınsan kımı kıskanır=kendınde olmayana,çekemediğine haset duyar.Bir nevi nazardır :1: sevdiğin kişiyi ise sakınırsın paylasmak ıstemezsın kı buda dogaldır :3:

kıskanmak ve sakınmak arasında ınce bı cızgı vardır ınsan kımı kıskanır=kendınde olmayana,çekemediğine haset duyar.Bir nevi nazardır :1: sevdiğin kişiyi ise sakınırsın paylasmak ıstemezsın kı buda dogaldır :3:

sakınma sadece gerçek bir tehdit oluştuğunda hissedeceğin fakat ortalığı ayağa kaldırmanı gerektirmeyecek bi duygu olmalı.. ki bu gibi durumlarda da sonuçta sevdiceğin duruma müdahele edebilir, etmeyecekse de zaten kendi tercihidir, giderse gider, ama kıskanma hareketleriyle sevdiceğine tehdit olarak gördüğün kişiyi uzaklaştırma hem sevdiceğine saygısızlık, güvensizlik, hem de öz güven eksikliğidir. sevdiceğin kendisi bu işi halledebilir..

benim bahsettiğim çevrede herkesi her şeyi tehdit görme ve ciddi bir olay olmadan sırf bakma konuşma ne bileyim merabalaşmada dahi ciddi bir şeylerin döndüğünü hissetme paranoyası.. bir olur iki olur zamanla hastalık derecesine varır, boğar, uzaklaştırır..

Tabikide genel olarak sevdiğini kıskanır deriz.. ama bazı insanlar sevmediklerini de kıskanıyorlar, çok tanıdığım var ailesiyle mutlu olan, huzurlu bir yaşamı bile kıskanacak insanlar var artk, yani insan sadece sevdgini kıskanmıyor ..

sakınma sadece gerçek bir tehdit oluştuğunda hissedeceğin fakat ortalığı ayağa kaldırmanı gerektirmeyecek bi duygu olmalı.. ki bu gibi durumlarda da sonuçta sevdiceğin duruma müdahele edebilir, etmeyecekse de zaten kendi tercihidir, giderse gider, ama kıskanma hareketleriyle sevdiceğine tehdit olarak gördüğün kişiyi uzaklaştırma hem sevdiceğine saygısızlık, güvensizlik, hem de öz güven eksikliğidir. sevdiceğin kendisi bu işi halledebilir..

benim bahsettiğim çevrede herkesi her şeyi tehdit görme ve ciddi bir olay olmadan sırf bakma konuşma ne bileyim merabalaşmada dahi ciddi bir şeylerin döndüğünü hissetme paranoyası.. bir olur iki olur zamanla hastalık derecesine varır, boğar, uzaklaştırır..

benım demek ıstedıgım su bana gore kıskanclık bır haset duygusudur cekememezlıktır bu anlamda bunu sevdıgın ınsana duymazsın heralde :1: bırı baktıgında vs sakınırsın sakınmak derken de ıcten ıce bakmasın ıstersın bu kotu bısı deıldır sevgı kaynaklıdır kıskanclık deyınce bana hep kotu cagrısım yapıyor :)

Back