• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insanlar Kimi Kiskanir?

İNSANLAR KİMİ KISKANIR?sizce

• Ankete Katılan
    158
bende kıskançlık hastalık boyutunda tanıdıgm yada tanımadan bişilerini duydugum herkesi herşeyi kıskanırım :utangac:belki abartmış gibi olabilirim ama bu gerçek ben her şeyi herkesi kıskanırım yeterki benden bazı konularda üztün olması yeter
mesela çaok begendigim e alamadıgım bişi olura v başkasında görürsem bu annemde olsa ablamda olsa kıskanırım çok kötü bişi ama ben yenemedim bu huyumu bana çok zarar veriyo.

kıskanç değilimdir...
ama insanlar yerinde olmak istediklerini kıskanır en fazla....
ne gerek varsa....

ulaşamadığı için kıskanırsüprizzzzz

Kimseyi kıskanmayı kıskanırım valla-tatlicadiarzu- ..Helal olsun...:delphin:
Bir kere bizim fıtratımızda var bu ha kiminde çok az vardır masumane kiminde tehlikeli derecede...kötükedihüso
Ama muhakkak vardır ya...fisfisfis
Ben eşimi sakınırım;kıskanırım eşler arasındaki bu koruma ve sakınma da -normal boyutlarda ve tadına oldugu surece- sevgıyı tazeler...Şeniz:Saruboceq:yerimseniben
Hanı boylee gonlunu alırsın cılveler yaparsın ..Kıskanırsın namahremden korumaya calısırsın ya işte eele.şakkıdı.

kıskançlık çeşit çeşit ben eşimi kıskanırım ama güvenmediğim için değil sevdiğim için aşarıda değil kıskançlığım acık:)) zaten az olanı makbul. annemde beni kıskanıyor mesela:)))

bnm kdr kıskanç bi insan yoktur ya!sevdiğimi annesinden bile kıskanıyorum.arkdaşlarımı da kıskanıyorum.başka arkadaş edindiklerinde deli olyorum...hastalık derecesinde yani:uhm:akrep burcuyum ya belki ondandırŞeniz

Bu kıskançlık anketi genellemeye dayalı ama herkez sadece sevdiğini kıskandığından bahsetmiş.Yani; başlık kocanızı yada sevdiğinizi değil neyi kıskandığınızla alakalı.
Ben çok mükellemtçi biriyimdir mesela,
Kıskançlığım maddi olarak değil de manevi olarak daha fazla,
eşimi seviyorum; aman aman kimlere diye kendimi yemiyorum güven mevzuu yani.
Mesela benim yapamadığım,beceremediğim,yetrsiz kaldığım konularda benden başkasının daha fazla yetiye sahip olması beni rahatsız eder.ama bende bir dürtü oluşturur,daha çok azmedirim.yani kıskanma dürtüsü beni harekete geçirir ve hırs yaparım.ne yapar eder beceririm.hayatta geldiğim konumda sürekli benden daha iytilerini baz alarak kendime hedefler koymam dolayı hep iyi olmuştur ve kıskanılan pozisyonuna taşımıştır beni.
çekememezlik ayrı bir mevzu.Çekememezlik kıskanmaya rağmen yerinde sayıp,kılını dahi kıpırdatmadan,oturduğu yerdem eleştiren,kötüleyen ve yerinde sayanların alanı bence.çekemeyen insan çekemdiğinin önüne nasıl taş koyarım onu düşünür,ben kendim için ne yaparım diye düşünmeyi akıl edemez.doğal olarakda yerinde sayar.
Kıskanmak bezen güzeldir

Ulaşamadığını kıskanan çok insana şahit oldum ne yazık ki!!

benim öyle kıskançlık huyum yoktur eşimin var ama bana belli etmemeye çalışıyor bende yedimmmm
insan bence güvenmedigini kıskanır demekki ben eşime o güveni veremedim mi?

ben ne eşimi kıskandım nede bi başkasını
anormal miyim acep -tatlicadiarzu-

şu kıskanma olayının k si yoktur,bende.... garip....

En masum kıskanma ''sevdiğini'' kıskanmaktır :delphin:

Ben de sevdiğimi kıskanırım şakkıdı

Ama kıskançlık görecelidir diğer biçok hususta olduğu gibi...

Kimi çekemediğini,kimi ulaşmak isteyip de ulaşamadığını,kimi hakkı olmayanı,kimi düşmanını,kimi de beğendiğini,sevdiğini kıskanır...

sevdıgını paylaşamadıgını kıskanır

bende sevdigimi işaretledim kaydirigubbakcemile5 :oklava: huy işte napim diger şıklarda zaten uymuyor bana :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdiğini de kıskanabilir..kaydirigubbakcemile
herhangi bir yönden(güzellik zenginlik eş dost başarı..) daha üstün durumdaki birini de kıskanabilir..:tomato:

Back