• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insanlar Kimi Kiskanir?

İNSANLAR KİMİ KISKANIR?sizce

• Ankete Katılan
    158
sevdıgını ama sanırım sıın ıcınde yıne bırazcık da guvensızlık var

Sevgilimi acayip kıskanırım gamyoncuiremsu

Hatta ona bazı şeyleri yasakladım :1closedeyes:

Yolda giderken hiçbir kadına bakmıcak ayrıca
Bayan şarkıcı dinlemesi ve bayan yazarın kitabını okuması yasak :delphin:

Ben yanında yokken parfüm kullanamaz :jeyyar:

Açık kıyafetler giydirmem (bu saçma oldu) benneyaptımki

kıskançlığın bir güven meselesi olduğunu düşünüyorum,partnerine ya da kendine güvenmeyen kişi kıskançtır ve huzursuzdur.sevdiğini kıskanma hikaye bence,ya elimden kaçırırsam meselesi.bu da güvensizliğin işareti...

kesınlıkle katılmıorum.sevdıgın deger verdıgın onemsedıgın ıcın kıskanırsın.tam aksı oldugunda kıskanmak degıl bence umursanmaz bıle

hem sevdigini hemde çekemediğini kıskanr :))

fisfisfisbence güwenmediğini kıskanırr..ya da güwensizliğini kıskanma kalıbına sokar diyelimm

bende katiliyorum sana ornegin sorunca derler sevdigim icin alakasi yok guvenmedigin birini kiskanirsin daha dogrusu kiskanirmis gibi yapar herseyini kisitlarsin

ama ne konuda kıskanma aşk konusunda tabiki sevdiğini genel anlamda çekemediğini kıskanır bence

sevdiğini öncelikli olarak kıskanır tabii ama insanlar duruma göre herşeyi kıskanabilir bana göre:CüvCüv:çocuğunu , annesini ,babasını ,eşyasını ,bir başkasının mutluluğunu,kendinde olmayan herşeyi vs vs böyle uzar gider hepsini yaşamadım ama benmde kendimden yola çıkarak bildiklerim bunlar:CüvCüv:

tabikiiiii sevdiginiiiiiiiopuyorumnanaktan

Ben ulaşamadığımı kıskanırım.
Ben güzel bir kitap okurken yazarını kıskanırım.
Güzel bir konserde enstrüman çalanları kıskanırım:23:

insan sevdiğini kıskanır, bir de sevmediğinin başarılı , zengin ,kariyer sahibi vb. şeylerden dolayı kendinden ileride olmasını kıskanır

hayatımda hiç kıskanç değilimdir..

ta ki SEVDİĞİMLE TANIŞANA DEK..

sevdiğimi aşırı kıskanırım..onun dışında hiçbirşeyi kıskanmam..

Sevdiğini..
Ulaşamadığını..
Çekemediğini..
Onun gibi olmak isteyip te olamadığını..

bu şıklara baktığımda ben bir tek ve delice sevdiğimi kıskanırım

Kıskançlık gibi kötü bir huyum yoktur çok şükür...ben sadece eşimi kıskanırım oda doğal yanii :)

Back