• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettikten sonra bir şey olmamış gibi davranan insan

Acik olan herkeste cikiyordu son guncellemeye kadar, son guncellemeyle yok olmustu geri getirmisler demekki.
Ayyy inanamıyorum ya devlet hastanesi konusuna girdim orda da bazı kişilerin kilo ölçüsü görünüyor çok saçma. Belki herkes kilosunun ve doğum yaptığı tarihin görünmesini istemiyordur. Ben bekarım çocuğum yok ama saçma bence bunların görünmesi

Ee sonuç olarak napılır? Bende anlatmaya ve anlaşılmaya meyilli biriyim. Üstü kapanınca ben deliriyorum
Anlattığınızda muhtemelen ya ağlıyor ya kaçıyorlar özellikle konuyu açıp yüzlerine gerçekleri ve hislerinizi söylemeniz lazım maalesef böyle ailelerin çocukları da hislerini söylemekten çekinen insanlar oluyor kendimden biliyorum bi yerden sonra kırın zincirlerinizi ne düşünüyorsunuz eleştirin söyleyin

Söylediğim bir şey benim bir suçum yok diye örtülüyorsa anlatmama rağmen anlaşılmıyorsa sonra da üstüne umursanmadan kapatılıyorsa ne yapılır?
Konuyu bilmediğim için yorum yapamam bu konuda. Belki karşıdaki insanın gerçekten suçu yoktur siz büyütüyorsunuzdur.

Ayyy inanamıyorum ya devlet hastanesi konusuna girdim orda da bazı kişilerin kilo ölçüsü görünüyor çok saçma. Belki herkes kilosunun ve doğum yaptığı tarihin görünmesini istemiyordur. Ben bekarım çocuğum yok ama saçma bence bunların görünmesi
İsteyen koyuyor onları zaten. Standart bir uygulama değil. Sakin olun. Konuyu da sabote etmemelisiniz alakasız şeylerle.

Kendimiz açıyoruz onları 💓 yani rizamizla paylastigimiz seyler, isteyen kapatabilirde

Hep zaynlattığınızda muhtemelen ya ağlıyor ya kaçıyorlar özellikle konuyu açıp yüzlerine gerçekleri ve hislerinizi söylemeniz lazım maalesef böyle ailelerin çocukları da hislerini söylemekten çekinen insanlar oluyor kendimden biliyorum bi yerden sonra kırın zincirlerinizi ne düşünüyorsunuz eleştirin

Anlattığınızda muhtemelen ya ağlıyor ya kaçıyorlar özellikle konuyu açıp yüzlerine gerçekleri ve hislerinizi söylemeniz lazım maalesef böyle ailelerin çocukları da hislerini söylemekten çekinen insanlar oluyor kendimden biliyorum bi yerden sonra kırın zincirlerinizi ne düşünüyorsunuz eleştirin söyleyin

Ben zaten hep hislerimi dürüstce aktardığım için ilişkide kötü konumuna düşen tarafım. Cidden kaçsam sussam trip atsam böyle olmaz. Ne zaman doğru düzgün iletişim kuruyorum hislerimi ve istemediklerimi söylüyorum sonu Böyle oluyor. Ya ben yatıyorum tepkisi ya tamam demek sadece ya da sabah uyanınca hiçbir şey olmamış gibi günaydın. Ben istiyorum ki kavga edelim tartışalım ama sonuca bağlayalım karşımda bunun gayesinde olan birisi yok. Galiba konuşur konuşur durur diyor. Ya da gideceğimi bildiği için üstüme gitmiyor. Her neyse nedeni bilmiyorum da bi saatten sonra yüzüne geçip tüküresim geliyor insan bunalıyor. Sussam sessiz olsam daha iyi olur ama konuşmak benim huyum çözmek isterim

Konuyu bilmediğim için yorum yapamam bu konuda. Belki karşıdaki insanın gerçekten suçu yoktur siz büyütüyorsunuzdur.
Konu şu adamı arıyorum bir şet diyecem bana diyor ki hadi telefonu kapat oyun oynicam müsait olunca ararım. Ya tamam ararsın biliyorum da ben o an bir şey demek için aramışım. Arkadaşlarının yanında hadi hadi kapat deyip tınlamadan kapatıyor. Niye yaptık deyince de kapat dediğimde niye kapatmıyosun diyor ama adama o an ihtiyacım olduğunu anlamıyor. Bende sitem etmeye başlayınca saygısızlık yapıyorsun deyince direkt kaçıyor. Ya 10 kişi var yanında yapılan muamele hoş mu? Sonra da diyor benim suçum yok ben kapat dedim.

Konu şu adamı arıyorum bir şet diyecem bana diyor ki hadi telefonu kapat oyun oynicam müsait olunca ararım. Ya tamam ararsın biliyorum da ben o an bir şey demek için aramışım. Arkadaşlarının yanında hadi hadi kapat deyip tınlamadan kapatıyor. Niye yaptık deyince de kapat dediğimde niye kapatmıyosun diyor ama adama o an ihtiyacım olduğunu anlamıyor. Bende sitem etmeye başlayınca saygısızlık yapıyorsun deyince direkt kaçıyor. Ya 10 kişi var yanında yapılan muamele hoş mu? Sonra da diyor benim suçum yok ben kapat dedim.
Çok önemli ve acil bir konu değilse adam haklı. Müsait değilim, kapat sonra ararım demiş. 10 kişinin içinde yetişkin kızının çok da önemli ya da acil olmayan dertlerini dinlemek istememiş. İnsanlar anne babanız da olsa her istediğinizde emrinize amade olmaz olamazlar. Bazen beklemeniz gerekir.

Tek çocuk musunuz? Genelde tek çocuklarda gözlemliyorum bu ben isteyince annem babam emrime amade olmalı, hayatlarında benim önüme geçen hiçbir şey olmamalı tavrını.

ok önemli ve acil bir konu değilse adam haklı. Müsait değilim, kapat sonra ararım demiş. 10 kişinin içinde yetişkin kızının çok da önemli ya da acil olmayan dertlerini dinlemek istememiş. İnsanlar anne babanız da olsa her istediğinizde emrinize amade olmaz olamazlar. Bazen beklemeniz gerekir.

Tek çocuk musunuz? Genelde tek çocuklarda gözlemliyorum bu ben isteyince annem babam emrime amade olmalı, hayatlarında benim önüme geçen hiçbir şey olmamalı tavrını.
Tek çocuğum da bunu benim eski sevgilim dahi yapıyordu aynı olayı onda da yaşadım. Babam gibi acil mi diye sormadı bile sonradan soruyor aynısı cidden genelde erkek böyle mi erkek ortamında anlamıyorum

Tek çocuğum da bunu benim eski sevgilim dahi yapıyordu aynı olayı onda da yaşadım. Babam gibi acil mi diye sormadı bile sonradan soruyor aynısı cidden genelde erkek böyle mi erkek ortamında anlamıyorum
Eski sevgiliniz de size yapmıyor aslında. Siz ailenizden, babanızdan beklediğiniz abartılı ilgiyi ve tek odak noktası olma beklentisini erkek arkadaşlarınızdan da beklediğiniz için insanların normal davranışları size anormal geliyor ve sorun çıkartıyorsunuz. Karşı taraf da bir sorun olmadığının farkında olduğu için üstünü kapatıp geçiyor.

Babamda anneme karşı genelde öyleydi😂 hayatıma giren böyle insanlar beni önemsemiyor mu bilmem de genelde tartışmak istemiyorum diyen tiplerdi. Ne oluyor bu?
Çok iyi bence,benim kocam aylarca küserdi ben de böyle erkekleri takdir ediyorum,hayat kısa önüne bakacaksın hemen uzatıp büyütüp devam ettirmenin kime ne faydası var

Tamam da adamla kavga edemedikten ve sorunu çözemedikten sonra devam etmenin ne anlamı var? Karşıdaki insan daha da sinirlenir ilişki zafar görür. Konuşup anlaşmak dinlemek varken bu yol sağlıklı mı? Karşıdaki insan soğuyor

Mesela en son kocamla o uyurken kızlara ses yükselttiğim için tartıştık.
Bunun neyini çözeyim bacım yükseltmesem iyiydi, olan oldu, bile isteye uyansın diye de bağırmadım ya. Ne uzatıcaz bunu?

Konu çok ilginç geldi ya bana. Şimdi bir insanla hangi konuda tartışıp onu çözmeye çalıştım diye düşündüm 1 tane bile örnek gelmedi aklıma 😅 bence çözülmesi gereken şeyler zaten sakince konuşulup çözülüyor. Tartışılan konular genelde aslında bomboş öyle gerginlikle çıkmış ve üstüne konuşmadan zaten barışılan seyler gibi geliyor. Neyi mesela kavga ediyorsunuz, çözmek istiyorsunuz ama eşiniz devam etmiyor?

Tamam da adamla kavga edemedikten ve sorunu çözemedikten sonra devam etmenin ne anlamı var? Karşıdaki insan daha da sinirlenir ilişki zafar görür. Konuşup anlaşmak dinlemek varken bu yol sağlıklı mı? Karşıdaki insan soğuyor
O yorumlara bakma
Psikolojide duvar orme olarak tanımladıgımız muthis bir sorunu normallestırmışler bende şaşırdım okudukça

Tehlikesiz gibi gorunsede ilişkiyi çıkmaza sürükleyecek en büyük yaklaşımlardan😐 baba hariç sevgili koca arkadas için soyluyorum

Anne baba Tacımızdır ve bizi bizim onları sevdıgımızden daha Cok sevıyorlar

O yorumlara bakma
Psikolojide duvar orme olarak tanımladıgımız muthis bir sorunu normallestırmışler bende şaşırdım okudukça

Tehlikesiz gibi gorunsede ilişkiyi çıkmaza sürükleyecek en büyük yaklaşımlardan😐 baba hariç sevgili koca arkadas için soyluyorum

Anne baba Tacımızdır ve bizi bizim onları sevdıgımızden daha Cok sevıyorlar
Kendisine sorunu anlattığımda doğru düzgün sorunum var diye yaklaşmıyorsun direkt uzun uzun yazıyorsun bende kırmak istemiyorum dedi. Ben tabi yine sinirlenip kavga ettim :) gerçekten haklı olabilir sorunu çözmek yerine kavga ediyorum. Bana şu sorunu çözelim dedin ne zaman çözmedik dedi. Şunu anlamıyorum ama hakaret ediyorum bazen küfür ediyorum hala gitmiyor. Bu sevgidsn mi yoksa yüzsüzlük mü anlamıyorum bazen. Soruyorum cevap vermiyor. Demişti ki bana aslında gerçekten sevilecek bir kadınsın ama ağzını tutamıyosun dedi. Yani gerçekten kendimi nasıl sakinleştiricem napıcam

Back