- 29 Eylül 2014
- 8.998
- 16.968
- 498
- Konu Sahibi ecesoguksu
Ne yapsınlar aynı konu yüzünden kavga etmeye, huzursuzluk çıkarmaya devam mı etsinler? Doğru olan bu bence. Silip atmayacaksan o insanı, uzatmanın anlamı yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatsızlığını dile getireceksin, hala konuyu kapatıp diyalog kurmaya çalışmıyorsa, vuracaksın tekmeyi 90lardan gol olacak.Konu şu adamı arıyorum bir şet diyecem bana diyor ki hadi telefonu kapat oyun oynicam müsait olunca ararım. Ya tamam ararsın biliyorum da ben o an bir şey demek için aramışım. Arkadaşlarının yanında hadi hadi kapat deyip tınlamadan kapatıyor. Niye yaptık deyince de kapat dediğimde niye kapatmıyosun diyor ama adama o an ihtiyacım olduğunu anlamıyor. Bende sitem etmeye başlayınca saygısızlık yapıyorsun deyince direkt kaçıyor. Ya 10 kişi var yanında yapılan muamele hoş mu? Sonra da diyor benim suçum yok ben kapat dedim.
Ben direkt slk gibi hakaret edesim küfür edesim geliyorahatsızlığını dile getireceksin, hala konuyu kapatıp diyalog kurmaya çalışmıyorsa, vuracaksın tekmeyi 90lardan gol olacak.
Cunku ozur dilicek hatalarini kabul edicek g.tleri yok. Biz esimle nadiren tartisiriz. Ben sabirliyim hemen alevlenmem sakin tartisirim. Esimin sinir birden tavan yapar sonra bi bakarsin bes dk sonra soner. Eger hataliysa yada gereksiz sesini yukselttiyse farkina varir ama o ozru dilememek icin saatlerce sebeklik yapar. Ulan hataliydim k.bakma desene barisayim. Ama yok. İncileri dokuluyo..Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
İşte bende insan gibi konuşmuyormuşum sorunu direkt söylemiyormuşum. Sanki söylediğim zaman dinlenildim amanCunku ozur dilicek hatalarini kabul edicek g.tleri yok. Biz esimle nadiren tartisiriz. Ben sabirliyim hemen alevlenmem sakin tartisirim. Esimin sinir birden tavan yapar sonra bi bakarsin bes dk sonra soner. Eger hataliysa yada gereksiz sesini yukselttiyse farkina varir ama o ozru dilememek icin saatlerce sebeklik yapar. Ulan hataliydim k.bakma desene barisayim. Ama yok. İncileri dokuluyo..
Maşallah şanslısınız siz de eşiniz de :)Ben böyleyim.
Eşimle falan sabah tartıştığım/fikir ayrılığına düştüğüm zaman 11 12 gibi arayıp "tamam seni affettim napıyosun" dediğim olur.
İkili ilişkiler için söylüyorum boşanmayacaksam uzatmam derdimi anlatır geçerim.
Normalde de o ilişkiyi koparıp atmayacaksam (ki kopardığım öldü saydığım az insan yoktur) devam ederim.
Manipüle etmiş bile seni aslında kendı mukemmelmiş deKendisine sorunu anlattığımda doğru düzgün sorunum var diye yaklaşmıyorsun direkt uzun uzun yazıyorsun bende kırmak istemiyorum dedi. Ben tabi yine sinirlenip kavga ettim :) gerçekten haklı olabilir sorunu çözmek yerine kavga ediyorum. Bana şu sorunu çözelim dedin ne zaman çözmedik dedi. Şunu anlamıyorum ama hakaret ediyorum bazen küfür ediyorum hala gitmiyor. Bu sevgidsn mi yoksa yüzsüzlük mü anlamıyorum bazen. Soruyorum cevap vermiyor. Demişti ki bana aslında gerçekten sevilecek bir kadınsın ama ağzını tutamıyosun dedi. Yani gerçekten kendimi nasıl sakinleştiricem napıcam
Maşallah şanslısınız siz de eşiniz de :)
Peki kavga sonrası küsen, haksız olduğu halde özür dilemek için adım atmayan , aynı ev içinde sizi görmezden gelen insana ne demeli?
Bende öyleyim birden paralarım ama asla kin tutmam, sakinleşince kendi çapımda gönül almaya çalışırım bambaşka konularla iletişim kurmaya çalışarak.Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
İnsanı manyak ederler net,kavga ettik birşey olmamış gibi davranıp gemileri yakmıyorsun tamam ama ya ben istemiyorsam ya ben küstüysem,ya ben bütün bu tartışmaları unutmayıp söylenenleri biriktiriyorsam çok alınmışsam,bu tarz insanlar şunu anlamıyor birgün aniden tmm yeter çık hayatımdan lafını duyacaklar bu kaçınılmaz,hep sağda solda duymuşsunuzdur eşim,sevgilim vs aniden hayatımdan çıktı,ortada hiçbir sebep yoktu benden ayrıldı gibi,işte sebep var ama zamanla birikip aniden taşıyor,babayla anneyle küs olunmuyor o ayrı ama eş,dost tayfasının bir sabır kotası var ona dikkat etmek lazım.Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?