• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insanlar Kimi Kiskanir?

İNSANLAR KİMİ KISKANIR?sizce

• Ankete Katılan
    158

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
116
Yer
Kayseri
Insanlar Kimi Kiskanir?

İnanmıycaksınız ama ben kimseyi kıskanmam..Eşim konusunda da aşırı kıskançlıklarım yoktur.

Sen kimi kıskanırsın annecim?

ben sevdiklerimi kıskanırım en çok da eşimi denizcim

fisfisfisbence güwenmediğini kıskanırr..ya da güwensizliğini kıskanma kalıbına sokar diyelimm

Benim de öyle kiskanclik huyum yoktur.Ama tabiki sevdigim insani kiskanirim,börtüden böcekten bile.:dance:

Benimde öyle kıskançlık gibi bi kötü huyum yoktur amaaa...:kahve:sevdiğini diye işaretledim ankete...eskiden olsa eşimi derdim ama yıllar geçince kıskançlığın gereksiz bişi olduğunu anlıyo insan...helekide tam bi güven sağlayınca sevdiğine...yerimsenibencanımcım bence sende fazla kıskanma derim damadımızı...çünki gereksiz die düşünüyorum..ok..sengözlerimebaksanab​

Tabikide insan sevdiğini kıskanmalı...tatlicadiarzu

vala deeeeeeeetatlicadiarzu
ben esımı cok sevıyorum
ama asırı kıskanclıgım yoktur
nadır bı durumdur yanı

benim kıskanclıgımda sevgülüme karşı olur onuda pek belli etmemtatlicadiarzu(şımarır falannn:mymeka: fazla şımartmamak lazımmm:1closedeyes:)

İNSANLAR GENELDE GÜVENMEDİNİ KIZKANIR =BENSANA GÜVENİYORUM AMA DIŞARDAKİLERE GÜVENMİYORUM0cümlesi nekadarda doğru gelse değildir çünki bir inasana güveniyoran dışardakiler zarar veremez ona ona güveniyorsan o senindir hep güvenmekse çokkk zor ve ulaşılmazdır genelde

kıskançlığın bir güven meselesi olduğunu düşünüyorum,partnerine ya da kendine güvenmeyen kişi kıskançtır ve huzursuzdur.sevdiğini kıskanma hikaye bence,ya elimden kaçırırsam meselesi.bu da güvensizliğin işareti...

Paylaşamama dürtüsü kıskançlığı doğurur.
Zaman ilerledikçe,eğer insan kendini geliştirirse
bu kavram yerini paylaşmaya,katılmaya ve
doğal bir sonuç olarak ta sevgiye götürüyor.
Yani kıskanmanın yerini sevgi alıyor.

ben sadece sevgilimi kıskanıyom o da bazen aşırıya kaçıyo malesef :mymeka:

sevdiğim kişiyi kıskanıyorum walla..

ben annemı de kıskanıorum babamıda onlara guvenmıomuyum yanı yok ole bıse bence ınsan sevdıgını paylasmak ıstemedıgını kıskanır

Insan Sevdigini kiskanir demi ama:nazar::asigim:

sevdigini ........................................

Ben sevdiğim insanları kıskanırım..Daha doğrusu paylaşamam:utangac:

bence bir insan kıskanıyorsa ya karşısındakine ya da kendisine karşı güven eksikliği vardır ...

Back