gerçekten çok üzüldüm böyle anne babalara anne baba sıfatları bile yakışmıyor iyilikten maraz doğar lafı doru.keşke bu kadar alttan almasaydınız dicem ama biliyorum ki o zamanlar hiç bişeyi düşünemiosunuz ve zamanında olmayan şeylerden dolayı içinizde ukte kalıyor .konu maddi değil ama değer verildiğinin hissetmek istiyor insan.en ucuzundan bile olsa durumları eel verdiğince vazifelerini yapsalarmış durumları yok bunlara yetmiş derdiniz ama onların tavrınızı artıık koymalısınız gitmeyin çağırmayın evinize mesafenizi koyun artık bunları haketmeyen insanlar bunu kabullenin ama en büyük hatayı eşinizde görüyorum bu kadar sessiz ve tepkisiz kalması sizi ezdirmiş.eşinizle konuşun bence gelinine değer vermeyen bi aile oğluna da değer vermiordur bunu anlatın.ama eşiniz tavrını değiştirmezse içinizde yaralar zamanla daha da büyür ve içinden çıkamazsınız.bu böyle gitmez eşinize karşı saygınız ve sevginiz kalmayabilir.
benimde bu durumumun benzerleri başıma geldi eşim ortalarda durmaya çalıştı ama bu bile bana yettii bana haksızlık yapıldığında sessiz kalması bana yetti.bizde nişan yüzüklerimizi aldığımızda eşimin teyzesinin oğlu kuyumcu olduğundan ondan almıştık eşimin annesi arayıp kaça yüzük aldığımızı sormuştu ve öğrenince ki çok komik bi rakamdı eşime benim yanımda demediğini bırakmadı yok bu paraya yüzük mü alınır sen naptığnı sanıorsun kafayı mı yedn sen gibi çirkin şyler ki eşim çalışıor ve kendi parasıyla alıordu herşeyi ki daha nişan olmamış yüzük parmağıma bile girmmişti
benimde bu durumumun benzerleri başıma geldi eşim ortalarda durmaya çalıştı ama bu bile bana yettii bana haksızlık yapıldığında sessiz kalması bana yetti.bizde nişan yüzüklerimizi aldığımızda eşimin teyzesinin oğlu kuyumcu olduğundan ondan almıştık eşimin annesi arayıp kaça yüzük aldığımızı sormuştu ve öğrenince ki çok komik bi rakamdı eşime benim yanımda demediğini bırakmadı yok bu paraya yüzük mü alınır sen naptığnı sanıorsun kafayı mı yedn sen gibi çirkin şyler ki eşim çalışıor ve kendi parasıyla alıordu herşeyi ki daha nişan olmamış yüzük parmağıma bile girmmişti