Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 542020
nasıl zayıflamış bilmiyorum ama insanity ile böyle olmak mümkün bence ama 2 ay yetmez 2 senede anca böyle olunabilir bence :))
sanırım denemeden yorum yazdınız...denedikten sonrada yazın...........
Zayıflamak için yeter ancak bu kaslar için dediğin gibi 2ay yetmez..
Şu an neden korktuğunuzu az da olsa anladım. Ben Insanity öncesinde Hip Hop ABS yaptığım için çok zorlanmamıştım. Ne zamandır bu tarz yapmayıp şimdi yine başlayınca Jillian'a bende biraz zorlandım.. ^^"
Ben bomba gibiyim :)) Sporu bugün akşam yapcam bir de öyle deneyeceğim, aslında temizlik yapcam bugün o yüzden akşama kaldı sporum.selam bebekler nasılsın bakem bugun?
Benim Insanıty kaldı son haftamı tamamlayamadım bitirmeyi çok isterdim ama ara verince ben kendimi toparlayamıyorum bi türlü.Başka programlara geçmek istiyorum değişiklik olsun heyecan olsun diye.Benim bilgisayarda yeteri kadar boş alan kalmamış o kadar şeyi indire indire iflas etti zavallım.Chalean extreme indiriyodum yok almıyo kapasitem doldu artık.Bir sürü dosyayı sildim sonunda mecburen bölgesel egzersizlere geçicem.Biraz da Shaun'u özlemek istiyorum özlersem geri dönerim tekrar bu sefer asylumdan başlarım.
canım ya sen neden hep bize korkuyor muamelesi yapıyorsun ki :) korksak yaparmıyız sadece zor olduğunu söylüyoruz o kadar benim 3 haftam kaldı bitirmeye. demirden korksak trene binmezdik iyice sokak ağzına alıştım ben ya terbiyesiz miyim neyim.
hip hop abs bende yapıyorum arada o hem eğlenceli hemde çok kolay. gerçi insanityden sonra bizi kesseler acımaz da :) bence insanityden önce jillian bitirilmeli kondüsyon edinilmeli sonra başlanmalı :)
sende başla bence çok memnun kalacaksın :)
valla ben iyiyim şekerim :) çünkü pzt-salı yapamadım insanityi ama bugün yaptım, 3. haftanın pylometric cardio circuit. bayramın sonlarına doğru bana bişeyler oldu, sanki enerjim emildi vücudumdan. sabah kalkamadım bile yatağımdan. büyük ihtimalle üstüste geldi pek çok yorgunluk. bir de hafif üşütmüşüm, çünkü baş dönmesi, baş ağrısı falan da vardı. neyse ki bugün içimde yeterli enerjiyi bulup yapıverdim bugünkü görevimi. bugün ilk kez ayakkabıyla yaptım ve topuklarımın kenarları ağrımadı, ezimiş gibi hissetmiyorum. mutlaka ayakkabıyla yapılmalı...selam bebekler nasılsın bakem bugun?
Tabi koyarım cnm merak etme hala buralardayım bi yere gitmiyorum.Boş kalmayayım ara vermeyeyimde hangisi olursa olsun sporumu yapayım.Dün akşam Jillian Ripped 30 ve arkasından call yaptım.Bölgesel egzersizler daha iyi bana göre İnsanıty yağ yakmaya kilo vermeye ve kondüsyonu artırmaya birebir bi spor.Çok ta eğlenceli bol adrenalin var.Jillian yaptım ama hiç bişey anlamadım çok hafif geldi nasıl bittiğini bile anlamadım yoğun tempoya alışmışım demekki.Bi müddet böyle devam edeyim bakalım.Dizim spor yaparken biraz acıyo sonra geçiyo nedense o yüzden daha fazla üstüne gitmeyeyim en iyisi bu.Ben bomba gibiyim :)) Sporu bugün akşam yapcam bir de öyle deneyeceğim, aslında temizlik yapcam bugün o yüzden akşama kaldı sporum.
lion başka spora da geçsen manken gibi olup fotoğraflarını bekliyoruz önce ve sonra diye :)) Ben de insanity'yi ocak ayından önce bitirmeyi hedefliyorum. Ondan sonra pilatese döncem ben kas yapmayı çok seviyorum. İnsanity ve pilates bu konuda müthiş. Jillian ve diğerlerini hiç yapmadım bilmiyorum. Zumba yaptım bir ara onun karın çalıştıran 20 dk lık videosu vardı o da müthiş çalıştırıyordu karnı. Hip hop abs tarzı idi o da.
Geçmiş olsun cnm bol bol dinlen vitamin al.valla ben iyiyim şekerim :) çünkü pzt-salı yapamadım insanityi ama bugün yaptım, 3. haftanın pylometric cardio circuit. bayramın sonlarına doğru bana bişeyler oldu, sanki enerjim emildi vücudumdan. sabah kalkamadım bile yatağımdan. büyük ihtimalle üstüste geldi pek çok yorgunluk. bir de hafif üşütmüşüm, çünkü baş dönmesi, baş ağrısı falan da vardı. neyse ki bugün içimde yeterli enerjiyi bulup yapıverdim bugünkü görevimi. bugün ilk kez ayakkabıyla yaptım ve topuklarımın kenarları ağrımadı, ezimiş gibi hissetmiyorum. mutlaka ayakkabıyla yapılmalı...
diyeti bir kenara bıraktım çünkü insanity yaparken çok halsiz düşüyorum. onun yerine ek olarak ya bisiklet eklemeyi düşünüyorum, ya da karın egzersizleri.... tabiii dinlendikten sonra...
o zaman hemen çikolatayı abur cuburu kesiyorsun ufaktan antrenmanlara başlıyorsun canım. bense süt verirkende diyet yapılabilir ama şu düzenli beslenme dediğimizden. ben öyle yapıyorum olmuyor şu diyeti bu diyeti falan düzenli besleniyorum işte 5 öğün yiyorum sende öyle yap.istersen benim uyguladığım diyeti yazarım sana diyetisyenden onaylı hemide hiç birşeyden kesmiyorsun ama abur cubur ıvır zıvır yok :)