Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

canım spor ayakkabı mutlaka giy.çünkü spor ayakkabı kaslara ve kemiklere gelecek direkt kuvveti absorbe eder. yoksa basınç direkt kaslara ve kemiklere yüklenir ağrılar hatta sakatlıklar çıkabilir.mutlaka giy.

evet giyeceğim artık canım... çünkü topuklarımın ağrısına dayanamamaya başladım, dizlerim de ağrıyor :KK43: bu arada ben de istediğim gibi kilo veremiyorum. yani haftada 2 kilo olarak vermeye devam etmek istiyordum ama olmuyor :KK43:( neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum. mesela insanityden yarım saat önce meyve yiyin diyorlardı bir sitede. ben bırak insanityden önce meyve yemeyi, şeker almamak için hiç meyve yemiyordum. çay kahve zaten yıllardır şekersiz... acaba burada mı hata yapıyorum diyorum. çünkü baş ağrısı çekmeye başladım. sonra ufak bir kurabiye yedim ve baş ağrım aniden kesildi.

evet giyeceğim artık canım... çünkü topuklarımın ağrısına dayanamamaya başladım, dizlerim de ağrıyor :KK43: bu arada ben de istediğim gibi kilo veremiyorum. yani haftada 2 kilo olarak vermeye devam etmek istiyordum ama olmuyor :KK43:( neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum. mesela insanityden yarım saat önce meyve yiyin diyorlardı bir sitede. ben bırak insanityden önce meyve yemeyi, şeker almamak için hiç meyve yemiyordum. çay kahve zaten yıllardır şekersiz... acaba burada mı hata yapıyorum diyorum. çünkü baş ağrısı çekmeye başladım. sonra ufak bir kurabiye yedim ve baş ağrım aniden kesildi.

delibalik, bende dukan yaparken öyle baş ağrısı halsizlik olurdu, karbonhidrat almadığın için oluyordur bir de yeterli su içmiyorsan o da yapar baş ağrısı. Bence kurabiye yerine meyve ye meyve şekeri daha sağlıklı kilo aldırmaz beyaz şeker gibi daha çabuk yakılır vücut tarafından. Karbonhidratı tamamen kesme arada nesfit de yiyebilirsin ben öye yapıyorum ya meyve ya da nesfit yiyorum hem tatlı ihtiyacını da keser.

merhaba kızlar... hepinize iyi bayramlar...
ben dün ve önceki gün yapamadım maalesef... ama bugün pure cardio +cardio abs yaptım. bayramın 2. gününden beri yememi de saldım ne yazık ki... diyet bozuldu yani... :KK50: :KK50: :KK50: şimdi yarından itibaren ne yapsam diye düşünüyorum... yani bi diyet mi yapsam yoksa dikkat mi etsem sadece :44:

Belli bir diyete uymak her zaman kolay olmuyor ama kalori hesabı yapabilirsin ben aldığım kalorilere göre yemeye devam ediyorum ya da kesiyorum yemeyi. Bir de geç saatte yeme en geç 8de yemek faslını bitir zayıflarsın mutlaka.

ayakkabı giyin diyorum ama bende giydiğim halde benimde dizlerim ağrıyor 2-3 gündür özellikle yapmıyorum dinlensin dizlerim diye. bizim sorunumuz bence fazla kilomuz dizlere binen yük fazla olunca dizlerde ağrıyor.ayakkabı önemli ama kilomuzdn kaynaklandığını düşünüyorum :KK43:

dizi ağrıyan arkadaşlar bence ihmal etmeden doktora gidin derim. ilk spora başladığımda callanetics ve bodyrock yaparken dizlerimde sorun oldu dr gittiğimde kıkırdak yumuşaması olduğunu söyledi yapacak bi tedavi yok diz çevresindeki kasları güçlendirirsen dize binen yükü azaltırsın demşti. ben ihmal etmeyin derim. şuan ağrım yok tabi kilo vermiş olmamında etkisi vardır ağrıların geçmesine ama koltukta oturup bacaklarımı sımsıkı karşıya uzattığımda beliren kasların etkisi daha çok diye düşünüyorum

ayakkabı giyin diyorum ama bende giydiğim halde benimde dizlerim ağrıyor 2-3 gündür özellikle yapmıyorum dinlensin dizlerim diye. bizim sorunumuz bence fazla kilomuz dizlere binen yük fazla olunca dizlerde ağrıyor.ayakkabı önemli ama kilomuzdn kaynaklandığını düşünüyorum :KK43:

missdance o benim de aklıma geldi bir de 1 kilonun bile ayaklara 10 kilo şeklinde bindiğini okumuştum bir yerde. Hani çok ağır olmayan bir çantayı sırtında taşırsın seni başta çok yormaz ama onla bir saat yürürsen sırtına ağır gelmeye başlar seni yorar sırtın ağrımaya başlar hatta sanırım kilolar da öyle. Bende ağrırsa bir gün pilates bir gün insanity şeklinde de gidebilirim geç bitsin çok da önemli değil yaa. 63 günü tamamlayalım yeterki.

dizi ağrıyan arkadaşlar bence ihmal etmeden doktora gidin derim. ilk spora başladığımda callanetics ve bodyrock yaparken dizlerimde sorun oldu dr gittiğimde kıkırdak yumuşaması olduğunu söyledi yapacak bi tedavi yok diz çevresindeki kasları güçlendirirsen dize binen yükü azaltırsın demşti. ben ihmal etmeyin derim. şuan ağrım yok tabi kilo vermiş olmamında etkisi vardır ağrıların geçmesine ama koltukta oturup bacaklarımı sımsıkı karşıya uzattığımda beliren kasların etkisi daha çok diye düşünüyorum
doğru diyorsun doktora gitmek lazım, bir de kas yırtılması ya da diz kapağının kayganlığını sağlayan sıvı yok olabilyormuş onun bie adı vardı hatırlamıyorum ama öyle bir şey de olabilir. Benim diğer dizim de ağrımaya başladı sporla alakası olmadan hem de. Bir de benim çok kötü bir huyum var otururken alışmışım hep bacak bacak üstüne atarım alışmışım öyle rahat ediyorum diye o zaman da benim diz kapaklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor hep. Ben bu hafta olmasa da öbür hafta bir doktora gitmeyi düşünüyorum benim dizim eskiden beri de sorunlu idi çok yürüyünce ağrısından uyutmazdı eskiden beri böyleydi tabi insanity de aşırı zor geldi.

kızlar bugün 4. haftama pure cardio & cardio abs ile başladım :)) Hiç bir sıkıntım yok dizlerimde çok mutluyum sanırım biraz kilo vermemin de etkisi oldu gibi :)) Artık daha sıkı tutcam diyeti biraz daha zayıflarsam dizlerim de rahat edecek gibi :)) Çok seviyorum ben bu insanity'yi yaa :))

arkadaslar bütün sayfaları okuyamadım bunu 60 gün yapabilen var mı?
2. ayda olan arkadaşlar var ben bugün 22. günümü tamamladım bende çok çekiniyordum ama bir başladı mı devamı geldi önceleri bu ne derken yaptıkça sevdim ve de o kadar çabuk bitiyor ki videolar başlayınca. Güzel ter attırıyor üstelik evde yapılan hiç bir sporla bu kadar kalori yakmak mümkün değil. Bir saat yürüyüş yapmak yerine 40 dk insanity yaparak daha çok kalori harcamak mümkün.

Insanity o kadar zor değil ya neden bu kadar korkuyorsunuz ki.. Ya da ben mi anormalim.. :KK70:

Bir şey soracağım apartmanda oturanlar için komşuya çok ses gitmiyor mu? =/

bugün fit testi yaptim sanirim devam edemiycem cünkü bel agisi yapti bende sanirim biraz jilianla komndisyon sagladiktan sonra devam etsem fena olmiycak zaten onlar 1 dk zipladiysa ben 30 sn ziplayabildim :)

Insanity o kadar zor değil ya neden bu kadar korkuyorsunuz ki.. Ya da ben mi anormalim.. :KK70:

Bir şey soracağım apartmanda oturanlar için komşuya çok ses gitmiyor mu? =/

Bizim alt katta yaşlılar oturuyo kulakları pek duymuyo :KK1: O yüzden sorun yok :)) Bir de spor ayakkabı giyince aşağı pek ses gitmiyor zaten egzersizler parmak ucunda yapılıyor.

bugün fit testi yaptim sanirim devam edemiycem cünkü bel agisi yapti bende sanirim biraz jilianla komndisyon sagladiktan sonra devam etsem fena olmiycak zaten onlar 1 dk zipladiysa ben 30 sn ziplayabildim :)

Ben ilk başladığımda çoğunu yapamadım ağrım olmadı ama kalp atışlarımı beynimde hissetmiştim. Yaptıkça kondisyon artıyor o konuda sıkıntın olmaz ama bel ağrısı olduğu için evet zorlama bir kaç gün jillian yapıp insanity'ye sonra devam edebilirsin.

sanırım denemeden yorum yazdınız...denedikten sonrada yazın...........

Yok yaptım da heralde benim vücut alıştı her spor çeşidiyle rastlaşınca.. :KK70: Evet yoruyor falan ama çok zorlananlar için ara verilerek yapılabilir...

Bizim alt katta yaşlılar oturuyo kulakları pek duymuyo :KK1: O yüzden sorun yok :)) Bir de spor ayakkabı giyince aşağı pek ses gitmiyor zaten egzersizler parmak ucunda yapılıyor.

O da güzel.. :KK70: Neyse bakalım biz de kulakları az duyan yaşlı teyzeler amcalar alt katımıza taşınana kadar bekleyeceğiz.. :KK70: Evet ya benimde spor ayakkabı almam lazım. Her türlü sporda hoplayıp zıplıyoruz ayak üstündeyiz hep zarar verir ayaklara da...

Herkese günaydın tatilde bitti ama ben tatil modundan pek çıkamadım canım spor yapmak istemiyo :KK50:hiç hoplayacak halim yok.:KK50:Zor güç yapacam artık.Valla geçen hafta çarşambadan sonra kaldı sporum.bide ben ınsanity den sıkıldım değişiklik istiyorum bu haftayı tamamlayabilirsem başka spora geçerim.Insanıtye veda edicem benim aklımdaki les mills combat var süper enerjik hareketli zorlamayacak şekilde dövüş sanatlarına göre hazırlanmış tam istediğim gibi ama indiremiyorumki.Başka alternatif olarak Chalean Extreme,Les mills pump var.P90x de indirmiştim ama ona pek ısınamadım.Araştırıyorum şimdilik.

Bide yeni saçlarıma alışmaya çalışıyorum tabi kestirdim saçlarımı.İmaj değiştirme zamanıydı bi yandan değişikliklere başlayayım dedim henüz zayıflamadım incelmedim ama olsun toparlandım biraz.Motivasyonum artsında sporumu bırakmayayım dedim.

Herkese günaydın tatilde bitti ama ben tatil modundan pek çıkamadım canım spor yapmak istemiyo :KK50:hiç hoplayacak halim yok.:KK50:Zor güç yapacam artık.Valla geçen hafta çarşambadan sonra kaldı sporum.bide ben ınsanity den sıkıldım değişiklik istiyorum bu haftayı tamamlayabilirsem başka spora geçerim.Insanıtye veda edicem benim aklımdaki les mills combat var süper enerjik hareketli zorlamayacak şekilde dövüş sanatlarına göre hazırlanmış tam istediğim gibi ama indiremiyorumki.Başka alternatif olarak Chalean Extreme,Les mills pump var.P90x de indirmiştim ama ona pek ısınamadım.Araştırıyorum şimdilik.

Bide yeni saçlarıma alışmaya çalışıyorum tabi kestirdim saçlarımı.İmaj değiştirme zamanıydı bi yandan değişikliklere başlayayım dedim henüz zayıflamadım incelmedim ama olsun toparlandım biraz.Motivasyonum artsında sporumu bırakmayayım dedim.

günaydın,
lion81 senin insanity bitmek üzere değil miydi az kalmıştı yarıda bırakmasaydın böylece 60 günde nasıl değişim oluyor görürdün.
Bende 4. haftadayım 6 hafta nasıl geçecek bilmiyorum :)) Sabırsızlıkla bekliyorum 6 haftada 6 kilo verebilsem süper olurdu :)) Ama insanity'ye başlayınca iştahım yine açıldı zor zaptediyorum kendimi. Yine de hiç kaçamak yapmadım ama kilo vermem durdu. Günlük 1300 kalori alıyorum spora başladım diye arttırdım.

günaydın,
lion81 senin insanity bitmek üzere değil miydi az kalmıştı yarıda bırakmasaydın böylece 60 günde nasıl değişim oluyor görürdün.
Bende 4. haftadayım 6 hafta nasıl geçecek bilmiyorum :)) Sabırsızlıkla bekliyorum 6 haftada 6 kilo verebilsem süper olurdu :)) Ama insanity'ye başlayınca iştahım yine açıldı zor zaptediyorum kendimi. Yine de hiç kaçamak yapmadım ama kilo vermem durdu. Günlük 1300 kalori alıyorum spora başladım diye arttırdım.
Evet cnm bu hafta son haftamdı.Geçen hafta perşembe cuma cmt ve dünki pzt progamım kaldı hem çocuklar hemde kocanın eksikleride bitmiyo bayramda da gezdik zaten.Tamamlamayı çok istiyorum ama dizim için fazla zorlamak istemiyorum.Şimdilik geçti bi problem yok.Bir ara merdiven inerken çıkarken bile sıkıntı veriyodu biraz.Kaç gündür yapmıyorum rahatladı geçti.

$zayıf.jpg
nasıl zayıflamış bilmiyorum ama insanity ile böyle olmak mümkün bence ama 2 ay yetmez 2 senede anca böyle olunabilir bence :))

herkse merhaba kızlar ara verince dizimin ağrısı geçti baya demek çok yorulmuşum. spor yapmıyorum sanmayın hafif olsun diye leslie sansone ile yürüyüş yapıyorum 5 mil olanından :) insanity yi bitiricem ama bu haftayı da yürüyüşle geçiricem ben bebeklerim ama buraya yazmaya devam edicem kaçıyorum sanmayın :)

X