Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

kızlar ben core cardio balance dan çok sıkıldım 2 . aya başlıcam bugun hem pazartesi başlamak istiyorum ki pazar günleri dünlenme günüm olsun diye. bugun diyetede başladım hadi bakalım diyorum :)
Başla cnm bende ondan çok sıkılmıştım.İki gün yapmadım onu sonra 2.aya başladım.İyi olur yeni hafta yeni videolar tabi yanlız kendini fazla zorlama sakın dikkat et.İlk hafta biraz zorlanırsın 2.hafta daha rahat olur.

Aşağıdaki yazıyı bir forumda okudum kızlar:

Shaun T. bir video'da aynen şunları söylüyor.

"İnsanity açıkça söyleyim herkes için değil. Mesela tembeller için değil yada kendisine sürekli bahane üretenler için hiç değil" diyor. Neden böyle birşey dediğini bu programı yapamya başladığımda anladım. Bir çok farklı dalda spor geçmişim olmasına rağmen beni çok zorladı hala zorluyor. Ama dediğim gibi ben zorlanmaktan keyif alan bir insanım o yüzden devam ediyorum. Hatta arkadaşımın evinde yaparken bayılıyordum "Pure Cardio" denen antremanda:)

Umarım herkes başlar spor yapmaya hayatınızda bile pozitif etkilerini hemen göreceksiniz. Benim verebileceğim tavsiyeler şunlar olabilir;

- Uyku düzeninize dikkat edin.
- Beslenmenize çok dikkat edin.
- Yemeklerden 2 saat sonra antremanı yapın.
- Yorulduğunuz zaman dinlenin! Ve nabzınız çok yükselince düşmesini bekleyip devam edin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben yukarıda yazdığım şeylere yemekten 2 saat sonra spor hariç hiç birine dikkat etmiyorum dediğim gibi benim amacım ter atmak ve sağlıklı olmak bunun yanında vücudum şekle girerse benim için artı olur.

ya kızlar sporu yaptım ama ölcem zannettim çok ciddiyim!!
çok kötü oldum zaten onların hızına yetişemedim ilk 15 dk.sonra kalbimin hızlı atması yanında beynim zongluyordu zorbela kendimce bitirdim ama bırakın duş almayı 20 dk kendime gelemedim

halbuki yürüyş yapan birisiyim vucudum ham değil ara sıra plateste yapıyorum ama bu çok farklı spor bitti sanki midem falan bulandı başım döndü çok kötü bir ilk gündü sizinde böyle oldumu yoksa bana mı böyle oldu:KK14::KK14:

Son düzenleme:
ilk cd bana bu kadar zor geldiyse diğerlerini düşenemiyorum acaba ben ilk iki hafta sadece ilk cd yi yapıp vücudumu mu alıştırsa:26:

çok kötü oldum zaten onların hızına yetişemedim ilk 15 dk.sonra kalbimin hızlı atması yanında beynim zongluyordu zorbela kendimce bitirdim ama bırakın duş almayı 20 dk kendime gelemedim

halbuki yürüyş yapan birisiyim vucudum ham değil ara sıra plateste yapıyorum ama bu çok farklı spor bitti sanki midem falan bulandı başım döndü çok kötü bir ilk gündü sizinde böyle oldumu yoksa bana mı böyle oldu:KK14::KK14:

olmaz mı ilk günler fenalıklar geliyordu bende ölcem sandım birkaç kez.ama şimdi alıştık sende alışırsın :)

kızlar nerdesiniz beya :) bayram temizliğine mi kalkıştınız yoksam ha?
Burdayım tatlım temizlikten önce sporumu yapayım dedim yoksa onuda yapiyim şunuda da yapayım derken kalır diye ilk önceliğimi spora verdim.Nihayet max interval circuit i de bitirdim çok terledim :KK8::KK76:Şimdi duş zamanı ocakta yumurtamda pişiyo proteinimizide aldıkmı tamamdır.:21:Temizliğimide bitireyim bana müsade.Hepinize kolay gelsin hanımlar malum daha çok hazırlık var.

hadi sana kolay gelsin o zaman :) bende akşam eve gidince ikinci ayıma başlıycam inşallah bugun gerçekten güzel besleniyorum kaçamak yok hiç. 9lu çayımıda içiyorum inşallah güzel olacak :)

Merhaba kızlar. Ben bayaa inceldim insanıty le herkes farkediyor. Yalnız daha çok alt kısmın inceldi bacaklarım ve popom. Üst de inceldi ama alt daha çok sanki. İyi ki başlamışım. Ki bazen aksatmama rağmen güzel inceldim.

ben 5 gün çok zorlandım sonra alıştı vücudum.

valla ben 2 gün diyeti bıraktım sabah bir tartıldım 58.3 çıktım 600 gr geri gelmiş zar zor verdiğim 800 grdan :KK1:
Dizim geçti gibi ama geçen de öyleydi bi yaptım sporu daha kötü oldu o yüzden cumartesine kadar dinlencem iyice. Zaten cumartesi de kalmıştım kaldığım yerden devam ederim diye düşünüyorum. Bugün protein ağırlıklı beslendim hep karbonhidrat hiç tüketmedim su içiyorum bol bol da şu 2 günlük kaçamağımın şişlikleri hemen gitsin eski kiloma döneyim diye insanity'yi de acayip özledim okuyorum sizi sporumu yaptım yazılarını görünce kıskandım valla :)))

Evet canım aynen öyle... cuma odaları temizledim... cumartesi carşıya cıktım.... oradan kv ye... pazar antre banyo wc temizlendi.... bugün baklava yapıldı... yarında mutfak temizlicem...hic sevmiyorum mutfak temizlemeyi yaaaa.......... hepsini 1 günde yapamıyorum ben.. malum kızlar.. bide benim evim 4+1 anca bitiyor....carşamba hava yağmazsa mezarlık ziyareti... önceden buraya yaptığım sporları yazardım ben noldu bana yaaaaa........ bayramdan sonra disipline girmeliyim ama nasıl... bıktım baştan başlamaktan... en azından başlıyorum tamamen bırakmaktanda korkuyorum..............

2. aya başladım sonunda max interval yaptım yeminle tam bir saat :) inanamadım ama bitirdim :) ama bende bittim.

bende bugün yürüyüş yapcam hem işlerim var dışarda onları hallederim hem de dizimi test etmiş olurum evde iyileşti mi iyileşmedi mi pek anlayamıyorum pek fazla hareket etmediğim için ama bugün eve gelince belli olur iyileşip iyileşmediği.

Kızlar 2 gün çok yedim 600 gr aldım bir gün dukanla 800 gr gitti :)) Bugün 57.5 geldim tartıda çok sevindim insanity'ye 57.2 kilo ile başlayıp kilo almıştım eski kiloma az kaldı. İnsanity'ye aşırı güvenip çok yemeyin sakın ben başlarda öyle yaptım bu kadar yoruldum ne yesem kilo almam mantığına girdim hatta zayıflarım diye bile düşünmüştüm :KK1:

İnsanity'ye başlayana kadar dukan yapcam hem midem küçülür hem de tamamen hareketsiz olduğum için kilo almaktan korkuyorum.Gerçi dukanı tam uygulamıyorum karbonhidrat alıyorum yine nesfit, yulaf ezmesi ve meyveden birini ekliyorum bir gün içinde mutlaka. Çünkü dukanla baygınlık geçiriyorum kan şekerim çok düşüyor fenalaşıyorum o yüzden karbonhidrat az da olsa ekledim menüye. Hemde nesfit, meyve bağırsakları çalıştırıyor, dukanla tuvalete çıkmak imkansız oluyor yoksa.

Son düzenleme:
dün akşam pure cardio'yu yaptım.. öldürüyor bu pure cardio beni. ama şu var ki geçen haftakinden çok daha iyiydim. çok daha fazla oranda yaptım hareketleri.dediğiniz gibi vücut 5-6 gün sonra alışmış oluyor. buna da kondisyon diyorlar zaten. her gören incelmişsin sen hacmin küçülmüş diyor. yarın 10. günümü tamamlamış olacağım. fotoğraf çekeceğim yarın. farkı bi görelim bakalım :KK51:

dün akşam pure cardio'yu yaptım.. öldürüyor bu pure cardio beni. ama şu var ki geçen haftakinden çok daha iyiydim. çok daha fazla oranda yaptım hareketleri.dediğiniz gibi vücut 5-6 gün sonra alışmış oluyor. buna da kondisyon diyorlar zaten. her gören incelmişsin sen hacmin küçülmüş diyor. yarın 10. günümü tamamlamış olacağım. fotoğraf çekeceğim yarın. farkı bi görelim bakalım :KK51:
Kesin çok fark olmuştur ben fotoğraf çekmedim ama farkediyorum yaa bacaklarım çok kalındı inceldi selülit vardı azaldı. Göbeğimde indi ama diyete başlamamın da çok etkisi var tabi. İnsanity çok büyük destek ama kilo vermede o kadar kaloriyi hayatta yakamayız biz normal zamanda yani insanity olmasa.

selam kızlar bugun giremedim yine bakamadım buraya.şimdi yemeğimi yiyorum sonra yapıcam antrenmanımı yazarım...

max interval plyo yaptım ama son 20 dk yı yapamadım bileklerim çok ağrıdı. e insan ağır olunca şınav çekmek ağırlık yapıyor bilenklere :) şaka bir yana da cidden bileklerim ağrıdı zaten bugun 2 seans aerobiğe de girmiştim iyice bitkindim yani ama yine yaptığım kısımlarının tamamını yapabildim diyebilirim.

hani diyorduk ya nasıl yapcaz nasıl dayancaz diye ilk bölümlerde nefesim sıkışmadı bile bayağı bir alışmışım ben kondüsyonum artmış ciddi ciddi. en kısa zamanda size adonislerimi ( six pack - karın kası 6 lı :)) göstericem bence belirginleşmeye başladı bu ay bitsin foto eklicem bakalım. diyetimde iyi gidiyor alkali diyet diye birşey varmış daha doğrusu yaşam şekli biraz okudum yaşam biçimi olarak benimsenirse süper sağlıklı gözüküyor.

neyse ter içindeyim , sizler bayram telaşındasınız anlıyorum :) benim öyle bir derdim yok gelen giden olmuyor zaten yarın hafif bir temizlik yeter benim eve hadi iyi geceler öpüyorummm...

max interval plyo yaptım ama son 20 dk yı yapamadım bileklerim çok ağrıdı. e insan ağır olunca şınav çekmek ağırlık yapıyor bilenklere :) şaka bir yana da cidden bileklerim ağrıdı zaten bugun 2 seans aerobiğe de girmiştim iyice bitkindim yani ama yine yaptığım kısımlarının tamamını yapabildim diyebilirim.

hani diyorduk ya nasıl yapcaz nasıl dayancaz diye ilk bölümlerde nefesim sıkışmadı bile bayağı bir alışmışım ben kondüsyonum artmış ciddi ciddi. en kısa zamanda size adonislerimi ( six pack - karın kası 6 lı :)) göstericem bence belirginleşmeye başladı bu ay bitsin foto eklicem bakalım. diyetimde iyi gidiyor alkali diyet diye birşey varmış daha doğrusu yaşam şekli biraz okudum yaşam biçimi olarak benimsenirse süper sağlıklı gözüküyor.

neyse ter içindeyim , sizler bayram telaşındasınız anlıyorum :) benim öyle bir derdim yok gelen giden olmuyor zaten yarın hafif bir temizlik yeter benim eve hadi iyi geceler öpüyorummm...

sana gerçekten bravo... zaten sporun içindesin bir de ayrıca insanity yapıyorsun :KK9:
vücut ağır olunca zaten zıplamak da şınav da çoook daha zor oluyor. benim topuklarımın arkası ve dizlerim o kadar çok ağrıyor ki... şınav ise ayrı bir zorluk, ağır vücudu yüklenmek daha zor tabii...
siz insanityi yaparken spor ayakabı giyiyor musunz kızlar? benim ondan mı topuklaırm çok ağrıyor acaba, giymediğim için yani...

ben de aman aman bayram temizliği yapmıyorum, bize de pek gelen giden olmuyor, zatenburada kimsem yok ki...
yine de birazdan bayram temizliği adı altında bişeyler yapacağım birazdan zaten bugün cardio recovery'im var, en çok sevdiğim :KK1:

Kesin çok fark olmuştur ben fotoğraf çekmedim ama farkediyorum yaa bacaklarım çok kalındı inceldi selülit vardı azaldı. Göbeğimde indi ama diyete başlamamın da çok etkisi var tabi. İnsanity çok büyük destek ama kilo vermede o kadar kaloriyi hayatta yakamayız biz normal zamanda yani insanity olmasa.
benden de en çok kol ve bacaklarda fark var sanki... karın için farkı sonradan bekliyorum abs hareketlerine daha geçmedim, geçince fark olur diye bekliyorum ama göreceğiz... jilliansı yaparken birden bire fark görülen yerlerim karın ve bel çevremdi. belik 2 haftada fark etmişti. ama yoğun cardio olmadan da zayıflamak çok zor. yani insanity'i bitirince jilliansaa döneceğim yeniden. dediğin gibi o kadar kaloriyi başka bişey de yaktıramaz zaten :KK1:

canım spor ayakkabı mutlaka giy.çünkü spor ayakkabı kaslara ve kemiklere gelecek direkt kuvveti absorbe eder. yoksa basınç direkt kaslara ve kemiklere yüklenir ağrılar hatta sakatlıklar çıkabilir.mutlaka giy.

X