Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

canım spor ayakkabı mutlaka giy.çünkü spor ayakkabı kaslara ve kemiklere gelecek direkt kuvveti absorbe eder. yoksa basınç direkt kaslara ve kemiklere yüklenir ağrılar hatta sakatlıklar çıkabilir.mutlaka giy.

ben bir ara giyiyordum sonra çok ses oluyor ayakkabısız daha iyi dedim bir de ayakkabı ile rahat yapamamıştım acaba ondan mı sakatladım kendimi diye şimdi şüpheye düştüm

olasılığı yüksek canım. dediğim gibi ayakkabı gelen basıncı kesiyor.bence ayakkabısız yapılmamalı. ben ses olmasın diye halı koyuyorum altıma kaydırmaz olanlardan

olasılığı yüksek canım. dediğim gibi ayakkabı gelen basıncı kesiyor.bence ayakkabısız yapılmamalı. ben ses olmasın diye halı koyuyorum altıma kaydırmaz olanlardan

anladım ben de cumartesi başlayacağım işte o zaman ayakkabı ile yapayım.

Ya bu resimler gerçek ise dehşet olmuş.Farkettiğim birşeyde resimlerde boyları uzamış kalçalar dikleşmiş bacaklar uzamış yanılıyormuyum öylemi.
Bende yapsam nasıl olur acaba ama ben zayıfım dahada zayıflamaktan korkuyorum ama çok ii insana enerji verir bu hareketler tam bana göre hopppppp

max cardio condition tamamdır biraz kaçamaklı bitirebildim çünkü bugun temizlik yaptım baya bir yoruldum takatim kalmamıştı ama yine de ayna da karnımdaki belirginleşen çizgilere asansörde bakınca bugunde yapmalıyım dedim.

vallaha sıkınca belli olmaya başladı karın kaslarım ama ben sıkmadan da belli olsun istiyorum yahu :)

kilon normalse bence daha fazla vermezsin beslenmeni ona göre ayarlarsın ve vücudun daha fit daha sıkı olur. selülitin varsa kesin gider. yapabilirim diyorsan yap baştan söyliyim azcık zor :) başladın mı bitirmek gerekir.

benim karnım da öyle normalde hiç kas yok gibi gözüküyor ama dokununca sert bir de karnımı içine çekince en üstteki baklavalar belli oluyor bir de karnımın ortasından çizgi geçiyor önceden yoktu o. Pilatesle oldu benimki alt karnım güçsüz olduğu için egzersizleri tam yapamıyordum o yüzden üstteki baklavalar belli, altı belli değil bende. Alttakiler yeni yeni oluşuyor gibi karın çalışıyorum her gün mutlaka ama yağdan gözükmüyor kilo verince insanity de bitince belli olur herhalde :))

missdance, sanki insanity karın kası yapmıyormuş gibi hissediyorum ben yaptığımda sadece üstte acıma oluyordu. Bir de haftada sadece bir gün karın çalışması var ama o egzersizlere bakınca o zıplamalar da karın çalıştırıyormuş aslında ama sanki o yerdeki karın egzersizleri daha etkili gibi geldi bana. İnşallah baklavalar çıkar hepimizde :))

Bu arada demişsin ya kaçamaklı yapıyorum diye onu herkes öyle yapıyordur eminim Ben drill denen egzersizleri 1-2 kere yapıp tıkanıyordum hep zaten şınavı beceremiyorum bir de şınavdan kalk zıpla geri yat derken pilim bitiyor :))

max recovery ye başladım 17 dk dayanabildim çok sıkıldım çünkü. zaten yorgundum onun yerine bugun leslie sansone ile 5 mile yaptım.yine hafiften ter attım ama insanityden sonra pek hafif geldi canım :) 7595 adım atmışım bu arada.

Son düzenleme:
iyi bayramlar cılgın güzeller

iyi bayramlar :))

Kızlar bugün tartıldım yine bir 800 gr daha gitmiş 2 haftada 1.6 kg verdim. 56.9 u gördüm tartıda insanity'den önce ne kadar diyet yaparsam yapayım 57.2 nin altına görememiştim çok mutluyum :)) Yarın insanity'ye de başlarım yeme düzenimi değiştirmezsem kesin 800 gramdan da fazla gider kilolar.

Son düzenleme:
Bayramınız mübarek olsun hanımlar.Nasıl gidiyo valla ben iki gündür Insanıty yapamıyorum evde değildik biraz da ipin ucu kaçtı tabi neyse bayram sonrası toparlanırız bi şekilde.İki gün yapmamaktanda bişey olmaz sanırım ki bide dizlerim acıyo bi süre dinlendirmekte fayda var.Son 1 haftam kaldı onu tamamlayıp başka bi programa geçmek istiyorum dizlerimi daha fazla zorlayamacağım.Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmayayım yani.Fakat ne yapacam o konuda da kafam çok karışık hangi programa geçsem bilmiyorum ya.

kız denemem :) ne diyeti yapıyorsun arkadaş ben niye zayıflayamıyorum ki offf (

kız denemem :) ne diyeti yapıyorsun arkadaş ben niye zayıflayamıyorum ki offf (

aslında şöyle başladım kilo vermeye, ben mideme pek sahip olamıyorum dedim ki istediğim kadar yiyeyim ama geç saatte yemeyim dedim. Önceleri o şekilde zayıflardım ben hep. Saat 3 e kadar dilediğim her şeyden istediğim kadar yerdim ama saat 3ü geçti mi kesinlikle meyve dahil hiç bir şey yemezdim. Aslında oruç tutmuş gibi oluyorsun belli saatlerde istediğini ye sonra hiç bir şey yeme şeklinde. O şekilde 5-6 kilo verirdim yine öyle yapayım dedim.

Sabah nesfit yedim sonra bir sürü çay içtim. Midemi doldursun tokluk hissedeyim diye. Çay derken siyah çay değil karışık bitki çayları işte meyve çayı, yeşil çay mate çayı.. sonra saat 3-4 gibi doyana kadar yedim ekmek bile yedim normalde yemiyordum. O şekilde 1300 kaloriyi geçmiyordum. 2 gün yemeği çok kaçırmıştım tartıya bir çıktım 58.3 verdiğim kilolar geri geldi diye korktum işte bunu uygulamaya başladım. Ertesi gün 57.5 kiloya indim. Ondan sonra gaza geldim kalori miktarını da biraz azalttım 1200-1100 kalori arası almaya çalıştım. Kilo vermem devam etti hergün 100-200 gr gidiyor bu şekilde. Hatta bugün abarttım 1000 kalori aldım ama çok acıktım yine de yemedim hiç bir şey bakalım yarın kaç gelcem.

Eskiden bunu uygularken cips çikolata gibi abur cubur ne varsa yerdim canım ne istiyorsa ama saat 3-4ten sonra yemeyi keserdim ve zayıflardım mutlaka. Tabi o şekilde pek sağlıklı değil. Şimdi daha sağlıklı kalorisi az gıdalar tüketiyorum. Sabah nesfit öğlen de evde ne varsa sebze ya da et yemeği yanında pilav varsa pilav yoksa ekmek yiyorum tok tutsun diye çünkü uzun süre bir şey yemediğim için acıkmamam gerekiyor. İlk gün normalde acıkırdım bu sefer hiç acıkmadım çok yediğim için. Gerçi çok diyorum ama eskisi gibi çok da değil midem küçülmüş 1 tabağı doldurunca çok geliyor bana. Bir de kesinlikle hamurişi aburcubur tüketmedim son 5 gündür. O şekilde hiç inemediğim 57.2'nin altını görmeyi başardım. Bir de akşam çok acıkırsam sütlü kahve yapıyorum şekersiz çok tok tutuyor beni bir de bir sürü su ve çay içmeye devam ediyorum akşam acıkmayım diye. Midem hiç boş kalmıyor saat 3-4 ten sonra da sıvı tüketiyorum olabildiğince.

Bugün dizimde yine ağrı başladı ağrırsa yine diye korkuyordum zaten sonra dedim belki psikolojiktir ayakkabıları giydim plyometric cardio circuit yaptım bir tek but kickste az bi ağrı oldu çok zorlamadım ve şu an hiç ağrım yok. Bir de spor ayakkabı ile daha yumuşak bazıyor ayak yere. Missdance'in dediği gibi ayakkabı eklemlere binen ağırlığı azaltıyor. Bugün 3. haftamı bitirdim yarın mola verip pazartesi 4. haftaya başlarım aslında ara vermesem bu hafta 4. hafta bitecekti ne güzel yaa diyorum ama sonuçta sağlık daha önemli dedim teselli ettim kendimi :))

Bugün 200 gr daha vermişim 56.7 çıktım tartıda çok seviniyorum yaa kaç aydır hiç kilo veremiyordum. İnsanity'ye de başladım artık daha çok kilo verebilirim haftada 1 kilo gider tabi aynı şekilde boğazıma da sahip olabilirsem :))

Son düzenleme:
vaaaaaaaaaaaaaay 56 mııııııııı yanılmıyorsam aynıydık bak bu beni gaza getirdi işte...... bayram bitsin kapışalım ............ 2-3 gün adet günü cumaya kalmaz başlarım inşallah.... diyetede dikkat edeceğim.............

evet kilolarımız yaklaşıktı bende öyle hatırlıyorum :)) Olur kapışalım :)) İnsan gaza geliyor yarışınca insanity'ye de başladım ki kimse tutamaz beni :))

kalorisepeti.com'dan kilo vermek için hedef tarih ve hedef kilo koyuyorsun boyunu kilonu giriyorsun o zamana kadar istediğin kiloya inebilmen için alman gereken kalori miktarını gösteriyor ona uymaya çalışıyorum bu sıralar. Günlük 1154 kalori alırsam 1 ocakta 49 kiloya düşmüş olmam gerekiyor. Bakalım inş. yeni yıla zayıf gireriz ondan sonra da hiç kilo almayız.

ben hedefimi 53 yaptım 1881 kalori dedi......teşekkür ederim güzel siteymiş......

Insanity güzel proğram ya.. Evet zorluğu var ama bu kadar ağır olmasa da önceden başka sporları denemiş biri çokta zorlanmaz en azından ben zorlanmıyordum. Ancak problem şu ki evde yapılabilecek bir egzersiz değil. Kordio olduğu için zıplama atlaması çok malesef komşulara ses gitmesin diye pek yapamadım.. =/
Şimdi hafifletlmişi olarak Jillian M. 30 Days Shred yapıyorum.

merhaba kızlar... hepinize iyi bayramlar...
ben dün ve önceki gün yapamadım maalesef... ama bugün pure cardio +cardio abs yaptım. bayramın 2. gününden beri yememi de saldım ne yazık ki... diyet bozuldu yani... şimdi yarından itibaren ne yapsam diye düşünüyorum... yani bi diyet mi yapsam yoksa dikkat mi etsem sadece :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…