canım spor ayakkabı mutlaka giy.çünkü spor ayakkabı kaslara ve kemiklere gelecek direkt kuvveti absorbe eder. yoksa basınç direkt kaslara ve kemiklere yüklenir ağrılar hatta sakatlıklar çıkabilir.mutlaka giy.
olasılığı yüksek canım. dediğim gibi ayakkabı gelen basıncı kesiyor.bence ayakkabısız yapılmamalı. ben ses olmasın diye halı koyuyorum altıma kaydırmaz olanlardan
Ya bu resimler gerçek ise dehşet olmuş.Farkettiğim birşeyde resimlerde boyları uzamışkalçalar dikleşmiş bacaklar uzamış yanılıyormuyum öylemi.
Bende yapsam nasıl olur acaba ama ben zayıfım dahada zayıflamaktan korkuyorum ama çok ii insana enerji verir bu hareketler tam bana göre hopppppp
max cardio condition tamamdır biraz kaçamaklı bitirebildim çünkü bugun temizlik yaptım baya bir yoruldum takatim kalmamıştı ama yine de ayna da karnımdaki belirginleşen çizgilere asansörde bakınca bugunde yapmalıyım dedim.
vallaha sıkınca belli olmaya başladı karın kaslarım ama ben sıkmadan da belli olsun istiyorum yahu :)
iyi bayramlar cılgın güzeller
iyi bayramlar :))
Kızlar bugün tartıldım yine bir 800 gr daha gitmiş 2 haftada 1.6 kg verdim. 56.9 u gördüm tartıda insanity'den önce ne kadar diyet yaparsam yapayım 57.2 nin altına görememiştim çok mutluyum :)) Yarın insanity'ye de başlarım yeme düzenimi değiştirmezsem kesin 800 gramdan da fazla gider kilolar.
kız denemem :) ne diyeti yapıyorsun arkadaş ben niye zayıflayamıyorum ki offf(
evet kilolarımız yaklaşıktı bende öyle hatırlıyorum :)) Olur kapışalım :)) İnsan gaza geliyor yarışınca insanity'ye de başladım ki kimse tutamaz beni :))vaaaaaaaaaaaaaay 56 mııııııııı yanılmıyorsam aynıydık bak bu beni gaza getirdi işte...... bayram bitsin kapışalım ............ 2-3 gün adet günü cumaya kalmaz başlarım inşallah.... diyetede dikkat edeceğim.............