Başla cnm bende ondan çok sıkılmıştım.İki gün yapmadım onu sonra 2.aya başladım.İyi olur yeni hafta yeni videolar tabi yanlız kendini fazla zorlama sakın dikkat et.İlk hafta biraz zorlanırsın 2.hafta daha rahat olur.kızlar ben core cardio balance dan çok sıkıldım 2 . aya başlıcam bugun hem pazartesi başlamak istiyorum ki pazar günleri dünlenme günüm olsun diye. bugun diyetede başladım hadi bakalım diyorum :)
ya kızlar sporu yaptım ama ölcem zannettim çok ciddiyim!!
çok kötü oldum zaten onların hızına yetişemedim ilk 15 dk.sonra kalbimin hızlı atması yanında beynim zongluyordu zorbela kendimce bitirdim ama bırakın duş almayı 20 dk kendime gelemedim
halbuki yürüyş yapan birisiyim vucudum ham değil ara sıra plateste yapıyorum ama bu çok farklı spor bitti sanki midem falan bulandı başım döndü çok kötü bir ilk gündü sizinde böyle oldumu yoksa bana mı böyle oldu
Burdayım tatlım temizlikten önce sporumu yapayım dedim yoksa onuda yapiyim şunuda da yapayım derken kalır diye ilk önceliğimi spora verdim.Nihayet max interval circuit i de bitirdim çok terledimkızlar nerdesiniz beya :) bayram temizliğine mi kalkıştınız yoksam ha?
ya kızlar sporu yaptım ama ölcem zannettim çok ciddiyim!!
çok kötü oldum zaten onların hızına yetişemedim ilk 15 dk.sonra kalbimin hızlı atması yanında beynim zongluyordu zorbela kendimce bitirdim ama bırakın duş almayı 20 dk kendime gelemedim
halbuki yürüyş yapan birisiyim vucudum ham değil ara sıra plateste yapıyorum ama bu çok farklı spor bitti sanki midem falan bulandı başım döndü çok kötü bir ilk gündü sizinde böyle oldumu yoksa bana mı böyle oldu
kızlar nerdesiniz beya :) bayram temizliğine mi kalkıştınız yoksam ha?
kızlar nerdesiniz beya :) bayram temizliğine mi kalkıştınız yoksam ha?
Kesin çok fark olmuştur ben fotoğraf çekmedim ama farkediyorum yaa bacaklarım çok kalındı inceldi selülit vardı azaldı. Göbeğimde indi ama diyete başlamamın da çok etkisi var tabi. İnsanity çok büyük destek ama kilo vermede o kadar kaloriyi hayatta yakamayız biz normal zamanda yani insanity olmasa.dün akşam pure cardio'yu yaptım.. öldürüyor bu pure cardio beni. ama şu var ki geçen haftakinden çok daha iyiydim. çok daha fazla oranda yaptım hareketleri.dediğiniz gibi vücut 5-6 gün sonra alışmış oluyor. buna da kondisyon diyorlar zaten. her gören incelmişsin sen hacmin küçülmüş diyor. yarın 10. günümü tamamlamış olacağım. fotoğraf çekeceğim yarın. farkı bi görelim bakalım
max interval plyo yaptım ama son 20 dk yı yapamadım bileklerim çok ağrıdı. e insan ağır olunca şınav çekmek ağırlık yapıyor bilenklere :) şaka bir yana da cidden bileklerim ağrıdı zaten bugun 2 seans aerobiğe de girmiştim iyice bitkindim yani ama yine yaptığım kısımlarının tamamını yapabildim diyebilirim.
hani diyorduk ya nasıl yapcaz nasıl dayancaz diye ilk bölümlerde nefesim sıkışmadı bile bayağı bir alışmışım ben kondüsyonum artmış ciddi ciddi. en kısa zamanda size adonislerimi ( six pack - karın kası 6 lı :)) göstericem bence belirginleşmeye başladı bu ay bitsin foto eklicem bakalım. diyetimde iyi gidiyor alkali diyet diye birşey varmış daha doğrusu yaşam şekli biraz okudum yaşam biçimi olarak benimsenirse süper sağlıklı gözüküyor.
neyse ter içindeyim , sizler bayram telaşındasınız anlıyorum :) benim öyle bir derdim yok gelen giden olmuyor zaten yarın hafif bir temizlik yeter benim eve hadi iyi geceler öpüyorummm...
benden de en çok kol ve bacaklarda fark var sanki... karın için farkı sonradan bekliyorum abs hareketlerine daha geçmedim, geçince fark olur diye bekliyorum ama göreceğiz... jilliansı yaparken birden bire fark görülen yerlerim karın ve bel çevremdi. belik 2 haftada fark etmişti. ama yoğun cardio olmadan da zayıflamak çok zor. yani insanity'i bitirince jilliansaa döneceğim yeniden. dediğin gibi o kadar kaloriyi başka bişey de yaktıramaz zatenKesin çok fark olmuştur ben fotoğraf çekmedim ama farkediyorum yaa bacaklarım çok kalındı inceldi selülit vardı azaldı. Göbeğimde indi ama diyete başlamamın da çok etkisi var tabi. İnsanity çok büyük destek ama kilo vermede o kadar kaloriyi hayatta yakamayız biz normal zamanda yani insanity olmasa.