Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

bugün 1100 kalori yemişim, üstelik pek de acıkmadan :KK76: şimdi biraz midem kıyılıyor gibi, ama herhalde 1 çay bardağı süt içerim.
yani spor ve diğer şeylerle birlikte 1000 kalori harcadıysam, 1500 de bazal metabolizma (oturduğum yerden de gidiyor iyi ki :KK51: ) yani giren 1100, çıkan 2500 = -1400 kardayım :KK52: deli miyim ne, kalorilerle bozdum bu sefer de kafayı :KK53:
yok bende aynıyım :KK1: 1400 kalori alıyorum metabolizma hızım 1353 müydü neydi 1350 diyim 600 kalori insanity ile yakıyosam 1950 yaktım 1400 aldım -550 deyim yani haftada yarım kilo :)) insanity bitince napcam bilmiyorum :)) Çünkü 600 kalori daha az almam gerekecek nasıl olacak o iş hiç bilmiyorum. yani günlük 800 kalori almam gerekir bu da aç kalmam demek. En iyisi ben insanity'yi hiç bırakmayım kilo verene kadar.

kızlar kızlar ben geldimmm bana link yazın noluuuur ve nasıl yapmam gerektıgını anlatın donatın benı bebeklerimmm :)

Dün biraz zorlandığım için belim acıdı biraz.Bide akşam kalça hareketleri yapınca nereler çalıştıysa kalçamda fena hareket ettikçe etim acıyo bugün Allahtan max recovery var fazla hareketli değil bacakları fena yakıyo tabi.Az kaldı programın bitmesine :KK76:

yok bende aynıyım :KK1: 1400 kalori alıyorum metabolizma hızım 1353 müydü neydi 1350 diyim 600 kalori insanity ile yakıyosam 1950 yaktım 1400 aldım -550 deyim yani haftada yarım kilo :)) insanity bitince napcam bilmiyorum :)) Çünkü 600 kalori daha az almam gerekecek nasıl olacak o iş hiç bilmiyorum. yani günlük 800 kalori almam gerekir bu da aç kalmam demek. En iyisi ben insanity'yi hiç bırakmayım kilo verene kadar.

bence eksik hesaplıyorsun canım... gün boyu hareket olarak sadece insanity mi yapıyorsun? gerikalan tüm zamanda yatıyor musun? metabolizma hızı yattığımız yerden yakıyor, senin 1350 hiçbir aktivite yapmasan da giden miktar. yani 600 kalori insanity ile yakıyorsan diyelim ki 400 kalori de diğer tüm ufak yürümeler, merdiven çıkmalar vs hepsi eşittir 1000 kalori. yani 1000+1350=2350 gidiyor senden , 1400 de geliyor, sonuç -950 eder. Bu da haftada yaklaşık 1 kilo vermek demek :nazar: haftada 1 kilo da senin kilon için gayet iyi :KK34:

Dün biraz zorlandığım için belim acıdı biraz.Bide akşam kalça hareketleri yapınca nereler çalıştıysa kalçamda fena hareket ettikçe etim acıyo bugün Allahtan max recovery var fazla hareketli değil bacakları fena yakıyo tabi.Az kaldı programın bitmesine :KK76:

60 günlük mü bitmesine az kaldı ??
gelişme nasıl peki incelmeler var mı vücudunda?
fotoların var mı ?

acısız sonuca varılamıyor değil mi lioncuğum? hareketleri yaparken kendi kendime "kiloları alırken iyiydi, şimdi acını da çekeceksin, zorluğu da tadacaksın tek yol bu!" diyerek ayar veriyorum :KK9:
ben 2-3 yıl önce 66'dan 59'a çok kısa sürede biber hapı kullanarak düşmüştüm.sadece kilom azalmamıştı çook incelmiştim gerçekten 55 falan gösteriyordum. herhalde 1 ayda falan vermiştim, mucizeydi benim için.... ama sonra bir sürü başka nedenle kat kat fazlasını aldım, şimdi ise hepsinden kurtulup eski ince ve hafif günlerime döneceğim... hep birlikte döneceğiz tabii En Büyük KK

60 günlük mü bitmesine az kaldı ??
gelişme nasıl peki incelmeler var mı vücudunda?
fotoların var mı ?
Evet cnm 2 haftam daha kaldı.Sabırsızlanıyorum bir an önce bitmesi için.Gelişme diyet yapamadığım için kilo vermedim ölçümlerimde hep aynı.Resimlerim önceki sayfalarda vardı kaçıncı sayfada kaldı hatırlayamadım şimdi.2.aydaki max videoları daha etkili.Sanki üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi yağlar gitgide azalıyo sanırım.Karnım dümdüz şimdi.
Bacaklarda da öyle kaba bi görüntü kalmadı tabi var daha onca yılların verdiği birikim var kolay değil hemen gitmesi.

delibalik
acısız sonuca varılamıyor değil mi lioncuğum? hareketleri yaparken kendi kendime "kiloları alırken iyiydi, şimdi acını da çekeceksin, zorluğu da tadacaksın tek yol bu!" diyerek ayar veriyorum
ben 2-3 yıl önce 66'dan 59'a çok kısa sürede biber hapı kullanarak düşmüştüm.sadece kilom azalmamıştı çook incelmiştim gerçekten 55 falan gösteriyordum. herhalde 1 ayda falan vermiştim, mucizeydi benim için.... ama sonra bir sürü başka nedenle kat kat fazlasını aldım, şimdi ise hepsinden kurtulup eski ince ve hafif günlerime döneceğim... hep birlikte döneceğiz tabii
Aynen cnm zorluğu çekmeden sonuca ulaşılamıyo malesef.Bende 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm o aralarda biber hapıda kullandım ama çok fena yaptı beni çarpıntı tansiyon düşüklüğü vs ölüyodum az kalsın bi daha tövbe dedim.Yanlız ben hep böyle balık etli görüntüme alıştığım için üzülüyorum biraz inceliyorum diye gözle görülür toparlanma var.Totoşum da nasibini alıyo malesef.Bide benim istediğim vücut tipi balık etli ama sımsıkı taş gibi olayım orantılı vücut olsun o yüzdende diyet yapmadım.
Şu Brazilyalı hatunlar varya onlara bakıyorum bacaklarıda kalın popoları da dik ve büyük ne yapıyolar ne ediyolar anlamadım nede selilitleri var o kadar balık etli olmalarına rağmen benim istediğim vücutta öyle işte.Çok ta kalın ve büyük değil tabikide.

bence eksik hesaplıyorsun canım... gün boyu hareket olarak sadece insanity mi yapıyorsun? gerikalan tüm zamanda yatıyor musun? metabolizma hızı yattığımız yerden yakıyor, senin 1350 hiçbir aktivite yapmasan da giden miktar. yani 600 kalori insanity ile yakıyorsan diyelim ki 400 kalori de diğer tüm ufak yürümeler, merdiven çıkmalar vs hepsi eşittir 1000 kalori. yani 1000+1350=2350 gidiyor senden , 1400 de geliyor, sonuç -950 eder. Bu da haftada yaklaşık 1 kilo vermek demek :nazar: haftada 1 kilo da senin kilon için gayet iyi :KK34:

doğru diyorsun ben onları hesaba katmadım pek :)) Zaten haftada yarım kilo versem bile yeter bana acelem yok yani. yıl başına kadar o şekilde bile 5 kilo gider yani 53 kilo olurum süper olur yani :)) geçen seneki kiloma geri dönmüş olurum :)) Tabi daha fazla olursa daha da mutlu olurum yani :))

sanırım biz yakında kendimizi sakatlayacağız insanity uğruna :KK1: Ama benim bacağım sanki iyiye gidiyor gibi fazla zorlamadan spora devam ediyorum bir de bugün dediğin gibi max recovery olunca daha bir rahat ettim bende :))

acısız sonuca varılamıyor değil mi lioncuğum? hareketleri yaparken kendi kendime "kiloları alırken iyiydi, şimdi acını da çekeceksin, zorluğu da tadacaksın tek yol bu!" diyerek ayar veriyorum :KK9:
ben 2-3 yıl önce 66'dan 59'a çok kısa sürede biber hapı kullanarak düşmüştüm.sadece kilom azalmamıştı çook incelmiştim gerçekten 55 falan gösteriyordum. herhalde 1 ayda falan vermiştim, mucizeydi benim için.... ama sonra bir sürü başka nedenle kat kat fazlasını aldım, şimdi ise hepsinden kurtulup eski ince ve hafif günlerime döneceğim... hep birlikte döneceğiz tabii En Büyük KK

Evet cnm 2 haftam daha kaldı.Sabırsızlanıyorum bir an önce bitmesi için.Gelişme diyet yapamadığım için kilo vermedim ölçümlerimde hep aynı.Resimlerim önceki sayfalarda vardı kaçıncı sayfada kaldı hatırlayamadım şimdi.2.aydaki max videoları daha etkili.Sanki üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi yağlar gitgide azalıyo sanırım.Karnım dümdüz şimdi.
Bacaklarda da öyle kaba bi görüntü kalmadı tabi var daha onca yılların verdiği birikim var kolay değil hemen gitmesi.

Aynen cnm zorluğu çekmeden sonuca ulaşılamıyo malesef.Bende 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm o aralarda biber hapıda kullandım ama çok fena yaptı beni çarpıntı tansiyon düşüklüğü vs ölüyodum az kalsın bi daha tövbe dedim.Yanlız ben hep böyle balık etli görüntüme alıştığım için üzülüyorum biraz inceliyorum diye gözle görülür toparlanma var.Totoşum da nasibini alıyo malesef.Bide benim istediğim vücut tipi balık etli ama sımsıkı taş gibi olayım orantılı vücut olsun o yüzdende diyet yapmadım.
Şu Brazilyalı hatunlar varya onlara bakıyorum bacaklarıda kalın popoları da dik ve büyük ne yapıyolar ne ediyolar anlamadım nede selilitleri var o kadar balık etli olmalarına rağmen benim istediğim vücutta öyle işte.Çok ta kalın ve büyük değil tabikide.

kızlar o biber hapına nasıl cesaret ettiniz ben çok korkuyorum öyle şeylerden, ölen çok kişi oluyor çünkü. Bir de bazıları çok kilo verip daha çok almışlar o şekilde öyle olursa daha da bir kötü. En iyisi spor ve diyet yavaş olsa bile. Ayda bir kilo vermek bile süper bir şey düşünsenize bir yılda 12 kilo demek yaa. 12 kilo da aşırı kilolu olmayan bizler için süper bir şey demek.

o brezilyalı hatunların yapısı öyledir. Bazen bakıyorum kilolu insanlar var ama vücutları çok güzel ne bir selülit ne bir yarık var vücutlarında. Ben 26 yaşındayım ama 18 yaşımda bile yarık ve selülit doldu vücuduma. Böyle dokununca sanki şiş şiş çizgiler geçiyor bacağımda yarıklardan dolayı, selülitler de çukurlar oluşturdu vücudumda. O zaman bile şaşırırdım sanki 18 yaşında değilim şu halime bak diye. Arkadaşlarımın hepsi manken gibiydi. Üstelik benle aynı boy ve kiloda olup benden 10 kilo zayıf gözüken arkadaşlarım vardı hep. Üstelik spor falan yapmazlardı benimle hep aynı şeyleri yerlerdi yani ne bir spor ne de bir diyet yapıyorlardı. Aksine ben diyette olurdum hep onlar çikolta cipsleri mideye indirirlerdi. Yapıyla ilgili bence. Bir de lost dizisinde kate vardı belki tanırsınız o da baya kaslı bir bayan ama bacaklarında selülit var kadının çok olmasa da. Hiç spor yapmayıp hiç selüliti olmayan da bir sürü bayan var yani. Genetik diye düşünüyorum ben biz şanslı doğmamışız ne yapalım :)

sabahtan çok yoğundum yazamadım. ya ben kilo veremiyorum hatta fazla çıkıyorum tartıda bugunler de adet olmak bu kadar etkiler mi yahu :KK43:

sabahtan çok yoğundum yazamadım. ya ben kilo veremiyorum hatta fazla çıkıyorum tartıda bugunler de adet olmak bu kadar etkiler mi yahu :KK43:
Evet cnm etkiliyo bende reglyim şuan daha olmadan bi kaç gün önce tartıldım 66 çıkıyo şişkinlik oluyo ondan fazla çıkıyo.

evet etkiler 1-2 kilo fazla çıkabilirsin bozma moralini geçince geri iner hepsi. Diyetini bozma hastalığın bitince aşağı iner kilon. Benim hep öyle olur diyetteyken hiç kilo verememiş gibi olurum sonra bitince bi bakarım 1 kilo vermiş olurum bir önceki halimden. Zayıflamam devam eder sonra da.

etkiler canım... benim 1 hafta öncesinden başlıyor belirtiler... kilo verebilmeyi boşver üstüne 1-1,5 kilo almış oluyorum. bittiğinde gidiyor ama, vücut savunma olarak su tutuyor herhalde.

ben bugün öğlen çok az yedim herhalde akşama doğru ağırlık çöktü, uykum gelir gibi oldu. şeker dengem mi değişti ne... haa bir de bugün pure cardio yaptım, daha doğrusu son kısımları yapamadım :KK17: insanity öncesi 30-35 dk yürüyüş yapmıştım ondan mı acaba :44:
akşam karnıbahar, yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği yedim. tıkabasa yemişim gibi doydum. midem 4-5 günde nasıl küçülüverdi birden. gerçi zaten çok yemiyordum da işte ne yediğime aldırmıyordum pek, hesabını yapmıyordum yani... gözüm tartıya gidiyor ama yok tartılmayacağım... şimdilik her gün giydiğim eşofman altından az da olsa biraz bolluk var göreceğiz sonucu.

iyi akşamlar hanımlar :) az önce core cardio balance yaptım. kocam gececiydi bu hafta rahat rahat yapıyorum sporlarımı.gerçi karışmıyor ama o içerde yalnız kalınca üzülüyorum en 2 saatim gidiyor çünkü sporu yap duş al saçları düzleştir :)

neyse düzenime kavuştum sonunda. yarın tartı günümüz bende tık yok bu hafta.çizelge bana kalacak sanırım :)

iyi akşamlar hanımlar :) az önce core cardio balance yaptım. kocam gececiydi bu hafta rahat rahat yapıyorum sporlarımı.gerçi karışmıyor ama o içerde yalnız kalınca üzülüyorum en 2 saatim gidiyor çünkü sporu yap duş al saçları düzleştir :)

neyse düzenime kavuştum sonunda. yarın tartı günümüz bende tık yok bu hafta.çizelge bana kalacak sanırım :)
olsun haftaya da bana kalacak gibi bende bu aralar hasta olacağım çünkü :)) Sanırım bende kilo vermedim ama şişlikler gitti bu hafta ödem attım sanırım. Bakalım yarın kaç kilo çıkacağım. yarın kilom çok çıkmasın sevineyim biraz diye bugün saat 5 ten sonra bir şey yemedim. çok merak ediyorum kaç çıkcam diye.

selam kızlar ben bugün gene cozuttum kızın banaa
sabah 1 paket formla kahve içtim
öğlen 1 kase yoğurt çorbası,tavuklu salata yedim
ve akşammm kocaman pizza:KK14:
geldim o pişmanlıkla insanity yaptım ama acıkmadan yatmıyım dedim hala acıkmdım kii aynen bende adet olucam karnımı görseniz of ya of hep böyle oluyo gündüz dayanıyorum akşam ipin ucu gidiyo halbuki sabah yesem akşam yemesem bu kadar dokunmicak ama ben yarın tartılmak istemiyorum:KK43:

bu arada kiloya çok takılmamlk lazım bence ara ara eczanede ölçülün neticede yağ verip kas alıyoruz kaslarda hafif değil yani önemli olan yağ oranındaki azalma :KK34: amaa pizza yiyerek olmuyor tabi bu işler of offf her şey boşuna gibi hissediyorum ondan sonra

günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin :)) 57.7 geldim bir haftada yarım kilo vermeyi planlıyordum 800 gram gitmiş çok sevindim :)) İnşallah sizlerde vermişsinizdir.

Geceden beri sular kesik bizim burda. Sabah spor yapmak için erken kalktım ama su olmayınca banyo yapamam diye sporu erteledim inşallah gün içinde sular gelir de sporum kalmaz.

İsim
Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
FARK
58.5
57.7800gr+800
Kayra
59
missdance
72.2
lion81
65
BlackSwann
48.8
delibalık

Bugün kilo bildirimi var diye herkes kaçmış :KK1: Kimse ortalıkta yok :)) Kilo mu aldınız kızlar hayırdır?

bende tartılmadım bile cünkü kilo bile almış olabilirim.... 4 gündür griple cebelleşiyorum..bugünde bayram temizliğine başladım

İsim
Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
FARK
58.5
57.7800gr+800
Kayra
59
missdance
72.2
lion81
65
BlackSwann
48.8
delibalık

Bugün kilo bildirimi var diye herkes kaçmış :KK1: Kimse ortalıkta yok :)) Kilo mu aldınız kızlar hayırdır?
Evet cnm tartıdan kaçıyorum bende 66 çıkıyo moralim dahada bozuluyo normal regl olduğum için.

Kayra
bende tartılmadım bile cünkü kilo bile almış olabilirim.... 4 gündür griple cebelleşiyorum..bugünde bayram temizliğine başladım
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

X