• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

arkadaşlar merhaba 4-5 kilo kadar fazlam var bende bu egzersiz programına katılmak istiyorum aslında youtube da videosu olsa indirmek daha kolay fakat youtube daki videolar kısa 25dk falan sürüyor fakat 2 saattir internetten bunu arıyorum torent üyesi değilim bu yüzden bulamadım programı indiren arkadaşlar eğer torentten yükledilerse bana torent davetiyesi, torent ten indirmediyseniz nereden indirdiğinizi bana mesaj atarmısınız çok teşekkür ederim hepinize kolay gelsin

torrent programın yoksa uTorrent ndir - Download > Gezginler burdan indirebilirsin.
Torrent programını indirdikten sonra da torrentini şurdan Shaun T - Insanity workout indirebilirsin :34:

[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]58.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlaaar benide eklermisiniz 48.8im pek diyet yapamıyorum ama insanitye devam ediyoruum daha sık yazıcam buraya sözz şimdi sabah sporumu yapıcamm burdan aldığım gazla süper bir iş çıkarıcağıma inanıyorum ardından tekrar girerim burayaa
ayrıca insanityle protein çok önemli bece sabah yumurta peynir hatta 2-3 tane sucuk bile yedim 1,5 dilim tam tahıllı ekmekle zaten biz pazrları geç kahvaltı edince 2 öğün yiyotuz 5-6 gibi akşamı yeriz heralde diye düşünüyorum hadi kılar kaldırın totoşları bizde ordaki hatunlar gibi olucazzz:52:

[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
[/TD]
[TD]FARK
[/TD]
[TD]PUAN
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]58.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BlackSwann
[/TD]
[TD]48.8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekledim ama sen zaten baya zayıfmışsın BlackSwann kıskandım :))

Son düzenleme:
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
[/TD]
[TD]FARK
[/TD]
[TD]PUAN
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]58.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BlackSwann
[/TD]
[TD]48.8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekledim ama sen zaten baya zayıfmışsın BlackSwann kıskandım :))

Canim boy kisa ya ondan bide bale yapiyorum 45 olmak istiyorum :)

158 :) bacaklarım inceldi bu yaz çok yüzdüm 51den 48e indim işte ama göbek ve kollar falan aynen duruyolar ya
Benim de boyum 158, bence 47 kilonun altına düşme sağlıksız oluyor baya. Kilon da iyi anladığım kadarıyla vücudun orantısız kilo alıyor, o yüzden bölgesel çalışırsan spor yaparken, inceltebilirsin kollarını da göbeğini de :34:
günaydın arkadaşlarrrrr :)))
Günaydın missdance bugün recovery weekende başlıyosun dimi :)) Ben de 3. haftaya başlayacağım geriye 7 haftam kaldı. Geçen insane abs yaptım pure cardio ile aşırı ağır geldi deluxe paketini yapmamaya karar verdim normal takvime göre gideceğim çünkü 2. ay 2 saate yakın spor yapmam gerekecek spora çok da vakit ayırmak istemiyorum, bir de insanity olunca 1 saatten daha fazla dayanamıyorum açıkçası :)) Yürüyüş olsa 2-3 saat yaparım ama insanity de pilim bitiyor :1:
Bugün dayanamadım elbise ile tartıya çıktım normalde elbisesiz tartılıyorum hep sabit olsun diye. 58.2 yi gördüm 300 gr gitmiş 3 günde sevindim :)) Dün de insanity yapmadım ama 2,5 saat yürüyüş yaptım her yerim ağrıdı, dün öğlen aşırı kaçırdım diye yürüdüm akşam da çok acıkttım ama bi şey yemedim.

dün ben yapamadım yine sabahtan halk dansları çalışmam vardı ordaydım öğleden sonra eve geldim temizlik yaptım totomu koyduğumda saat 9a geliyordu benim pilde çoktan bitmişti.

yani hala 2 gün gerideyim. ama yediklerime dikkat ediyorum.bugunde 9 lu hayat çayı aldım zayıflatıyormuş forumda memnun olanlar var bakalım bana da faydası olacak mı.

dün ben yapamadım yine sabahtan halk dansları çalışmam vardı ordaydım öğleden sonra eve geldim temizlik yaptım totomu koyduğumda saat 9a geliyordu benim pilde çoktan bitmişti.

yani hala 2 gün gerideyim. ama yediklerime dikkat ediyorum.bugunde 9 lu hayat çayı aldım zayıflatıyormuş forumda memnun olanlar var bakalım bana da faydası olacak mı.

olsun kaldığın yerden devam edersin ;)
Bende ara mı versem diye düşünüyorum geçen hani bir esneme hareketi var ya tek ayağının üstünde duruyorsun ellerini yere koyuyorsun diğer bacağını yukarı kaldırıyorsun 90 derece sonra içeri çekip tekrar kaldırıyorsun o esneme hareketini yaparken dizimi büküyordum dedim bükmeden yapayım hareket tam olsun ama sanırım lifler mi koptu bilmiyorum dizimi bükmeden üstüne ağırlık verince çok yanım yanıyo galiba bacağımı incittim spora devam ediyorum bugün de yaptım ama çok canım yanıyo her hareketi tam yapamıyorum o yüzden zorlamak da istemiyorum. Bırakmak da istemiyorum pek yürürken pek sıkıntı çekmiyorum ama merdiven falaan çıkıp inemiyorum canım yanıyor. Sanırım zorlamadan yine devam etcem spora bırakırsam ipin ucunu kaçırırm diye korkuyorum.

Ben de diyete devam ediyorum. 9lu çayı duydum o sallama mı yoksa aktardan mı aldın? Faydasını görürsen söyle olur mu?

geçen hafta fit testi yapıp bırakmıştım, araya regl vs girdi. bugün pylometric cardio circut'tan başladım. hepsini yapamıyorum tabii ve bu da beni motivasyon anlamında çok etkiliyor :((( kötü etkiliyor yani, jillianda öyle değildi, bitirince ohh ne güzel spor yaptım diyordum, insanity sanki askerlik kampı gibi ve umarm diğer videolarda ileriki günlerde yapabilme yüzdem artar :40: bugün diyete de başladım. başka türlü olmayacak sanırım. diyetin adı bile beni sinir ediyor ve acıkmadıysam da sınırlılık duygusu, yasakları delmenin cazip gelmesi yüzünden yiyeceğim olmasa da yemek istiyorum. ama bu kez en azından bir hafta uyup diyete, biraz verirsem kilo motivasyonum artar diye düşündüm. bir de aktardan aldığım yağlar vardı, biberiye, hardal, portakal, menekşe bunları sürünce incelen ve çok olumlu sonuçlar alanlar var. bunlara da başladım bugün. bugün büyük gün yani benim için...dilerim sonuna kadar giderim :1:

Oh çok şükür bugün de bitti bide üstüne akşama misafirim gelecek en iyisi hemen yapıyımda kurtulayım dedim sonradan yapamam içim de rahat etmez huzursuz olurum bide.Bugünkü max cardio conditioning çok zordu hepsi ayrı zor zatende hiç su molası dahi vermeden yapıyolar.Bende videoyu durdurdum nefesimin kesildiği yerlerde biraz nefes aldım.Yoksa yere yığılırdım.Haftaya bayram bayramda nasıl yapıcam bilmiyorum yapamıyacam heralde ufff şimdiden huzursuz oluyorum.Bi şekilde telafi edicem artık.

2.aya girdiğinizde max ları yapmaya başladığınızda daha hızlı ve fazla kalori yakıyosunuz böylece vücudunuzunda hızlı şekillenmeye başlıyo.Karnım dümdüz artık.Bitek şey istemiyorum oda kalçamın küçülmesi ve dikliğini kaybetmesi.Çünkü maxlar başlayınca kalça hareketlerini yapamıyorum artık.Ne kadar sinir bi cıvık etim varmış benim ya.Brazil hala aklımda yapmak istiyorum kalçaya ve bacaklara inanılmaz etki ediyo.Bölgesel yapılınca istediğin yerlerinde çalışıyo.Insanıty öyle değil kalçamı kaldırmıyo malesef.Elimden geldiği kadar akşamları yemek yememeye ve sadece 1 tabakla yetinmeye çalışıyorum.Bu arada bende bu 9 lu çaya merak saldım ama hazır poşet çayı alacam sadece.Ben şu ottan bu kadar vssss uğraşamam zaten tembelim sırf onu hazırlamak bile ayrı zahmet daha başlamadan biter.O yüzden hazır benim için daha iyi inşallah faydasını görürüz.

olsun kaldığın yerden devam edersin ;)
Bende ara mı versem diye düşünüyorum geçen hani bir esneme hareketi var ya tek ayağının üstünde duruyorsun ellerini yere koyuyorsun diğer bacağını yukarı kaldırıyorsun 90 derece sonra içeri çekip tekrar kaldırıyorsun o esneme hareketini yaparken dizimi büküyordum dedim bükmeden yapayım hareket tam olsun ama sanırım lifler mi koptu bilmiyorum dizimi bükmeden üstüne ağırlık verince çok yanım yanıyo galiba bacağımı incittim spora devam ediyorum bugün de yaptım ama çok canım yanıyo her hareketi tam yapamıyorum o yüzden zorlamak da istemiyorum. Bırakmak da istemiyorum pek yürürken pek sıkıntı çekmiyorum ama merdiven falaan çıkıp inemiyorum canım yanıyor. Sanırım zorlamadan yine devam etcem spora bırakırsam ipin ucunu kaçırırm diye korkuyorum.

Ben de diyete devam ediyorum. 9lu çayı duydum o sallama mı yoksa aktardan mı aldın? Faydasını görürsen söyle olur mu?

hepsini tek tek aldım inşallah işe yarar yaa..dediğin gibi kaldığım yerden devam edicem artık...

geçen hafta fit testi yapıp bırakmıştım, araya regl vs girdi. bugün pylometric cardio circut'tan başladım. hepsini yapamıyorum tabii ve bu da beni motivasyon anlamında çok etkiliyor :((( kötü etkiliyor yani, jillianda öyle değildi, bitirince ohh ne güzel spor yaptım diyordum, insanity sanki askerlik kampı gibi ve umarm diğer videolarda ileriki günlerde yapabilme yüzdem artar :40: bugün diyete de başladım. başka türlü olmayacak sanırım. diyetin adı bile beni sinir ediyor ve acıkmadıysam da sınırlılık duygusu, yasakları delmenin cazip gelmesi yüzünden yiyeceğim olmasa da yemek istiyorum. ama bu kez en azından bir hafta uyup diyete, biraz verirsem kilo motivasyonum artar diye düşündüm. bir de aktardan aldığım yağlar vardı, biberiye, hardal, portakal, menekşe bunları sürünce incelen ve çok olumlu sonuçlar alanlar var. bunlara da başladım bugün. bugün büyük gün yani benim için...dilerim sonuna kadar giderim :1:

canım ilk zamanlar oluyor öyle bende öyleydim hatta hepimiz öyleydik şimdi neredeyse tamamını yapabiliyoruz. sende 2. haftadan itibaren yapabileceksin ama vazgeçme.jillian buna göre çok basit normal.ama asıl sonucu burda alıcaz inşallah :)

lion ben bayramda evdeyim gezecek çok yerimizde yok ilk günden hallederiz biz o işi. sonra 6 gün kampa alıcam kendimi :) spor tatili olcak benimki bir aksilik çıkmazsa :) zaten parasızlıktan gezemiyoruzda amaannnn :)

hepsini tek tek aldım inşallah işe yarar yaa..dediğin gibi kaldığım yerden devam edicem artık...

canım ilk zamanlar oluyor öyle bende öyleydim hatta hepimiz öyleydik şimdi neredeyse tamamını yapabiliyoruz. sende 2. haftadan itibaren yapabileceksin ama vazgeçme.jillian buna göre çok basit normal.ama asıl sonucu burda alıcaz inşallah :)

lion ben bayramda evdeyim gezecek çok yerimizde yok ilk günden hallederiz biz o işi. sonra 6 gün kampa alıcam kendimi :) spor tatili olcak benimki bir aksilik çıkmazsa :) zaten parasızlıktan gezemiyoruzda amaannnn :)

yok yok bu kez vazgeçmeyeceğim gerçekten. jillian çerezmiş valla bunun yanında, jillian ve kızları çok sempatikti, burda shaun dışındakilere gıcık oluyorum nedense :19: hele bi tane uzun saçlı at kuyruklu bir kız vardı inanamadım. erkekler bile durmak zorunda kalırken, hatun ısrarla tüm hareketleri yaptı... günün birinde onun gibi olurum herhlade... yıllar önce voleybol antremanlarında kondisyon çalışmalarımız olurdu, o kadar zorlardı ki, ama sonra vücudumuz inanılmaz güçlenirdi... aynı şey olacak sadece sabır gerekiyor di mi?
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum valla kararlı bir şekilde bu kadar zor bir çalışmayı devam ettridiğiniz için :kkk:

diyet konusunda iyiydim bugün, ayça kayanın diyetini yapıyorum. arada 9'lu çayı içiyorum. keşke ilk hafta 2 kilo verebilsem o gazla kimse tutamaz beni herhalde :32:

ben bişey yazmak bile istemiyorum baştan başlıyorum ama haftada 2-3 günden fazla yapamıyorummm... yapamıyorum cünkü işe güce cocuklara yetişemiorum..her yıl kış gelmese diye dua ederdim...şimdi kış gelse diyorum.............. dışarı cıkmayayım diye..... yazın hic iş bitmiyor özellikle cocuklarla

ben bişey yazmak bile istemiyorum baştan başlıyorum ama haftada 2-3 günden fazla yapamıyorummm... yapamıyorum cünkü işe güce cocuklara yetişemiorum..her yıl kış gelmese diye dua ederdim...şimdi kış gelse diyorum.............. dışarı cıkmayayım diye..... yazın hic iş bitmiyor özellikle cocuklarla

olsun hiç yapmamaktan iyidir önemli olan hepsini tamamlamak 2 ay yerine 4-5 ayda tamamlarsın diyetle birlikte yavaş da olsa verirsin kiloları mutlaka :34: hem yavaş zayıflamak daha iyi kolay kolay da almazsın kiloları.

bende adet oldum her yerim sızlıyor nedense bugun :( yarın yeni grubum aerobiğe başlıyor sabah ve öğlen antrenman yaptırıcam onlara. insanity benzeri bir program hazırladım onalara ama bizim yaptığımız kadar zorlarsam elimde kalırlar diye korkuyorum :)

yarın acısını çıkaracağım için kendimi saldım bu gecede izninizle.

kayra bozma moralini ben senin yerinde olsam başımı bile kaşıyamam büyük ihtimalle. ama sen yine de spor yapabiliyorsun. düzenli olmasa bile yine de hayatında hareket var. seni çok takdir ediyorum ben.

haftada 2-3 kez bile o kadar güzel ki aslında... önemli olan bırakmamak. ben senin yerinde olsaydım, ya hep ya hiç mantığında olduğum için, tam yapamıyorsam bırakırdım. ama sen 3 çocukla haftada 3 kez bile yapsan çok iyi bence :34: ben tek çocukla bile bazen isyan ediyorum ama haksızlık ediyorum galiba... sabah 8:00-12:00 arasında anasınıfında, o arada yapmaya çalışıyorum, yoksa o da benimle yapmaya çalışıyor elim kolum çarpıyor, bir de sürekli konuşmak istiyor benimle. ona laf yetiştirecekken nefesim iyice tükeniyor. benim durumum seninkine göre çok lüks bir durum çünkü büyük kızını geçiyorum, 2,5 yaşındalar değil mi ikiz kızların? bu kadarına bile helal olsun diyorum :34:

Back
X