• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

bende adet oldum her yerim sızlıyor nedense bugun :( yarın yeni grubum aerobiğe başlıyor sabah ve öğlen antrenman yaptırıcam onlara. insanity benzeri bir program hazırladım onalara ama bizim yaptığımız kadar zorlarsam elimde kalırlar diye korkuyorum :)

yarın acısını çıkaracağım için kendimi saldım bu gecede izninizle.

işte kopmamak çok güzel, hayat bu neticede her şey olabiliyor, 1 gün-2 gün yapılamadığı bile olabiliyor.... senden feyz alıyorum missdance, arada boşluklar olsa da bir şekilde telafi ediyorsun... :46:

bende adet oldum her yerim sızlıyor nedense bugun :( yarın yeni grubum aerobiğe başlıyor sabah ve öğlen antrenman yaptırıcam onlara. insanity benzeri bir program hazırladım onalara ama bizim yaptığımız kadar zorlarsam elimde kalırlar diye korkuyorum :)

yarın acısını çıkaracağım için kendimi saldım bu gecede izninizle.

işte kopmamak çok güzel, hayat bu neticede her şey olabiliyor, 1 gün-2 gün yapılamadığı bile olabiliyor.... senden feyz alıyorum missdance, arada boşluklar olsa da bir şekilde telafi ediyorsun... :46:

günaydıııın.... daha kimsecikler gelmemiş.
birkaç sene önce b-fite gidiyordum ve başka bir forumda da yediğim her şeyi yazıyordum, tüm arkadaşlarla. yani kalori hesabı yapıyordum ve yediklerimi yazdığım için vücuduma neyin kaç kalori girdiği gerçeğiyle yüzleşiyordum. çok faydası olmuştu. doğum sonrası kiloları öylece gitmişti. neticede kilo vermenin formülünü hepimiz biliyoruz: aldığın kalori < harcadığın kalori ise istesen de istemesen de kilolar gidiyor. o yüzden zaten diyet yapmaya başlamışken, bir de tüm yediğim içtiklerimi yazacağım kağıda. bir de ben sıkça tartılan tiplerdenim. ister istemez içtiğimiz bir bardak su bile tartıya yansıyor gün içinde, ee bu da ister istemez olumsuz etkiliyor. haftada bir kez tartılacağım artık. pzt diyete başladığım için pzt tartılacağım. son kilomu net bilmiyorum ama yaklaşık olarak belli işte. yani listeye girmek istiyorum ama ben cuma değil pzt tartılacağım...

günaydıııın.... daha kimsecikler gelmemiş.
birkaç sene önce b-fite gidiyordum ve başka bir forumda da yediğim her şeyi yazıyordum, tüm arkadaşlarla. yani kalori hesabı yapıyordum ve yediklerimi yazdığım için vücuduma neyin kaç kalori girdiği gerçeğiyle yüzleşiyordum. çok faydası olmuştu. doğum sonrası kiloları öylece gitmişti. neticede kilo vermenin formülünü hepimiz biliyoruz: aldığın kalori < harcadığın kalori ise istesen de istemesen de kilolar gidiyor. o yüzden zaten diyet yapmaya başlamışken, bir de tüm yediğim içtiklerimi yazacağım kağıda. bir de ben sıkça tartılan tiplerdenim. ister istemez içtiğimiz bir bardak su bile tartıya yansıyor gün içinde, ee bu da ister istemez olumsuz etkiliyor. haftada bir kez tartılacağım artık. pzt diyete başladığım için pzt tartılacağım. son kilomu net bilmiyorum ama yaklaşık olarak belli işte. yani listeye girmek istiyorum ama ben cuma değil pzt tartılacağım...

biz de diyete önce başladık ama tartılmaya cuma günleri başladık ya o yüzden cumadan cumaya yazıyoruz sen pazartesileri not et o zaman cumaları bize bildir tabloya ekleriz olur mu?

Bende bugün yaptım ama dizimi fena incittim her hareketi tam yapamıyorum sol diz kapağımdan alta kadar sızlıyor üstüne ağırlık veremiyorum. Yine de zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyorum insanity'yi bırakmak istemiyorum güzel bir tempo tutturdum. Bacağımı ya incittim ya da hanlık oldu birden ağırlık verince üstüne bilmiyorum bir hafta bekleyeceğim geçmezse doktora giderim artık.

Ben de kalori hesabı yapıyorum öyle daha iyi oluyor insan ne yediğini biliyor gerçekten. Günlük 1400 kaloriyi hiç geçmiyorum 1300-1400 arası kalori alıyorum insanity ile birlikte.

teşekkür ederim destekleriniz icin...yetmezmiş gibi 2 gündür eşim evde izin almış grip oldu... bu akşamda misafir var.... offf eşim evdeyken hic iş bitmiyor...... ay ayy ayyy of of off...... caymı icsem corbamı yesem...........................tırlatcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın Kızlar :))
bugün insane abs yerine cardio abs'i yaptım pure cardio ile birlikte ve sanki insane absten daha iyi çalıştı karnım ve de daha kolaydı insane absten bundan sonra bunu yapcam hep sevdim :)) 17. günüm de bitti 46 günüm kaldı :))

günaydın bebeklerim :) sabah insan gibi kahvaltı ettim sonunda ekmeksiz karatay kahvaltısı dediklerinden :)

dün dediğim gibi 2 seans aerobiğe girdim, hatunlar ölüyordu az daha ama onlarda bayıldılar hareketlere aaa hocam bu hareketler yeni mii çok güzelmiş kesin kilo veririz diye diye gittiler :)

bahaneyle bende 2 seans yapmış oldum. akşam eve gelince yapmadım artık.zaten adetim hala ama bu akşam yapıcam kesin inşallah :)

foto yokmu diyen arkadaşımm eroltuğba :) 1 ay daha beklemen gerekiyor benim için. ya da sen de başla sende koy :)

biz de diyete önce başladık ama tartılmaya cuma günleri başladık ya o yüzden cumadan cumaya yazıyoruz sen pazartesileri not et o zaman cumaları bize bildir tabloya ekleriz olur mu?

Bende bugün yaptım ama dizimi fena incittim her hareketi tam yapamıyorum sol diz kapağımdan alta kadar sızlıyor üstüne ağırlık veremiyorum. Yine de zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyorum insanity'yi bırakmak istemiyorum güzel bir tempo tutturdum. Bacağımı ya incittim ya da hanlık oldu birden ağırlık verince üstüne bilmiyorum bir hafta bekleyeceğim geçmezse doktora giderim artık.

Ben de kalori hesabı yapıyorum öyle daha iyi oluyor insan ne yediğini biliyor gerçekten. Günlük 1400 kaloriyi hiç geçmiyorum 1300-1400 arası kalori alıyorum insanity ile birlikte.
tamam anlaştık o zaman.
çok geçmiş olsun. benim de dizlerim çok ağrıyor ama hamlıktan ağrıyor herhalde. hele altbacaklarım uzun süre oturup kalkınca bıçak saplanmışçasına acı veriyor.
kalori hesabı şart çünkü en çok o atıştırmalar kilo vermeyi engelliyor bence. ben de 1400'ü geçmemeye çalışıyorum. bazal metabolizma hızım zaten 1500, alınan kalorilerde en azından bunun altına inersem + insanityde de 800 kalori harcıyorsam (videodakiler kadar harcamıyorumdur herhalde :(( ) bir haftada 1 kilodan fazla gitmesi gerekiyor.

az önce cardio recovery'i yaptım. vücudum rahatladı sanki streching hareketleriyle. spordan yarım saat önce 9'lu çayı içtiğimden terlemem 2'ye katlandı, bugünkü ağır tempoya rağmen çok fazla terledim. diyet de iyi gidiyor, hiç acıkmıyorum diyete uyduğum sürece... dün ikindi ara öğününü kaçırınca akşama çok feci acıkmıştım ama bugün kaçırmayacağım.

bir de yeni bir formül öğrendim kızlar...denedim bugün hakkaten tok tutuyor. 2-3 kaşık yoğurdun içine zerdeçal, zencefil ve tarçın katıyorsunuz ve aralarda yiyorsunuz. yemek öncesinde yiyin demişler hatta yoğurt kürü diye topic de var. iştahı kesiyor, az yeseniz de çok doymuş gibi hissediyorsunuz. zaten yoğurdun yağ yakmaya etkilerini duymuşsunuzdur. zerdeçal, zencefil de metabolizmayı hızlandırıyor, tarçın da şekeri dengeliyor. yakında bunların hepsini birden uyguladığım için başıma bişey gelir mi bilmiyorum ama bir de krom pikolinatım var, onu eskiden de denemiştim göbek yağlanmasına çoook iyi geliyor, kandaki insülini dengeliyor, karbonhidrat ihtiyacını azaltıyor yani...

Günaydın Kızlar :))
bugün insane abs yerine cardio abs'i yaptım pure cardio ile birlikte ve sanki insane absten daha iyi çalıştı karnım ve de daha kolaydı insane absten bundan sonra bunu yapcam hep sevdim :)) 17. günüm de bitti 46 günüm kaldı :))

denemem insane abs ile cardio abs arasındaki fark ne? zorluk kolaylık mı? hangisini yapsak? insane abs deluxe package'da var diyor. gerçi sen cardio abs'yi daha çok sevdiğini yazmışisın ama kafam karıştı :44:

tamam anlaştık o zaman.
çok geçmiş olsun. benim de dizlerim çok ağrıyor ama hamlıktan ağrıyor herhalde. hele altbacaklarım uzun süre oturup kalkınca bıçak saplanmışçasına acı veriyor.
kalori hesabı şart çünkü en çok o atıştırmalar kilo vermeyi engelliyor bence. ben de 1400'ü geçmemeye çalışıyorum. bazal metabolizma hızım zaten 1500, alınan kalorilerde en azından bunun altına inersem + insanityde de 800 kalori harcıyorsam (videodakiler kadar harcamıyorumdur herhalde :(( ) bir haftada 1 kilodan fazla gitmesi gerekiyor.
Teşekkür ederim ;) Senin ağrın hamlıktandır o ilk 5-6 gün benim de öyleydi şimdiki de hamlık mı tutuldu mu ne oldu benim dizime tam çözemedim ama banyoda sıcak su ile yıkayınca iyi geldi. Yürümem de falan sorun yok ama dizimi büüp eğilemiyorum hareketleri de tam yapamıyorum o yüzden ama boş durmuyorum yapamadığım egzersizlern yerine yapabildiklerimi yapıyorum o sürede öyle bir çözüm buldum kendimce :))
denemem insane abs ile cardio abs arasındaki fark ne? zorluk kolaylık mı? hangisini yapsak? insane abs deluxe package'da var diyor. gerçi sen cardio abs'yi daha çok sevdiğini yazmışisın ama kafam karıştı :44:

insane abs uzun 32 dk sürüyor ve 38 dk lık pure cardionun üzerine bir de onu yapınca 70 dk ediyor geçen dizimi incittiğim olay da tam bu 70 dklık egzersiz sırasında oldu :1: Kendimi aşırı yordum sanırım o zaman. İnsane abs, cardio abs'in daha zor versiyonu ama nedense ben çok karnımı hissetmedim onu çalışırken cardio abs de karnımı daha iyi hissettim ama bu farklı günlerde yapmamdan kaynaklanabilir de. Bir de daha zor olduğu için egzersizleri tam yapamamıştım belki de ondan hissedemedim karnımı. Cardio abs 16 dk sürüyor ve de daha kolay olduğu için tüm egzersizleri sonuna kadar ara vermeden tamamladım onlarla birlikte o yüzden de daha etkili oldu sanırım.

Benim şöyle bir tavsiyem olabilir bu konuda ilk ay cardio abs çalışıp 2. ay insane abs'e geçmek daha mantıklı. Ben pilates yapıyordum uzun zamandır karnım baya kuvvetlendi o yüzden ama insanity de mekik tarzı hareketler yok bana çok değişik geldi hatta daha zor geldi karın egzersizleri. Yani cardio absi küçümsememek lazım gayet iyi egzersizleri. İnsane abs te sadece karın değil kolların ve bacakların da çok kuvvetli olması gerekiyor bazı egzersizlerde takılıp kalabilyorsun yoksa. Benim öyle oldu yani kollarım çok yandı bacaklarım acıdı ilk tur yapıp hareketi bırakmak zorunda kaldım gücüm yetmedi çünkü.

Kızlar bir de ben 2 öğünden 3 öğüne çıkardım yemeklerimi akşamları nesfit yiyorum. Tuvalete çıkamıyorum az yediğim için 2-3 güne bir çıkınca da kilo fazla çıkar diye sütlü nesfit ekledim menüme. hem de akşam yemeği için baya hafif oluyor maksimum 200 kalori. Öğlen de 500 kalori alsam sabah da 500 kalori alsam günlük 1200 kalori müthiş :))

sabah- 1 muz , 1bardak diyet süt
öğlen - 1 kase çorba
ikindi- nar ve portakal suyu karışımı ve kepekli tost
akşam: 1,5 dilim ekmek ve 1 tabak zeytinyağlı fasulye
ara - 1 avuç leblebi,fıstık karışımı ile 1 avuç kuru üzüm,1 tane kuru incir of bu çok oldu ya canım çok tatlı istedi sonra dedim bi ufak çikolata yesem daha az kalori olurdu :25:
sabah uyanınca pure cardiyo yaptım ama setler arasında hiç mola yoktu öldüm yahu akşam olunca bir boşluğa düştüm ama sanki hiç spor yapmamışım gibi ya

sabah- 1 muz , 1bardak diyet süt
öğlen - 1 kase çorba
ikindi- nar ve portakal suyu karışımı ve kepekli tost
akşam: 1,5 dilim ekmek ve 1 tabak zeytinyağlı fasulye
ara - 1 avuç leblebi,fıstık karışımı ile 1 avuç kuru üzüm,1 tane kuru incir of bu çok oldu ya canım çok tatlı istedi sonra dedim bi ufak çikolata yesem daha az kalori olurdu :25:
sabah uyanınca pure cardiyo yaptım ama setler arasında hiç mola yoktu öldüm yahu akşam olunca bir boşluğa düştüm ama sanki hiç spor yapmamışım gibi ya

senin yediklerini okuyunca dedim ki içimden bunları ben yesem açlıktan ölürdüm kesin :))
ikindiye kadar sadece sıvı almışsın hiç katı bir şey yememişsin ben dayanamazdım kesin.
Ben daha çok sabah yiyorum baya öğlen daha az yiyorum akşam daha da az yiyerek 1300-1400 kalori arası bir kalori alıyorum.
Bir de çikolata yerine kuru meyve yemen daha isabetli olmuş bence. Çünkü insanity yaparken temiz kalori almak önemli kaslar açısından çikolata pis kaloriye giriyor yani.

Son düzenleme:
antrenmanı sabahtan yapınca bende öyle oluyorum. akşamları spor olmazsa bende boş kalmış gibi oluyorum.

sonunda core cardio balance a başladım çok basit geldi neredeyse hiç bırakmadım. ama kasları yansın diye bir çalıştırıyor alev alev yandım vallihi :) ama iyi geldi fekat kesmedi :) şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, hafif geldi biliyormuussunnn :)))

çok sevdim bu kısmı ben.keşke hepsi böyle kolay olsa :)

birde bugun o 9lu çaydan 4 kupa içtim ayrıcana da 3 litreden fazla su içtim.

Son düzenleme:
antrenmanı sabahtan yapınca bende öyle oluyorum. akşamları spor olmazsa bende boş kalmış gibi oluyorum.

sonunda core cardio balance a başladım çok basit geldi neredeyse hiç bırakmadım. ama kasları yansın diye bir çalıştırıyor alev alev yandım vallihi :) ama iyi geldi fekat kesmedi :) şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, hafif geldi biliyormuussunnn :)))

çok sevdim bu kısmı ben.keşke hepsi böyle kolay olsa :)

birde bugun o 9lu çaydan 4 kupa içtim ayrıcana da 3 litreden fazla su içtim.
missdance o kadar suyu nasıl içiyorsun ya ben en fazla 2 litre içebiliyorum çok zorluyorum onda da kendimi ve sürekli tuvaletteyim tüm gün :1: Çoğunlukla da unutuyorum su içmeyi 1 lt içip kalıyorum sonra akşam aklıma geliyor içmedim diye sonra takviye yapıyorum 1 litreye ama yine de az oluyor tabi.

kızlar bu gerçekten delilik insanın yaptıkça yapası geliyor dimi ya :1:
canım ben biraz tuvalet problemi çektiğim için detoks yapıyım dedim sadec e sızı alıyım ve meyve sebze diye ama portakal suyu mideme çok dokundu ve tost yedim sonrada bozuldu diye saldım:1: normalde bende bu kadar az yemiyorum ama gerçekten çorba aslında doyuruyor bir 10 dakka geçmesini bekleyinc e insan anlıyor ya evet akşam kaçtı işte benimde ucu ama yarın gene denicem ya çünkü katı beslendikçe akşamında canım yanıyor hayatımda ilk defa hemoroid problemi yaşıyorum :43:

kızlar bu gerçekten delilik insanın yaptıkça yapası geliyor dimi ya :1:
canım ben biraz tuvalet problemi çektiğim için detoks yapıyım dedim sadec e sızı alıyım ve meyve sebze diye ama portakal suyu mideme çok dokundu ve tost yedim sonrada bozuldu diye saldım:1: normalde bende bu kadar az yemiyorum ama gerçekten çorba aslında doyuruyor bir 10 dakka geçmesini bekleyinc e insan anlıyor ya evet akşam kaçtı işte benimde ucu ama yarın gene denicem ya çünkü katı beslendikçe akşamında canım yanıyor hayatımda ilk defa hemoroid problemi yaşıyorum :43:

blackswanncığım sana zencefili denemeni öneririm, balla yiyebilirsin, ya da yoğurtla. zencefili sevmezsen keten tohumunu ezip ya da öğütüp yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin.
sabahtan itibaren hiç karbonhidrat almayınca akşama doğru şekerinin düşmesi çok normal. o yüzden canın tatlı istemiş.

bugün 1100 kalori yemişim, üstelik pek de acıkmadan :32: şimdi biraz midem kıyılıyor gibi, ama herhalde 1 çay bardağı süt içerim.
yani spor ve diğer şeylerle birlikte 1000 kalori harcadıysam, 1500 de bazal metabolizma (oturduğum yerden de gidiyor iyi ki :51: ) yani giren 1100, çıkan 2500 = -1400 kardayım :52: deli miyim ne, kalorilerle bozdum bu sefer de kafayı :53:

Back
X