- 31 Ocak 2009
- 1.585
- 19
pisst noluyo bakim
nolsun işte takılıp duruyoruz :)) spor yaptım mayıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pisst noluyo bakim
nolsun işte takılıp duruyoruz :)) spor yaptım mayıştım
yok yok kaptanım :)
vallaha çok faydalı hepimiz çok memnunuz selülitlere birebir çözüm :) diyet yapsak zayıflıcazda ama
ben daha önce termal sauna şort almıştım ablama verdim kullanamadan o da kaybetmiş acaba yeniden alsam mı diyorum. insanity ile iyi gider gibi geliyor bana özellikle göğüs altına kada olanlardan belim göbeğim falanda incelir belki.kullanan var mı aranında bu üründen?
benim ki bayağı bir sağlam iyide bakıyorum. bir ara giydim düzenli cidden faydası var ama birde bunu denemek istiyorum.
selam kızlar ben soğudum sporrdan yeminle :) canım hiç yapmak istemiyorum dün kaçamak yaptım biriniz beni dürtün kalkıp yapayım ya
vallaha çok faydalı hepimiz çok memnunuz selülitlere birebir çözüm :) diyet yapsak zayıflıcazda ama
ben daha önce termal sauna şort almıştım ablama verdim kullanamadan o da kaybetmiş acaba yeniden alsam mı diyorum. insanity ile iyi gider gibi geliyor bana özellikle göğüs altına kada olanlardan belim göbeğim falanda incelir belki.kullanan var mı aranında bu üründen?
sizden cevap gelene kadar verdim vallaha siparişi insanity yaparken kullancam az terliyoruz ya :) benim terleme eşofmanım var ama o biraz dar gelmeye başladı :) birde yazın çekilmiyor o çok bunaltıyor.
Başka ne ceza verebiliriz ki
Bu arada tabloyu kim yapacak o zaman? Gönüllü mü seçelim napalım?
bende aynen dizim çok acıyor diye hiç bir şey yapmıyorum ve yarım saat yürüyüş yaptım eve zor geldim ağrıdan öldüm, Bir de spor yapmadığım gibi bugün yemek konusunu o kadar abarttım ki deli gibi yedim pilavı fazla kaçırdım sonra börekleri götürdüm sözde sadece bir tane yiyecektim 5 tane yedim. Bir tane de çikolata yedim itiraf edeyim kaçırdım iyice dozunu :)) Ama çok sıkılmıştım diyetten pişman değilim yarından itibaren nesfit yicem sabah akşam öğlende normal yemek yerim 1000 kalori alacağım zaten spor yapmıyorum kalorileri azaltayım dedim. İnş. en kısa sürede dizim bacağım iyileşir spora geri dönerim.
Valla missdance ben yediklerimden dolayı suçluluk hissetmiyorum ama spor yapamadığm için içimde inanılmaz bir suçluluk var. Sen benim yerime de yap sana veriyorum bu sorumluluğu :))
bence doktora gitmelisin canım... dün ben de kaçırdım içecekler konusunda balık yemeye gittik, iki tane de bira içtim. ama akşam bişey yemeden yattım telafi etmek için...
bu arada sabah tartıldım ve ağzım kulaklarıma vardı, çünkü 76 kilo olmuşum... dün dinlenme günümdü, önce yapıyım ara vermeyim dedim ama demek ki kasların dinlenmeye ihtiyacı varmış. dinlenerek de kilo gidebiliyormuş. bir de biz kadınların dengesini ve tabii kilosunu değiştiren o kadar çok şey var ki.... hormonlarımız yüzünden hep...
yarın diyet ve insanity'nin tam 1 haftası dolmuş oluyor, yani yaklşaık 2 kg kaybım var, bu düzenle giderse ayda 8 kg demek oluyor. daha ne isteyim ki...
kizlar bu videolarin icnde,dig deeper diye bir video var ama takvimde adi gecmiyor,ne zaman yapiliyoki bu?
o yapılmıyor canım, o spora başlanmadan önce hangi hareket nasıl yapılmalı onu gösteriyor önerilerde bulunuyor programı şu şekilde yapın diye. Bir nevi kullanım kılavuzu gibi.
of kızlar benim insanity aşkım azalmaya başladı ya hastada oldum kendi kendime bahaneler üretmeye başladım bugün zar zor kalktım ama böyle hep aynı şeyleri yapınca canım sıılmaya başladı bide ben bu abslerde mesela normalde mekik falan rahat rahat çekerken eller yandaya belim ağrıyor ben o eli çözemedim bir türlü ya