- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
Sağol güzel dileklerin için kuzum :) aynen herşey kısmet meselesi, bizim planlarımız değil yaradanın planları işliyor her daim ..
Mate çayı diyette de kullanılan bir çay, iştah kontrolü yapıyor sanıyorum.. Ama eşimin midesine gerçekden çok iyi geldi çok şükür.. Ya sorma bizim evde aynen aktar gibi, benim herif bayılır öyle bitkisel çaylara ama almaya bayılıyor içmeye değil :)) bugün gene 6,7 çeşit değişik çay almış gelmiş hey Allah' ım ya :) napıyım onda bi kitap hastalığı bide bitkisel çay hastalığı var ses etmiyorum :))
İnanırım ağrıların olduğuna kuzum, hergün farklı program farklı kas grubu çalışıyor yaptığın programlarda .. Vücutta sapıtıp napsın ağrımasında :) işe yaradığını gösteriyor kasların ağrıması ya ben seviyorum kaslarımın ağrısını cicim :))
Darısı bizlerin başına kuzum ya 3,5 tur ne demek sen ona 4 de yakında tamamlarsın zaten bebeğim :)
ay ne guzel bizde de oyle bitki cayı getiren olsa bende fazla icmiyorum genelde normal cay kahve ama bende almayı seviyorum
benimde en sevdigim kas agrısı o kasları calıstırmıs olmanın mutlulugu
inşallah kuzum bazı insanlar program iki ay diye yapıp bırakıyor niye cunku iki ay sonunda kendilerini six packli ince bacaklı biri olacak sanıyorlar olmayınca pes edip bırakıyorlar halbuki spor sabır isi ben ilk baslarken bile iki tur bundan atılacak ilk yaptıgında mucize bekleme demistim. kendine durust olacaksın yıllanmıs yag iki ayda gider mi ayol
ki bu program gercekten en iyisi super yag yaktırıyor yine de hepsi gitmez tabi devamlılık sureklilik istiyor ne de olsa tası delen suyun surekliligi
Adamlar bize olabilecek en guzel programları hazırlamıslar ve alın istediginiz kadar yapın demisler sonuc gorene kadar bırakmamak azmetmek lazım elbet vucut pes edip yag yakıyor
Bugun seker orucumun 21.gunuydu ve sonlandırdım. Acıkcası canım tatlı cekmedi aksine canım susamlı simit cekti
Ama nasıl cekmek sabah resmen simit diye uyandım gittim aldım geldim içinde şeker oldugu için gitti oruc iki tane de kandil simidi yedim bes altı tane soslu fıstık bir de pastaneden anneme tatlı almıstım buyuk kurabiye seklinde ucundan ondan yedim dedim en azından içinde glikoz surubu fruktoz bilmem nesi yoktur insan eliyle yapılmıstır duz seker koymuslardır fabrika gormemistir (paket biskuvi cikolataya hala elimi surmedim nutella da dahil)
Sanırım simit aşeren ilk insan oldum oructayken evde sütlaç ve kabak tatlısı vardı onları canım hic cekmedi gitti susamlı simit cekti birde azcuk sıkıldım her gun aynı seyleri yemekten vucut resmen alısmıstı boyle sasırması iyi oluyor
Yarın inşallah tekrar 21 günlük seker orucuna baslıyorum ama ilk dengelemek acısından yarın meyve dahil hic seker yemicem sonra tekrar eski rutine devam
ramazan bitene kadar daha fit olmak umuduyla