Çoook geçmiş olsun hayatım Allah şifasını versin tez zamanda ay hayat işte sen plan yapıyosun ama onune ne cıkacak bilmiyorsun
Etmiyor vallahi yaptım baya yapabildigim yere kadar yapma hedefiyle baslayıp 50 dkyı yaptım bazı hareketlerde normal olarak pertim cıksa da bitirdim
Amin hayatım herkese versin ya her seyin mideye vurması cok kötü
İlacımın içinde nane ve çikolata aroması var ondan kullanmıyordum bir de hemen ilaca basvurmak da canımı sıkıyor dogal yolla halledilebilecek bir sey aslında tabiki diger hastalıklar için doktor kontrollu ilaca laf etmiyorum
Hemen arastırıyorum hayatım dedigin cayı ilk kez duydum ay ondan da alayım ev aktara dondu zaten
p90xi yaparken de son ay eklemistim onu da sayarsak 3.5 tur oldu vallahi shaun t bana bagımlılık yaptı
programın bitmesine 3 hafta kaldı bir 21 günlük seker orucu yapacak zamanım daha var vucudu boyle sasırtmaya bayılıyorum ilerleme durur gibi olup tekrar baslıyor inanır mısın hala agırlık antremanlarından sonra ertesi güne kas agrılarım oluyor bu da programın gercekten ise yaradıgını amacına uygun oldugunu gosteriyor cunku amac da vucudun alısmamasını saglayıp onu devamlı sasırtarak ilerletmek :) vallahi vucudum alısamadıgı icin agırıyor surekli