Asyluma baslamadan son ayı tekrar mı dönsem diye dusunmeye basladım insanity son ayı iki kez yapmıs olurum 60 gün yani ama sıkılırım gibi de geliyor bir de tam bitiş mayıs 1 oluyor pazartesi mayısın 2si o zaman yepyeni bir programa baslamak da istiyorum :) yazarım her seyi kuzum siz isteyin yeter :)
Ah o seker cikolata ihtiyacı gerci artık pastanelerin ve market reyonlarının abur cubur kısmından gecerken koymamaya basladı soyle bir bakıp hedefe az kaldı diyip yuruyorum
Birde sekersiz 16.gün canımın cektigi son ana kadar giderim heralde 21 gün diyip sonlandırmamak lazım
Ay tatlım nasıl kıskandım su an seni ve bulundugun sehri bisikleti ulasım için kullanmak cok guzel hayal ettim de etrafta herkes bisikletli burda bisiklete tek binince garipsiyorlar bir de insanlar cok kaba yol verme saygı gosterme olsun hic yok
evdeki spor kisiye yetince dısarıya daha cıkmıyor insan spor salonları da dahil ondan heralde
Yürüyüş her zaman olmasa da (tempolu) gunluk hayatta hareket ettigin surece sorun yok bende genelde aynı yolu git gel yürüyüs yolunda sıkılıyorum
Program nasıl gidiyor kacıncı gün hafta aydasın