İnsanın Atası Yeni Bir Tür Bulundu: Homo Naledi

İnsanların çoğu atalarının maymun olabileceğini kendilerine yediremedikleri için "ne evrimi la?!!!" diyor bence

Terbiyesiz, hakaretvari yorum gelmiş mi? Gelmiş.
Şaşırdık mı? Maalesef hayır.
Maymun kadar olamayanlar da var

Chess ve S shot cok güldüm karikatürlere aksam aksam, Allah`da sizi güldürsün emi....
Belgesel cok severiz esimle. Mune`nin dedigi gibi inanilmaz bir duygu icinde kaliyorsun, biz neyizki diyorsun su harika isleyen sistemde ?
Bu arada gercekten cok mutlu oldum bir akrabimizi daha görmüs olduk. Deeeedddeeee

"Mercek oluşsa dahi retina olmadan anlam taşımaz, görme için tüm yapıların beraberce gelişmesi kaçınılmazdır. Ayrı ayrı geliştirilen kısımlar kullanılmayacağı için hem anlamsız olacak hem de belki zamanla ortadan kalkacaktır. Aynı zamanda hepsini birden geliştirmekte tahmin edilemeyecek kadar küçük ihtimallerin biraraya gelmesini gerektirmektedir. "Charles Darwin,
Gözün oluşumunu bir türlü açıklayamamış yazık .
Ben demedim O didi.

Sen ben o kadar bile yazamıyoruz. Çaba var araştırma var merak var ortada :)

Sen ben o kadar bile yazamıyoruz. Çaba var araştırma var merak var ortada :)
Üni'de bilimsel calışmalar yaptık.Teoriye kadar problemi belirle ,gozlem yap,kontrollü deney ,teori .Teori basamaklarıni bile tamamlayamamış ki..Zaten adam kendinden şüphe ediyor .Yillarca bosuna calısmışım ,intiharın eşiğindeyim diyor ....yazılarında.Kendi kabullenememiş ki.
Lise de bile proje hazirlaniyor yawww.
Her teori bu kadar ayyuka çıksaydı ortalık teoriden gecilmezdi .

Bir teorinin arkasindan ya rab ne gunesler batıyor....

Oysaki biz bir su damlasindan yaratildik. Bir et parcasiydik önce.... vs vs vs. Bak bu kanıtlanmış gerçek mesela.

Gerçekler varken teoriye neden inanilsin. ki teoriyi ortaya atan bile inanmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…