- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
Gız yoksa akraba mıyızyok bu benim atam yörükgillerden ziya dede![]()

Bende Mrs. Yörük

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gız yoksa akraba mıyızyok bu benim atam yörükgillerden ziya dede![]()
yok bu benim atam yörükgillerden ziya dede![]()
Hepimiz seksü hatunuz da birde acı gerçekler var ama,onu ne etcezz pekii![]()
Bizde çok belgesel izlenir, isimlerini Aklımda tutamıyorum, evrim, Galapagos, aklına gelebilecek her Tür hayvanlarla ilgili belgeseller, Dünya'nın oluşumu, Galaksi...evet Mune ben de bunu yeni izledim geçen haftalarda, hayran kaldım, o kadar küçük bi ada topluluğunda o kadar farklı ve dünyanın diğer yerlerinden farklı evrimleşmiş çok canlı olmasına, çok fazla belgesele dalınca insan kendini küçük ve önemsiz hissediyor, bir nevi de öyleyiz aslında, insan egosu işte...
Bizde çok belgesel izlenir, isimlerini Aklımda tutamıyorum, evrim, Galapagos, aklına gelebilecek her Tür hayvanlarla ilgili belgeseller, Dünya'nın oluşumu, Galaksi...
Öyle devam ediyor işte, kaliteli Türkçe Dublajlı belgeselleri seyretmeni tavsiye ederim, yok böyle birşey.
Bir kere seyrettiğinde şu oluyor, yani en azından ben o duygulara kapılıyorum.
Aman Allah'ımne kadar uçsuz bucaksız, Evren içinde Evren ve ne çok Tür yaratmışsın, hepsinin gezegende bir görevi var, hiçbiri amaçsız yaratılmamış.
En tırstığımı yazdım, en sevdiklerim arasında olanı da yazayım, Mirketler, burada olsalar eve toplardım hepsini
her lafa bi cevabım varBenim en sevmediğimde sırtlanlar.
Çita gidip ugrasıp alnının teriyle avlıyor, sonra bunlar 10ar 15er geliyor çitayı cıldırtıp kaçırıyorlar,avı kendileri yiyorlar. Pis yaa
her lafa bi cevabım varsırtlanlarla alakalı süper bi karikatür vardıda bulamadım, onların itilmişlikleri kakılmışlıkları belgesel mağduru olmalarıyla alakalı
Eki Görüntüle 1628666
Belgesellere alıştıran eşim olduğundan sorun yokben çok severimde bizimkiler pek değil, eşimin bakış açısı yine mi açtın aslanları![]()
Belgesellere alıştıran eşim olduğundan sorun yok
Ama cidden Türkiye'nin araştırma ve belgesel açığını gördükçe üzülüyorum, bütçe verilmiyor sanırım, yabancı belgeselleri izliyorsan çoğu çekmiş olmak için çekilmiş değil, mirketlerle ilgili belgesel yapılmışsa onların davranışları, topluluklarındaki görev dağılımları, gruptan dışlandıklarında psikolojileri herşey incelenip not alınıyor.
Bilim adamlarıyla yapılan araştırma belgeselleri bunlar.
Mesela Kalahari bilim adamlarının Uğrak yeri oldu nerdeyse, tabii belgeseller çıktı ortaya.
Benim en sevmediğimde sırtlanlar.
Çita gidip ugrasıp alnının teriyle avlıyor, sonra bunlar 10ar 15er geliyor çitayı cıldırtıp kaçırıyorlar,avı kendileri yiyorlar. Pis yaa