- 2 Ocak 2015
- 6.430
- 15.449
- 448
Amaninn son günlerin üstüne bir de evrim tartışması kaldırmaz bu bünye.
Sana şimdiden kolay gelsin.
"Sen maymun olduğunu kabul ediyorsun yani kehkeh" düzeyinde evrim tartışmalarında kolaylıklar dilerim.
Evrimle ilgili iki satir okumamis insanların evrimi alt etmeye calismasidir komik olan..Aslında azıcık mantıkla olurdu bu iş mantıklar tamamen kapalı olmasa. Gerçi o mantık istediğini kabul ediyor, istemediğini reddediyor
Maymunun insan olduğunu sananlar var, yani evrimin bu olduğunu. Sabit olarak söyledikleri o zaman şimdiki maymunlar neden insan olmuyor
Kuzenimiz onlar, kuzenimiz.
Kabul etmeleri, etmemeleri de bir şeyi değiştirmez aslında
Bence hala evrim geçiremeyip homo laneti olanlar var hahahaha :)
Offf chess sen çok yaşa emi.
Yalnız ne kadar çok evrim geçirmişiz biz
Kimdi o ya, "bakın ben bu ceketi buraya koyuyorum (sandalye), bakalım bilmem kaç yıl sonra değişecek mi" demiştiEvrimle ilgili iki satir okumamis insanların evrimi alt etmeye calismasidir komik olan..
Bazen sevimli olabiliyorlar aslinda.:)
Kimdi o ya, "bakın ben bu ceketi buraya koyuyorum (sandalye), bakalım bilmem kaç yıl sonra değişecek mi" demiştiHe canım evrim geçirip kaban olacak o.
- Büyüyünce ne olacaksın?
- Kaban.
Bence hala evrim geçiremeyip homo laneti olanlar var hahahaha :)
Kızıam olur olurhahaha olmaz artık bu saatten sonra onların işi yaş
Evrimle ilgili iki satir okumamis insanların evrimi alt etmeye calismasidir komik olan..
Bazen sevimli olabiliyorlar aslinda.:)
Evrime inanmama nedeni olarak ara geçiş fosili yok diyenler var. Oysaki hepimiz, her canlı bir ara geçiş türü. Geçen komodo ejderlerinin belgeselini izliyorum inanılmaz ya. Timsah ve kertenkele arası bir tür resmen. Mükemmel.
bende galapagos adalarıyla ilgili belgeselleri izliyorum, yorumum şu: insan hayret ediyor, nasıl oluyor yaw
Bazen de tek bir ayet okumadan Kuran-ı Kerim'i inkar edenler var.
Sevimli olmamakla birlikte, kendilerini dünyanın en zeki ve entellektüel insanı, inananları gerizekalı sanacak kadar cahil olabiliyorlar. :)
Neyse atışmamak gerek, din yasaktı pardon..
İzlemedim onu ne anlatıyor enteresan canlılar mı var
Bazen de tek bir ayet okumadan Kuran-ı Kerim'i inkar edenler var.
Sevimli olmamakla birlikte, kendilerini dünyanın en zeki ve entellektüel insanı, inananları gerizekalı sanacak kadar cahil olabiliyorlar. :)
Neyse atışmamak gerek, din yasaktı pardon..
siz lanet diye okumuşsunuz ben ho dedim geçtim onla mı uğraşcam be
2sini de okuyan ama anlayarak okuyan insanlar lazım bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?