• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın Atası Yeni Bir Tür Bulundu: Homo Naledi

Bu isimlerin özel bir manası var mı acaba?
Homo sapiens sapiens, Homo sapiens idaltu, Homo erectus gibi tanımlamalar var, Homo Naledi ne demek acaba?
mune düşünen insan, üreten insan vs anlamlarına geliyordu yanlış hatırlamıyosam . yıllar önceden kalan antropoloji dersinden kalanlardan

Bir teorinin arkasindan ya rab ne gunesler batıyor....

Oysaki biz bir su damlasindan yaratildik. Bir et parcasiydik önce.... vs vs vs. Bak bu kanıtlanmış gerçek mesela.

Gerçekler varken teoriye neden inanilsin. ki teoriyi ortaya atan bile inanmamis.
Biz bir su damlasiydik derken sperm den bahsediyor .
Didiklerimi tekrar etme.........:KK70::KK70::KK70:
Bi de dini paylasım yassah dermişim..:KK48:

dun aksam msjlarınızı okudum , sizler gibi entellektüel kadın olmaya karar verdim. :KK54:
Yatan kocama seslendim aç Galapagosunu geliyorum diye.
şaşırdı , belgesel izlemeyi sevmem çünkü :KK48:
Sonuç: ilk 15 dk ıcınde sızdım.. Ama etkılendım , çok güzel uyudum..

Galapagos, aklına gelebilecek her Tür hayvanlarla ilgili belgeseller, Dünya'nın oluşumu, Galaksi...
Öyle devam ediyor işte, kaliteli Türkçe Dublajlı belgeselleri seyretmeni tavsiye ederim,

dun aksam msjlarınızı okudum , sizler gibi entellektüel kadın olmaya karar verdim. :KK54:
Yatan kocama seslendim aç Galapagosunu geliyorum diye.
şaşırdı , belgesel izlemeyi sevmem çünkü :KK48:
Sonuç: ilk 15 dk ıcınde sızdım.. Ama etkılendım , çok güzel uyudum..

beğenmene sevindim:KK70::KK70::KK70: yok canım kendi adıma entellektüel falan olduğum, izleyip ne güzelmiş la diyorum sadece,:KK48: götürseler giderim valla ama turistik yer değil, sürüngenlerin kuşların gündelik rızkı olurum valla:KK48:

beğenmene sevindim:KK70::KK70::KK70: yok canım kendi adıma entellektüel falan olduğum, izleyip ne güzelmiş la diyorum sadece,:KK48: götürseler giderim valla ama turistik yer değil, sürüngenlerin kuşların gündelik rızkı olurum valla:KK48:
ben öğünlük bile etmem. tenezzül bile etmezler sanırım bana :D
belgesel ızlemekten zevk almıyorum ama boyle ortamlarda yeralmayı ısterım.. severim..
Huysuzum bu nasıl laftır, Allah'tan adam anlayıp belgesel açmış :KK70: :KK70:
Ahaha kızım sesli güldüm yaa, bundan sonra ben de adama öyle diyeyim, "aç Galapagosunu bebeğim ben geliyorum"
hiç kimik diğildin timimmi.. nifrit ediyirim !

İsmin bana çağrıştırdıkları; homoseksüeller lanetlidir.:KK16::KK16::KK53:

Benim en sevmediğimde sırtlanlar.
Çita gidip ugrasıp alnının teriyle avlıyor, sonra bunlar 10ar 15er geliyor çitayı cıldırtıp kaçırıyorlar,avı kendileri yiyorlar. Pis yaa

Sırtlan kadar vahşi hayvan yoktur,avına direk saldırıp parçalayıp yiyor ısırarak.
Bak aslanlara öylemi,aslanlar gibi mücadele edip boğup sonra yiyorlar.

ya canım senin avatarındaki capsin altında ne yazıyo ya, kör oldum okucam diye:confused::confused:
546603.jpg

"ne kadar salak salak sorular bunlar ya" yazıyor.

tikniniyordum dimi cok pardon. konuları katacam bırbırıne görcen şimdi gününü.. :KK70: :KK70: :KK70:
Ahaha serseri:KK53:

Ne kadar salak salak sorular bunlar ya
:D Chess'in sorusuna istinaden yazmış gibi oldu bu :D :D

Ay evet oyle olmus. Bebemi emzirirken gördüm dedim chesscigimi merakta birakmayayim emzirirken bu kadar oldu :KK53:

Chess Chess yanlış anlama kankamsin:KK19:
:KK53:
Ay okudukça gülüyorum ya bu kadar cuk oturamazmış :KK70:

Aslında tam da bdvdeki bazı başlıklara veya tartışmaların içeriğine olan tepkimi içeren bir avatar olduğu için hoşuma gitti :KK70:

Back
X