İnsanın Atası Yeni Bir Tür Bulundu: Homo Naledi

aa tıpkı bennn:)))

Benim kardesimin ilkokul öğretmeni surekli evrim teorisini anlatıp o düşünceyi empoze etmeye çalışıyordu çocuklara. Allahtan biz çocuğun beynini daha sağlam yikamisiz ki pek etki etmedi benim kardeşe cok şükür hamd olsun :)

Mutlaka vardır. İnkar edilemeyecek kadar gercek oldugunu düşünüyorum bende.

David Attenborough Galapagos muş adı 3 bölüm, mutlaka izlemeni tavsiye ederim, mümkünse hd kalitede
bu arada yazılar neden bu kadar büyük çıktı bilmiyorum küçültemedim de

Mutlaka izlicem teşekkürler

David Attenborough Galapagos muş adı 3 bölüm, mutlaka izlemeni tavsiye ederim, mümkünse hd kalitede
bu arada yazılar neden bu kadar büyük çıktı bilmiyorum küçültemedim de
chess Galapagos gerçekten mükemmel bir belgesel, komodo ejderleriyle ilgili belgeseli de izledim, ki en tırstığım hayvan türlerinden biridir, ısırdığı yeri çürütüyor
Sağlam bir belgeselciyiz, keşke bizde de böyle belgeseller yapılsa.
Evrim Teorisiyle ilgili de çok güzel belgeseller var, Evrim Kısım Kısım ele alınmış.
Evrim geçirdiğimiz aşikâr, Dünya, canlılar yaratılırken şimdiki hallerinde değildi, bunu kabul diğer değerleri inkar değildir bence.
Bu kadar yazayım fazlası inanca bağlanır ki yasak.

evet Mune ben de bunu yeni izledim geçen haftalarda, hayran kaldım, o kadar küçük bi ada topluluğunda o kadar farklı ve dünyanın diğer yerlerinden farklı evrimleşmiş çok canlı olmasına, çok fazla belgesele dalınca insan kendini küçük ve önemsiz hissediyor, bir nevi de öyleyiz aslında, insan egosu işte...

Ya bi gidin Allah askına, maymunlar la da cok benziyoruz su anda, o zamanlar da yasayan insansi canlılar olabilir... Evrimmis cart mis curtmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…