homo laneti diye okudum
Bende öyle okudumahahaha bende öyle okudum
Bende yabancı kaynaklar buldum fakat aynen dil yok o yüzden çeviripte okuyamıyorumnational geographic teki linkinide paylaştım ama ingilizçe bilmediğimden okuyamadımbelki orda yazıyordur
Naledin tekiymis rahmetlihomo laneti nedir yahuu...anlamadımkii..
Bu kabul kismi hic bir zaman gerçekleşmeyecek ne yazik ki... Net ortaminda evrim ile ilgili yapilan yorumlara bak... Bu konuda daha cooook yolumuz var.Bir gün herkes evrimi kabul etmek zorunda kalacak zaten, şu an bile insanın gözüne soktukları gerçekler var; yeni şeyler bulundukça kaçarı kalmayacak.
Beni çok etkileyen 2 şey oldu.
Biri artık fillerin dişsiz doğması. Dişleri için avlana avlana savunma için olsa gerek dişsiz doğuyorlar artık.
Diğeri de bir balık türünü sadece yarısına kadar gelen su içinde tuttular, bir süre sonra balığın ayakları çıktı, yaşayabilmek için. (su kısmından tam emin değilim, ta kışın okumuştum, görselden aklımda yarı su diye kalmış)
national geographic teki linkinide paylaştım ama ingilizçe bilmediğimden okuyamadımbelki orda yazıyordur
Naledi yerel Sotho dilinde yıldız demekmiş.Bende yabancı kaynaklar buldum fakat aynen dil yok o yüzden çeviripte okuyamıyorum
Aslında azıcık mantıkla olurdu bu iş mantıklar tamamen kapalı olmasa. Gerçi o mantık istediğini kabul ediyor, istemediğini reddediyorBu kabul kismi hic bir zaman gerçekleşmeyecek ne yazik ki... Net ortaminda evrim ile ilgili yapilan yorumlara bak... Bu konuda daha cooook yolumuz var.
Amaninn son günlerin üstüne bir de evrim tartışması kaldırmaz bu bünye.Bir gün herkes evrimi kabul etmek zorunda kalacak zaten, şu an bile insanın gözüne soktukları gerçekler var; yeni şeyler bulundukça kaçarı kalmayacak.
Beni çok etkileyen 2 şey oldu.
Biri artık fillerin dişsiz doğması. Dişleri için avlana avlana savunma için olsa gerek dişsiz doğuyorlar artık.
Diğeri de bir balık türünü sadece yarısına kadar gelen su içinde tuttular, bir süre sonra balığın ayakları çıktı, yaşayabilmek için. (su kısmından tam emin değilim, ta kışın okumuştum, görselden aklımda yarı su diye kalmış)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?