İnsanın Atası Yeni Bir Tür Bulundu: Homo Naledi

Tamamen saf , temiz duygularla yazmıştım oysa ki.
Capsin altındaki yazıyı daha önce görmüştüm ama ne yazdığını unutmuşum. Cevabını birden görünce "herhalde başka bir şeye sinirlendi, böyle aniden parlayacak bir kıza benzemiyordu" diye hayıflandım.

Şüphecilik başarı getirir. bugün toplum bilinçli. Ortalık bilimsel araştırmadan geçilmiyor canım. Herkes üniversiteli. Ben bile doktoradayım :)

Darwin de şüpheci. Teorisine inanmamış olması onu saçma sapan bir insan yapmaz. Döneminde boş boş takılan amcaların yüzlerce yıl önüne atar. Başarılı yapar.

Bilimin ilk kuralı şüpheciliktir. Yoksa şu an içinde bulunduğun teknolojiden eser olmazdı.

Mesele darwne inanıp inanmamak değil. Adam şarlatan değil. Bilimadamı.

En başta adamın hayatına baktığınızda bile diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu görüyorsunuz.O da üniversiteyi bitirip bir işte çalışıp aylık para ile geçinebilirdi ama adam bütün ömrünü canlıları ve kalıntıları incelemeye adamış.Biz dalga geçelim diye yapmamış herhalde bunu biyoloji bilimi ilerlesin diye yapmış ama işte bunu gel de anlat birilerine...

Yok canım ne alaka. Ateizm ilerlesin diye uğraşmış :)

Kendi teorisine bile şupheyle bakabilmesi onu gercek bilimadami yapiyor zaten Ama kendi de çikmazlar ićindeyken bu kadar katı savunucularınin olması garip.
Hicbirzaman hakaret yada şarlatan benzeri tanimlar yapmadim dikkat ederseniz .
Tarzım değil.
Mutlaka Taksonomi biliminin baslangıç temellerini atmıstır .
Şüphecilik bilgi getirir .Hersey sorgulanmalidir benim görüşüm .
Tum bilim adamları yeni ufuklar acmıştır .Hepsine saygımız sonsuz....
Hörmetler

şüphecilikmi

kız üyeler topunuzdan şüpheliyim ne ayaksınız diye

topunuz yeni teorimsiniz

nalet gitsin diye bi face sayfası vardı, o aklıma geldi, girin bakın ordakilere benim haberdeki nalete şükredersiniz, ata olarak hörmet edersiniz
Bugünlerde beni güldüren tek kişisin :)))))

Bayılıyorum sana :)))

akşam akşam bi insan evladına bi face adresi verip merakta konup böyle bi acımasızlık yapılmaz konu sahibi ayıptır günahtır ne istedin benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…