- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Bence de Allahım sabır versin cidden tırlatma boyutuna geldim pisliktenTarıf edemem o kadar diyim Herkes,her şey ,hava,metro,sokak,lokanta,iş yeri her yer leşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ,insanlar leşş
günde 50 kere elini yıkayan bu konuda takıntılı biri olarak en nefret ettiğim meseledahası, bir gün avm de ki bir sinemaya gittim. sinemanın içindeki lavaboya girdim ve bekledim.. evet resmen bekledim, tuvaletten çıkan onlarca insandan sadece 2 tanesi ellerini yıkadı.. geri kalanlar da tuvaletten çıkıp o elle kapıyı açıp çıktılar.. hadi o kapılara dokunun şimdi :) pis bir milletiz, evet batırıyorum milleti hayırlı olsun..
O bu şu... Temizlik imandan gelir hernerde çalışıyorsanız çalışın dikkat edeceksiniz yedek kıyafet taşıyacaksınız çantanıza bi ıslak mendil atacaksınız hiç olmadı. Bi tişört bi ıslak mendil taşımak öldürmez insanı. Evet insanlar pis hele şu yaz günlerinde daha pis
Ya o değil de benim bi arkadaşım var kız resmen kokuyor. Yakından tanımasam pis dicem ama pis de değil. Kolundan tutup hamama götürmüşlüğüm var, kendi ellerimle yıkadım. Çıktıktan 15 dk sonra yine kokuyordu. Bazı insanlar böyle oluyor demek ki.
ha haa hatta parfümü bu yüzden bulmuşlar diye biliyorumBunun millet ile alakası yok, insanın içinden gelecek. Fransızlar da çok kokuyor.
yani orası öyle hangi milletten olursan ol temiz olmayan pis kokar misal araplar da çok pis kokarlar fransızları da duymuştum hatta ojeyi tırnaklarının pisliklerini gizlemek için icat eden fransız kadınlarmış.Bunun millet ile alakası yok, insanın içinden gelecek. Fransızlar da çok kokuyor.
Yani istek varsa imkanda vardır kimse yok öyle yok böyle diye bahane bulamazhaklısınız bizim iş yerine kuryeyle iş getiren bi abi var söylemesi ayıp biraz dombik
ama her gelişinde içeriyi bi kullanabilir miyim der tşort değiştirir hiç tte koktuğunu görmedim o kilosuna göre..
ay allah eşlerine sabır versin böyleleriinin
desene siz memleketime kurban olunBence de Allahım sabır versin cidden tırlatma boyutuna geldim pisliktenTarıf edemem o kadar diyim Herkes,her şey ,hava,metro,sokak,lokanta,iş yeri her yer leşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ,insanlar leşş
ha haa hatta parfümü bu yüzden bulmuşlar diye biliyorum
bununla ilgili bir film izlemiştim
öğrenci olduğum şehirde çok yenirdi o yiyecekler.Cemeni yada pastirmayi fazla yiyor onlar. Gecen pastirmaya aşerdim 1 hafta boyunca sudan cikamadim parfumler dibe vurdu o derece
Bazilarini dogduktan sonra tuzlamak sart gercekten
Bunun millet ile alakası yok, insanın içinden gelecek. Fransızlar da çok kokuyor.
Cemeni yada pastirmayi fazla yiyor onlar. Gecen pastirmaya aşerdim 1 hafta boyunca sudan cikamadim parfumler dibe vurdu o derece
Bazilarini dogduktan sonra tuzlamak sart gercekten
Doğru bazı insanlarda genetik ne yapsalar ifla olmuyorlarYa o değil de benim bi arkadaşım var kız resmen kokuyor. Yakından tanımasam pis dicem ama pis de değil. Kolundan tutup hamama götürmüşlüğüm var, kendi ellerimle yıkadım. Çıktıktan 15 dk sonra yine kokuyordu. Bazı insanlar böyle oluyor demek ki.
Haftada bir banyo ya alışmış bizim millet, eskiden sobalı evlerde banyo günleri oluyordu ya haftada 1, ama şimdi bir sürü imkan var.