insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

günde 50 kere elini yıkayan bu konuda takıntılı biri olarak en nefret ettiğim mesele

işte bu yüzden o mikroplar yayılıp hastalıklar çoğalıyor

onlar yüzünden dikkat edenlerde alıyor nasibini

o elle kapı koluna elleyince

elini yıkayan insana da mikrop bulaşıyor

haklısınız bizim iş yerine kuryeyle iş getiren bi abi var söylemesi ayıp biraz dombik
ama her gelişinde içeriyi bi kullanabilir miyim der tşort değiştirir hiç tte koktuğunu görmedim o kilosuna göre..
ay allah eşlerine sabır versin böyleleriinin

valla ben yanımda küçük kolonya taşıyorum ter kokusuna bir süre sonra alışıyorum ama.... otobüs beklerken sigara içen insanlar var.. Kadınlarda çok koku yapmıyor ama erkeklerin üzerine öyle bir siniyorki.. Otobüse bindiklerinde sigara kokusundan midem ağzıma geliyor.. çaktırmadan millet utanmasın diye çantamın içinden döküyorum kolonyayı elime belkide adamın vakti yok sigarasını otobüs beklerken içiyor.. yada iş çıkışı yorucu bir işte çalışıyorsa ter kokması normal gibi geliyor bana... ama şu sigara kokusu en fenası allahtan metrolar var.... klima sayesinde kokuları burnuma gelmiyor

Cemeni yada pastirmayi fazla yiyor onlar. Gecen pastirmaya aşerdim 1 hafta boyunca sudan cikamadim parfumler dibe vurdu o derece
Bazilarini dogduktan sonra tuzlamak sart gercekten

Bunun millet ile alakası yok, insanın içinden gelecek. Fransızlar da çok kokuyor.
yani orası öyle hangi milletten olursan ol temiz olmayan pis kokar misal araplar da çok pis kokarlar fransızları da duymuştum hatta ojeyi tırnaklarının pisliklerini gizlemek için icat eden fransız kadınlarmış.

Yani istek varsa imkanda vardır kimse yok öyle yok böyle diye bahane bulamaz

insanlar pis kim ne derse desin pis...

hayvanlara bakın allah aşkına kakasını yapıyor toprağa gömüyor.o sıcakta parktaki yıkanan kuşlara denk geldiniz mi?yada kedilerin kendilerini yalıyarak temzilendiklerini gördünüz mü

peki köpekleri,köpekler kemikleri yiyorlar yarım kalan kemikleri toprağa gömüyorlar.dikkat edin eger hayvan yaralı hasta olmadıktan sonra insanlardan daha temizler

bir kedinin bir köpeğin yanından geçerken kokuyor mu hayır asla

şimdi arkadaşlar ya çalışıyorsa ya oysa ya buysa demişler.benim için temizliğin hiçbir bahanesi olamaz.

desene siz memleketime kurban olun

seni okuyunca kendimi şanslı hissettim bir an

Ya ben bir kere veterinere gittim ilaç yaptılar üzerime bulaştı ama kokuyu çıkarmak için bir imkanım yoktu sokakta öyle otobüse bindim çok utandım kadının Biri bana bakıp ilaç kokuyor burda falan dedi ben çok mahçup oldum ama elimde olan bir durum değildi
Bazen böyle şeyler de olabiliyor

Cemeni yada pastirmayi fazla yiyor onlar. Gecen pastirmaya aşerdim 1 hafta boyunca sudan cikamadim parfumler dibe vurdu o derece
öğrenci olduğum şehirde çok yenirdi o yiyecekler.
şimdi kokarız diye pek yemiyorlarmış.
keskin keskin kokardı her yer.
bazen apartmanı sarardı yemeklerine kattıklarında.

soğan ve o tür yiyecekler de çok kokar.
ben yazları çiğ soğan yemem pek.

bebekler bile ekşi kokuyor bir gün yıkanmasa.

Yok öyle pastırma falan yemez bildiğim kadarıyla. Ama soğan çok yiyorlar sanırım, soğan gibi kokuyor.
Yıllar önce bir kez pastırma yemiştim saçlarım bile kokmuştu bir hafta.

Doğru bazı insanlarda genetik ne yapsalar ifla olmuyorlar

Haftada bir banyo ya alışmış bizim millet, eskiden sobalı evlerde banyo günleri oluyordu ya haftada 1, ama şimdi bir sürü imkan var.

çocukken doğu şartlarında annem bizi de haftada bir yıkardı. hatta banyo çok soğuk oluyor diye odaya muşamba serer orada yıkardı annem bizi
ee şimdi günde iki üç kere duş alıyorum
halbuki evde tek yaşıyorum. kimseyi rahatsızda etmem kokumdan

Bir de kimi insanların teni kokuyor ya
kuzenimin öyleydi mesela.
tatile gitmiştik bir keresinde kız duştan çıkıp giyinip oturdu.. yarım saate kaldı kalmadı ter kokusu geliyordu..

ama bilinçli olarak pis gezenler cidden mide bulandırıcı. yaz günü aynı kıyafet 2 kere giyilmez ya
hele erkekler daha da ağır kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…