insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

Ya ben bir kere veterinere gittim ilaç yaptılar üzerime bulaştı ama kokuyu çıkarmak için bir imkanım yoktu sokakta öyle otobüse bindim çok utandım kadının Biri bana bakıp ilaç kokuyor burda falan dedi ben çok mahçup oldum ama elimde olan bir durum değildi
Bazen böyle şeyler de olabiliyor

yok o tip anlık kokular belli oluyor, kastettiğimiz o değil.. mesela uçakta yanımdaki kadının bebeği kustu, kadın nasıl mahcup oldu kötü kokacak diye ama el birlik temizledik, kusmuk kokusu bile etkilemedi çünkü anlık bir durum o.. bizim dediğimiz depresifin dediği gibi haftada 1 yıkananlar..

ÖFFF bide ter yada alkol kokan tipler varr geçen sabah saat 9 civarı işe gelirken adamın biri bindi resmen alkol kutusu gibi sabah sabah o alkolü nasıl içtin, birde sabahın o saatlerinde ter kokusu beni resmen bitiriyo

O değil de insan mikrop kapacak diye korkar ayol!
Daha dün birine yazdım, evdeki çöpü 1 haftadır atmıyormuş hasta olacaksın sen de beben de dedim.
He mikrop kapmışım ama evdeki çöpten değil yediklerimden dedi kadın!
Bir de pisliği kabul etmemek gerçeği var ki çok fena!!!

yeri gelmişken, ben koltuk altım hep kupkuruç ama göğüs bölgem ve sırtım terliyor :KK53::KK53::KK53: bir hastalığım olabilir mi :KK53:

eskiden fransız üst düzeyi yıkanmazmış,yıkanmak avam işiymiş,(uzun hıkaye)kokular bu dunyada var,şimdi hayvan kokuyor dıye yolcular ayaklansa hayvan haklarına saygı dıye ortalık karışır,lahmacun akıp eve götürse kokuyor dıye karışır,ee sende yıyosun lahmacun,ya bu koku olayı farklı,insan mıllet için değil,ama kendı için kokmamalı,taharet,el yıkama,ver daha birçok temzılığını yapmalı,o haımefendı belki mısafırlığe gıttı,orda kızartdılar bılemıyorum,ama skaız olayı cidden çok kötü,parfum deo kanser yapıyor dıye ben hiç kullanmam,ama daha kıyafetımın kolunun altının leke olduğunu bılmem,ama bunları kullanıpta lekeli çok ınsan görüyorum,bizim bınada köpek var,mıllet asansor merdıcen hayvan kokuyor dıye ımza topladı,vermedım ben,kokacak tabı,doğanın bır parçasıyız,bence bu kadar takılma,

Bir de kimi insanların teni kokuyor ya :KK14::KK14:
kuzenimin öyleydi mesela.
tatile gitmiştik bir keresinde kız duştan çıkıp giyinip oturdu.. yarım saate kaldı kalmadı ter kokusu geliyordu..

ama bilinçli olarak pis gezenler cidden mide bulandırıcı. yaz günü aynı kıyafet 2 kere giyilmez ya:63:
hele erkekler daha da ağır kokuyor.:KK11:

Anaam bu konu uzerine banyo yapasim geldi hee suya girmek istedim. Ben kizimla kendimi bir kuvete basip geliyorum:KK53:

O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil

deişin ya insanları yargılamk hoş değil diye bunu söylerken beni de sen yargılıyorsun bilmem farkındamısın yani senin yaptığın da hoş değil...

demek ki insanların hoşlanmadığı şeyler oluyor konuda yazdığım gibi mesela ter kokusu dimi ben dedim ki önce kendine saygılı olmalı insan yoksa derdim yargılamak değil.

officim banyosu yoksa diyor arkadaş allah aşkına banyo yoksa suda mı yok insan istesin kendine dikkat eden birisi olsun bir şekilde mis gibi olur yahu

illa muhalefet olmak adına olmaycak şeyler yazılıyor.
fakir edebiyatı yapılmasa şaşardım zaten.banyosu olmayanmış.Allah aşkına yüzde kaçlık bi dilim onlar?hem hamam var gitsin yıkansınlar.ellerinde son model telefonu olan kokarcaların da banyosu yok heralde:KK14:

X