- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
çok haklısın canım daha salı günü ben bir olay yaşadımmalum havalar sıcak hem de çok sıcak hatta daha da sıcak olucakmış...
pişiyoruz,eriyoruz,yanıyoruz,buharlaşıyoruz ama neden kokuyoruz? havaların sıcak olması pis olalım kokalım millete bu sıcaklar da bir de biz kokumuzla işkence edelim insanları çıgrından çıkaralım diyenler mi var nedir anlamıyorum...
hakkaten sinir oldum kabinlere giriyoruz kıyafet deniyecegiz ter kokusu ya deodorantlar var ne bileyim bir dünya şey var kokmamak için...birazcık insan dikkat etmeli kendi ne
kızlar konu şu ...
kızkardeşimle alışverişe gittik ev tadilat olucak bir kaç bir şey degişicek abla gel musaitim bakalım dedi hemen bir duşa girdim hazırlandım çıktım...dolmuşa bindim gidiyorum derken bir kadın oturdu yanıma kadın evde kızartma yapmış o kokuyla o kyafetlerle evden çıkmış...
buram buram kızartma kokuyor.aç olsa dolmuştakiler kadının üzerine yogurt döküp yiyecez nerdeyse o derece ve ağzında sakız da var cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyor...kıpırtadıkca kızartmayla karışık ter kokusu var zaten dolmuşa binerken o ter kokusunu almışım bilerek açılan pencere önüne oturmuşum birde bu kadın çıktı yol boyunca kadınla imtihanım oldu valla
kadının sakız çiğnemesi kokusunu bastırdı nerdeyse...
telle de konuşuyor.ama ne konuşma ne konuşma bağıra bağıra dolmuşta ayakta giden bir kaç kişinin de dikkatini çekti.biri dediki dolmuşta yukarda açılır kapaklar oluyor.
şurayı bi açan olsa hava gelse dedi.ama kadın tabiki üzerine alınmadı....
ayakta gidenle göz göze geliyoruz gözlerimiz konuşuyor ama bir şey diyemiyoruz.derken kadın indi dolmuştan
rahatladık ama o kokusu ve sakızın çıkardığı sesler halen aklımda...
tamam sıcak terliyoruz fakat su denen sabun denen bir şey var ...herşeyden önce saygı denen bir şey var bırakın etrafa saygıyı kendimize saygı olmalı nedir bu rahatlık yada nedir bu pislik anlamıyorum...
insandan daha pis hiçbir canlı olamaz..
pisliğin üzerine sıkarlarsa çok rahatsız edici oluyor hakikatenDeodorantlara , parfüme bulananlarda kötü kokanlardan farkı yok.. Alerjisi olan var ayrıca.
Kapalı ortamlarda, özellikle yaz günü kullanılan parfümler can sıkıcı..
O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil
toplu taşıma araçları ve topluma açık yerler berbatohooo sen bu forumda "hepi topu 10 gün" yıkanmayan tiplere denk gelmemişsin.. nefret ediyorum yaz aylarından, insanlar sudan korkuyor, yıkanmıyor.. bu iğrenç kokunun başka bir açıklaması olamaz.. İstanbulda hava bile kokuyor artık..
O kadın yemek yapılan bir yerde çalışıyor olabilir. İş kıyafetiyle çalışsa bile yine üstüne saçlarına siner.
Kültür farkları var. Herkesin yetişme tarzı bir değil. Kimi bağırarak konuşur, rahat sakız çiğner, küfür eder ; kimi naiflikten kırılır.
Sosyal hayat, ekonomik durumlar, aileler, kültürler v.s değişiklik yapar insanların hayatında.
Banyosu olmayan evlerin olduğunu biliyor musunuz ? Sadece bir banyosu olup 20 kiracının yaşadığı evler ..
Deodorantlara , parfüme bulananlarda kötü kokanlardan farkı yok.. Alerjisi olan var ayrıca.
Kapalı ortamlarda, özellikle yaz günü kullanılan parfümler can sıkıcı..
neeeebenim kuzenim 24 yaşında ve nişanlı.. saçlarında bit var yıkanmamaktan
aynı şekilde kardeşi var 13 yaşında ondada bit vargarip yavrucum anneside vefat etmiş. üvey anne melek gibi ama cazgır abla hep bir müdahale peşinde..
nişanlınca o bitleride çeyizine koyacak herhalde..
tuaf tuaf insanlar var..
kültür kültür illaki fark eder ama insan insanda fark eder. senin vucudun ya nasıl kendi vucuduna saygı duymazsın
sen orada nasıl dayanıyorsun kız Allah sabır versinHepinizi bu sıcakta Çin e davet ediyorum o kızartma kokusunu mumla ararsınızSokakta fareler geziyor fır fır,her yer lağım kokuyor,erkekler bilerek tırnaklarını tırnak boyu kadar uzatıyor ,biletlerinizi alıyorum gelmek isteyen