- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Pislik tavan yapacak topikte.
Siz bir de Avrupalıların tuvalet kültürü tarihini okusanız, hani tüy dikme olayı var ya o bile gerçekmiş...
Ama adamlar temizliği bizden öğreniyor güya ama boynuz kulağı geçmiş herifler sabah akşam duş alıyor...
Birde şu koku meselesinin büyük ölçüde etkileyen mesele kıl tüy muhabbetleri onu almayanlar
tabi kokar yani
Soğan, baharatlı yemekler, hele bir körili şeyler yerseniz, kokunuza yansır.
aiiyyyyyyyyyevet
İtalyaya geziye gitmiştik.
adamlarda taharet musluğu yok yaen zorlandığım konu o olmuştu.. pet şişeyle giriyordum wc lere
Bir de okuduğum bir kaynağa göre de topuklu ayakkabının çıkış noktası bu zaten ... pisliklere basmamak için o dönemler. yollar b.ktan geçilmiyormuş. kıyafetlerin etek uçları batmasın diye topuklu ayakkabı icat edilmiş.
kadınlarda var yavErkekler mesela, adonis kaslı çıplak model resimlerine bakıp herhal koltuk altlarını traş etmiyor bazıları sanırım. ama bir gün diyecem seksi olduğunu mu sanıyorsun, pis kokuyorsun pis...
Erkekler mesela, adonis kaslı çıplak model resimlerine bakıp herhal koltuk altlarını traş etmiyor bazıları sanırım. ama bir gün diyecem seksi olduğunu mu sanıyorsun, pis kokuyorsun pis...
annemlerin karşı dairesine lübnanlı bir aile taşındı. karşı bloğa da hintli bir aile taşındı.. apartman birleşmiş milletler gibiönce apartmana girdiğimizde dolma, pilav kokardı şimdi sadece köri ve değişik bir sürü baharat kokuyor
Erkekler mesela, adonis kaslı çıplak model resimlerine bakıp herhal koltuk altlarını traş etmiyor bazıları sanırım. ama bir gün diyecem seksi olduğunu mu sanıyorsun, pis kokuyorsun pis...
konu açılınca aklıma geldiyokmu musluğu
bana böyle detaylarla özelden gel pudra
survivor hakan vardı adam resmen örüp toka takacak kıvama getirmiştihadi uzatıyorsun bize neden gösteriyorsun
survivor Hakan geldi aklıma
pislikler
örgü ürülecek dek kıl uzatırsan tabii deodorant yetmez. Haklısın
konu açılınca aklıma gelditek rahatsızlık bu. otellerde yan yana 2 wc var biri taharet yeri
O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil
aynı anda yazmışız hakanı
Evet insanlar pis varlıklar yok
yaz bitecek denize gitmeye korkuyorumm
ant.çok ünlü bir beach şezlonk yanına büyük abdesini yapmışlar
birde sezon başında oğlanı yine denize götürdüm denizin için de uçan k..... vardı ıyyyyyy anlatırken bile miğdem bulanıyor
bakalım bu hafta sabah 06,00 gitmeyi planlıyorum denize ama cesaretim yok oğlan da ben gitmem diyorrrrrrr
çok iğrenç ya.Evet insanlar pis varlıklar yok
yaz bitecek denize gitmeye korkuyorumm
ant.çok ünlü bir beach şezlonk yanına büyük abdesini yapmışlar
birde sezon başında oğlanı yine denize götürdüm denizin için de uçan k..... vardı ıyyyyyy anlatırken bile miğdem bulanıyor
bakalım bu hafta sabah 06,00 gitmeyi planlıyorum denize ama cesaretim yok oğlan da ben gitmem diyorrrrrrr