insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

aiiyyyyyyyyy evet
İtalyaya geziye gitmiştik.
adamlarda taharet musluğu yok ya en zorlandığım konu o olmuştu.. pet şişeyle giriyordum wc lere

Bir de okuduğum bir kaynağa göre de topuklu ayakkabının çıkış noktası bu zaten ... pisliklere basmamak için o dönemler. yollar b.ktan geçilmiyormuş. kıyafetlerin etek uçları batmasın diye topuklu ayakkabı icat edilmiş.

Birde şu koku meselesinin büyük ölçüde etkileyen mesele kıl tüy muhabbetleri onu almayanlar

tabi kokar yani

Erkekler mesela, adonis kaslı çıplak model resimlerine bakıp herhal koltuk altlarını traş etmiyor bazıları sanırım. ama bir gün diyecem seksi olduğunu mu sanıyorsun, pis kokuyorsun pis...

Fakir edebiyatı yapanlar olmuş ama bu konuda çok gereksiz olmuş.
Parfüm, deodorant, duş jelinden bahsetmiyorum, her sabah ya da akşam bir duş bir de beyaz sabun. Ben evde olduğum halde, klimalı ortamdayım, günde 2 kez duş alıyorum, 2 dk sürüyor bazen, her gün sac yikamiyorum çünkü ama vücut terliyor illa ki.. herkesin teri kokmaz, ama o yapış yapış his te mi rahatsiz etmiyor anlamıyorum ki.

Yani dus jeli, parfümü geçtim, düzenli olarak vücut yıkanırsa zaten pis pis kokmayiz gibi gekiyor bana.

Nerde calisirsa calissin, gorgusu ahlaki,yetisme tarzi ne olursa olsun....

Bir kadin temiz olmali. Kolonyali mendiller var,pamugu islatip koltuk altlarini sabunlu suyla silmesi zor degil. Bitane dandik yedek tisortu vardir en fakirin bile evinde... Bitane temiz tisort giysin cok mu zor!!!

Boyle buyuk sehirlerde,toplu tasima araclarinda ve ortak kullanim alanlarinda insan hudutlarini,kendi beyni ve gozlemleriyle degistirebilir.

Mesela daha edepli sakiz cignemek gibi,daha alcak sesle konusmak gibi... Hicbir sebep,insanlari rahatsiz edecek davranislari yapmayi gerektirmez.

Eger gormuyorsa,fark edemiyorsa birinin gostermesi lazim. Biraz daha alcak sesle konusur musunuz denilebilir. Sakizinizi daha sessiz cigner misiniz denilebilir.

İnsan olan anlar zaten...

Soğan, baharatlı yemekler, hele bir körili şeyler yerseniz, kokunuza yansır.

annemlerin karşı dairesine lübnanlı bir aile taşındı. karşı bloğa da hintli bir aile taşındı.. apartman birleşmiş milletler gibi önce apartmana girdiğimizde dolma, pilav kokardı şimdi sadece köri ve değişik bir sürü baharat kokuyor

yokmu musluğu
bana böyle detaylarla özelden gel pudra

90larda lisedeyken alman bir öğretmenimiz vardı bayan.
birgün ders anlatırken el kol da çok kullanırdı.
kolunu kaldırmasıyla tüm kızlar öğğ demiştik.
şimdilerde bizim erkekler de normal gibi görüyor da çok fena.
sürekli terleyen bir bölge ve temizlik açısından önemli.
saç gibi uzatılmaz ki yani.

Erkekler mesela, adonis kaslı çıplak model resimlerine bakıp herhal koltuk altlarını traş etmiyor bazıları sanırım. ama bir gün diyecem seksi olduğunu mu sanıyorsun, pis kokuyorsun pis...

survivor Hakan geldi aklıma
pislikler
örgü örülecek dek kıl uzatırsan tabii deodorant yetmez. Haklısın

yokmu musluğu
bana böyle detaylarla özelden gel pudra
konu açılınca aklıma geldi tek rahatsızlık bu. otellerde yan yana 2 wc var biri taharet yeri

Evet insanlar pis varlıklar yok

yaz bitecek denize gitmeye korkuyorumm

ant.çok ünlü bir beach şezlonk yanına büyük abdesini yapmışlar

birde sezon başında oğlanı yine denize götürdüm denizin için de uçan k..... vardı ıyyyyyy anlatırken bile miğdem bulanıyor

bakalım bu hafta sabah 06,00 gitmeyi planlıyorum denize ama cesaretim yok oğlan da ben gitmem diyorrrrrrr

Ter kokusu hem yıkanmamaktan, hem hormonlardan,bir hastalığın belirtisi hemde yediğimiz baharatların neticesi olabilir.
Ancak banyo yapmamak nedir toplumda kokarca gibi gezmek onlarıda rahatsız ediyor olmalı mutlaka.
Ben yıllardır Deotak kullanıyorum 7 gün 24 saat misss hiç ter kokusu yok.
Erkeklerde bayanlarda bu üründen özellikle yazın kesinlikle kullanmalılar.

hahahaha ya kusura bakma ama koptum uçan k... nasıl oluyor gitmeyin koli basili çete olmuştur oralarda

çok iğrenç ya.
sırf bu yüzden ne havuz,ne denize girmem.
yıllar önce bir havuza girmiştim ve tiksindiğimden tüm kollarımda kaşıntıyla yara çıkmıştı.
evde çocukların,herkesin banyo aksesuarları ayrıdır.
elalemle aynı suya girmek cesaret işi,özellikle havuzlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…