- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
toplu taşıma araçları ve topluma açık yerler berbat
o yüzden evden çıkıp bir yere gitmiyorum zorunlu olmadıça
ohooo sen bu forumda "hepi topu 10 gün" yıkanmayan tiplere denk gelmemişsin.. nefret ediyorum yaz aylarından, insanlar sudan korkuyor, yıkanmıyor.. bu iğrenç kokunun başka bir açıklaması olamaz.. İstanbulda hava bile kokuyor artık..
officim banyosu yoksa diyor arkadaş allah aşkına banyo yoksa suda mı yok insan istesin kendine dikkat eden birisi olsun bir şekilde mis gibi olur yahu
illa muhalefet olmak adına olmaycak şeyler yazılıyor.
Bunun millet ile alakası yok, insanın içinden gelecek. Fransızlar da çok kokuyor.bence de pis bir milletiz hatta gelen yabancı turistler bile diyor kadınlarınız kokuyor falan diye gerçek bu malesef yıkanmayı sevmiyoruz nedense çocuklar bile sudan nefret ederek büyüyor
benim kuzenim 24 yaşında ve nişanlı.. saçlarında bit var yıkanmamaktan
aynı şekilde kardeşi var 13 yaşında ondada bit vargarip yavrucum anneside vefat etmiş. üvey anne melek gibi ama cazgır abla hep bir müdahale peşinde..
nişanlınca o bitleride çeyizine koyacak herhalde..
tuaf tuaf insanlar var..
kültür kültür illaki fark eder ama insan insanda fark eder. senin vucudun ya nasıl kendi vucuduna saygı duymazsın
sen orada nasıl dayanıyorsun kız Allah sabır versin
banyonun olmaması kokmak için bir sebep değil ki matmazelim.. bir tas su ve sabun, her gün yıkasa vücudunu kokmaz bir insan.. ama artık resmen o koku insanlara sinmiş, kesede yapılsa çıkar gibi gelmiyor.