insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

officim banyosu yoksa diyor arkadaş allah aşkına banyo yoksa suda mı yok insan istesin kendine dikkat eden birisi olsun bir şekilde mis gibi olur yahu

illa muhalefet olmak adına olmaycak şeyler yazılıyor.

Bende nefret ediyorum toplu taşıma ile yolculuk etmekten. Oğlumun kontrolü için bir sabah erken saatlerde bindik otobüse yok böyle bir koku akşam iş çıkışı da değil, resmen midemiz bulandı, oğlum ikide bir diyor of burası ne kokuyor diye çocuğa sus pus demekten yoruldum... Bir su sabun zor değil, koltuk altını traş edip sil hiç olmazsa. O kollar yukarı kalkınca berbat koku yayıyor.

Ter + sigara kokusu her daim olağan memleketimde; mevsimi yok bu genişliğin.

Ben de bir keresinde kadının dolmuşta koltuk altını silmesine şahit olmuştum. Elini siler gibi rahat kollarını havaya kaldırıp koltuk altlarını ıslak mendille sildi...

Off off sorma canim ya yikanmak atletini hergun degistirmek cok mu zor. Bir deodorant veya koltuk alti sticki ne kadar ki? Sigaraya falan herseye para bol temizlik isine gelince cogu kisiye fuzuli.

Gecen gun esimin uzaktan bir akrabasi geldi oturmaya epeydirde yuz yuze gorusmuyorduk. Kiz benimle ayni yaslarda. Allahim bu nasil bir ter kokusu kendi hic mi almiyor bu kokuyu kusmamak icin zor tuttum kendimi yemin ediyorum. O bisey degil butun evime sindi kokusu. Sicak diye camda acmiyorum klima calisiyor sonra camlari actim ama cozum degil, dusundum ne yapabilirim diye sonra aklima bir plan geldi. Ayy cok terledim dedim koltuk altimi islak mendille sildim bir deodorant siktim. Sonra sende yoldan geldin al ferahlarsin dedim ayni islemi onada yaptirdim tisortunu cikar benden veriyim seninkini balkona asalim islanmis dedim. Sonra koku yok denecek kadar azaldi. Yoksa aksama kadar o kokuyla napardim bilmiyorum

officim banyosu yoksa diyor arkadaş allah aşkına banyo yoksa suda mı yok insan istesin kendine dikkat eden birisi olsun bir şekilde mis gibi olur yahu

illa muhalefet olmak adına olmaycak şeyler yazılıyor.

banyonun olmaması kokmak için bir sebep değil ki matmazelim.. bir tas su ve sabun, her gün yıkasa vücudunu kokmaz bir insan.. ama artık resmen o koku insanlara sinmiş, kesede yapılsa çıkar gibi gelmiyor.

olucagı bu bakmazsan kendine bitte olur böcekte kurtta

kültür farkıyla temizliğin ne alakası var daha çözemedim ben

dahası, bir gün avm de ki bir sinemaya gittim. sinemanın içindeki lavaboya girdim ve bekledim.. evet resmen bekledim, tuvaletten çıkan onlarca insandan sadece 2 tanesi ellerini yıkadı.. geri kalanlar da tuvaletten çıkıp o elle kapıyı açıp çıktılar.. hadi o kapılara dokunun şimdi :) pis bir milletiz, evet batırıyorum milleti hayırlı olsun..

sen orada nasıl dayanıyorsun kız Allah sabır versin

Bence de Allahım sabır versin cidden tırlatma boyutuna geldim pislikten Tarıf edemem o kadar diyim Herkes,her şey ,hava,metro,sokak,lokanta,iş yeri her yer leşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ,insanlar leşş

siz yazınca aklıma geçen yıl kadıköye gidişimiz geldi.
otobüs ilerledikçe doluyor haliyle.
kızım 2 yaşında ve normalde de araç tutar.
otobüs sıkışınca yanımıza genç bir erkek geldi.
kolunu da kaldırmış demirden tutuyor.
soğan ve lahmacun kokuyor resmen.
diğer ter kokularını saymıyorum.
biraz gittikten sonra kızım kustu.
biz onunla uğraşırken üzerine gelecek korkusuyla yanımızdan uzaklaştı.
çok şükür dedik.

hamileliğim yaza gelmişti.herkese ücretsiz rollon dağıtmaya karar vermiştim artık.

O bu şu... Temizlik imandan gelir hernerde çalışıyorsanız çalışın dikkat edeceksiniz yedek kıyafet taşıyacaksınız çantanıza bi ıslak mendil atacaksınız hiç olmadı. Bi tişört bi ıslak mendil taşımak öldürmez insanı. Evet insanlar pis hele şu yaz günlerinde daha pis

sonuna kadar katılıyorum sabah akşam otobüs kullanan biri olarak midem ağzımda gidip geliyorum işe eve.

akşamları hadi insanlık hali işten gelmişler neyse diyip kendimi frenlemeye çalışıyorum amaa sabahın 8 inde kardeşim dünki pis tşortunu mu giydin yaaaaa nasıl kokabilirsin okadar
abartmıyorum günde 3 kere duş alıyorum ..... leş gibi ter kokmaktansa parfüm kokmasını bin kere tercih ederim

Ya iyide ozel bir durumu olabilir mesela benim alerjim var parfumlerin coguna ve sikamiyorum bu yaz gununde de ter kokmam normal yani islak mendille silerim liflerim iyice ama yinede havalar 40-50 derece ayrica parfum tamamen koruyucu degil ki bazilari daha beter kokuyor.

Ben temizliğin maddiyatla bağdaştırılmasına çok kızıyorum... Hep denir ya yokluk Allah'tan ama pislikte mi Allah'tan yani... Evi pis olur ayy deterjanlar dünyaaaa para denir. Arkadaşım bi bulaşık deterjanı al heryeri sil. Bir kalıp sabun al kokun gitsin. Tamam parfüm o bu olmayabilir alerji olur vs ama bir kalıp sabun bir kova suyun yok mu ya. Biz öğrenciyken kaldığımız yurtta sıcak su sorunumuz vardı yine de kokmadık çok şükür. İnsanın içinde olacak

Ya o değil de benim bi arkadaşım var kız resmen kokuyor. Yakından tanımasam pis dicem ama pis de değil. Kolundan tutup hamama götürmüşlüğüm var, kendi ellerimle yıkadım. Çıktıktan 15 dk sonra yine kokuyordu. Bazı insanlar böyle oluyor demek ki.

banyonun olmaması kokmak için bir sebep değil ki matmazelim.. bir tas su ve sabun, her gün yıkasa vücudunu kokmaz bir insan.. ama artık resmen o koku insanlara sinmiş, kesede yapılsa çıkar gibi gelmiyor.

Haftada bir banyo ya alışmış bizim millet, eskiden sobalı evlerde banyo günleri oluyordu ya haftada 1, ama şimdi bir sürü imkan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…