insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

Tamamıyla haklısın . Kimse kimsenin kokusunu sesini çekmek zorunda değil. Kaldı ki eskisi gibi değil herşey ulaşılabilir makul fiyatlı . Uygun fiyata rol on deodorant parfüm vs var . Sigara kokusu da ayrı bir dert tabi . Iğrenç kokuyor sigara içenler.. Herşeye para bulan halkımız 3 kuruşluk işlere gelince önemsemiyor .

ya arkadaşlar kabir azabı falan ne alaka konu ne neye geldi yapmayın allah aşkın illa konuyu dine taşıyacaksınız

namaz kılmayanı Anadolu da döveler diyen arkadaş ve sen arkadaşım bu kaçıncı uyarım konuyu dine getirmeyin hayret yaaa

herkes navigatörle dolaşır orda

Parayla mı yolluyorlar sizi yahu. Vaaz mı veriyorsun kimsin sen? Ne Kabir azabı? Insanlar senin burada verdiğin vaazı okumak zorunda mı? Çileden çıkarıyorsunuz insanı ya.
...
Ben banlanırım hadi bay bay.
arkadaşım anladık müslüman değilsin..her seferinde aynı şeyler oluyor....bize göre kabir azabı. üstüne alınma...herkes bilmek zorunda değil kimin neye inandığını

Ben temizliğin ne kadar önemli olduğunu anlatmak amacıyla yazmıştım onu, nerden nereye geldi...

yahu siz demediniz mi burada batılılar temiz yıkanıyor kokanlar araplar türkler bilmem ne ben mi genelleme yapmış oldum pes yani
Ben dini karistirmadim dinle alakasi yok cunku aliskanlik konusu. Bi tek temizlik degil ki mesele. Mesela agir kokular suruyorlar, sarimsak ve baharatli yemekler yiyorlar o da insani rahatsiz ediyor. Ona bakarsan eskiden araplar falan cok temizmis avrupa pislik icindeymis.. Hala cok temiz araplar turkler falanda var. Avrupalilarinda sacini asla yikamayan bitler icinde duran sac sakal karismis tipleri var. Yani dinle alakali degil diyorum

arkadaşım anladık müslüman değilsin..her seferinde aynı şeyler oluyor....bize göre kabir azabı. üstüne alınma...herkes bilmek zorunda değil kimin neye inandığını
sana göre Kabir azabı olabilir. Olmasın diyor muyum? Ama bana ne diyorum? Burası dini bir forum değil ama her konuda dini vaaz okumaktan bıktım. Ben her konuda ateyizlik vaazı versem sen de bıkarsın. Empati yapın biraz. Bir mesajımda ateyizlik dersi vermiş miyim. Bravo Müslümanlara hepinizde ayrı bir mesaj. Baydınız.

Ooooo Kılıçlar kınından çıkmış.
Burada dini yorum serbest mi? Durun bir bakayım kurallara
Bölüm kuralları diyor kiiiii
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
....
......
...........

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Eee o zaman ne alaka, Müslüman, Ateist, din iman
Birde polemiğe giriyorsunuz, oldu mu? Olmadı.

matmazel,
kusura bakma topiğini site manifestosunda yer alan: Kişisel tartışmaya dönüşen konular kapatılır maddesine istinaden kapatmak zorundayım.
Sağolsun üyeler konuyu ne hale getirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…