Psikoloğa gitmeyi denediniz mi?
Çünkü hiç normal değil ve çok yıpratıcı, ki çocukken de durum aynıymış.
Hayatımda bir kez depresyona girdim.
Aylarca tek isteğim rahat nefes alabilmek oldu.
Atlattığımdan beri mutsuz olduğum gün olmadı.
Bir dönüm noktası olmalı, ya hayatınızı doldurun veya destek alın.
sürekli birşeyleri bekleyerek mutlu olamazsınız ki zaten. mutluluk anlarda gizlidir. eğer genel olarak evinizde işinizde kendi içinizde huzurlu iseniz gün içinde mutlu olursunuz belki gördüğünüz bir kelebeğe belki yediğiniz bir parça çikolataya.
ne olunca mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz?
Çocukluktan, eskiden beri kaynaklanan sorunlar o kadar çok ki, onları eskiden sürekli düşünüp durur neden böyle diye sorgular hakkımı aramaya çalışırdım. Ama bir çözüm gerçekleşmedi.. Bu yaşadığım yerden de uzaklaştım ama sorunlardan kaçış olmadı. Şimdi psikologa gidip bunları anlatmak anlamsız. Ne yaşadığımı ben biliyorum, anlayamazlar ve çözüm olamaz. O evreyi geçtik.. Psikolog bana istediğim şartları sağlayıp mucize mi sağlayacak. Benim, atıyorum bakış açım değişse çevre değişmeyecek. Eskileri deşip karıştırmak bana fayda değil zarar verir.
Mesela anlaşabileceğim konuşabileceğim bir iki kız arkadaşım olsa ben onları dinlesem onlar beni dinlese, bi tane de yani etrafıma bakıyorum herkes senelerce görüşüyolar konuşuyolar sonra oluyosa evleniyolar.. Öyle biri olsa da adam gibi.. Ama yok. Çok önceden de böyle istiyodum, 2 tane kız arkadaş 1 tane de güya erkek arkadaş.. Ama sonu iyi olmadı.. o iki kız saçma sapan zararlar sağladı o güya erkek olan da 2 gün mutlu olduysam 2 sene de sıkıntısını yaşadım. Şİmdi de dua etmeye çekiniyorum.. Zaten olmuyor.
Çocukluktan, eskiden beri kaynaklanan sorunlar o kadar çok ki, onları eskiden sürekli düşünüp durur neden böyle diye sorgular hakkımı aramaya çalışırdım. Ama bir çözüm gerçekleşmedi.. Bu yaşadığım yerden de uzaklaştım ama sorunlardan kaçış olmadı. Şimdi psikologa gidip bunları anlatmak anlamsız. Ne yaşadığımı ben biliyorum, anlayamazlar ve çözüm olamaz. O evreyi geçtik.. Psikolog bana istediğim şartları sağlayıp mucize mi sağlayacak. Benim, atıyorum bakış açım değişse çevre değişmeyecek. Eskileri deşip karıştırmak bana fayda değil zarar verir.
Mesela anlaşabileceğim konuşabileceğim bir iki kız arkadaşım olsa ben onları dinlesem onlar beni dinlese, bi tane de yani etrafıma bakıyorum herkes senelerce görüşüyolar konuşuyolar sonra oluyosa evleniyolar.. Öyle biri olsa da adam gibi.. Ama yok. Çok önceden de böyle istiyodum, 2 tane kız arkadaş 1 tane de güya erkek arkadaş.. Ama sonu iyi olmadı.. o iki kız saçma sapan zararlar sağladı o güya erkek olan da 2 gün mutlu olduysam 2 sene de sıkıntısını yaşadım. Şİmdi de dua etmeye çekiniyorum.. Zaten olmuyor.
bakış açın değiştiğinde herşey değişecek.Çocukluktan, eskiden beri kaynaklanan sorunlar o kadar çok ki, onları eskiden sürekli düşünüp durur neden böyle diye sorgular hakkımı aramaya çalışırdım. Ama bir çözüm gerçekleşmedi.. Bu yaşadığım yerden de uzaklaştım ama sorunlardan kaçış olmadı. Şimdi psikologa gidip bunları anlatmak anlamsız. Ne yaşadığımı ben biliyorum, anlayamazlar ve çözüm olamaz. O evreyi geçtik.. Psikolog bana istediğim şartları sağlayıp mucize mi sağlayacak. Benim, atıyorum bakış açım değişse çevre değişmeyecek. Eskileri deşip karıştırmak bana fayda değil zarar verir.
kova burcu musunuz?
kova burcu maymun iştahlıdır da ondan sordum. bende tam olarak senin anlattığın gibiyim. ( kova burcuyum) sürekli mutsuzum. ama bakıyorum hayatımda eller tutulur bişi hakikaten yok. iş var ama öylesine, eş vardı o da yok :) eğitim dersen istediğim bölümü okuyamadım. hepsi yarım yamalak yani.Kova değil boğa burcuyum. Ama yükselenim kova.. Kovayla balık sınırında..