İnsan sürekli mutsuz olur mu? Sizce normal mi?..

"Insan sürekli mutsuz olur Mu?
Bu normal Mi? " Diye sordunuz Dr. 'a ve o da "evet normal, benim çocuklarım da böyle" dediyse normal nedir Arkadaş?
Neyse, normalse ok. Hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız.

Bir insanın sürekli mutsuz olması normal mi arkadaşlar?.. Hep içimde mutsuzluk. Dua ederim çok, bazıları olurken bazıları olmaz.. Çocukken uyumadan önce ağlardım, şimdi de uzun süredir hep mutsuz uyuyorum.. Hep iyi olacak bişeyleri bekleyerek geçiyor.. Etrafıma bakıyorum ben gibi mutsuz göremiyorum.. Sizden de böyle olan var mı? Mutsuzluğumun nedeni, olmasını beklediğim mutlu günleri yaşayamamam. Dualarımı Allah'ın kabul etmemesinin bir nedeni vardır mutlaka ama neden? Ben şükretmeyen biri değilim ki..
herkes hergün mutlu değil.hepimizin hayattan beklentileri var ama bazılarına ulaşamıyoruz malesef.sizin mutsuzluk nedeniniz tam olarak nedir

Bir insanın sürekli mutsuz olması normal mi arkadaşlar?.. Hep içimde mutsuzluk. Dua ederim çok, bazıları olurken bazıları olmaz.. Çocukken uyumadan önce ağlardım, şimdi de uzun süredir hep mutsuz uyuyorum.. Hep iyi olacak bişeyleri bekleyerek geçiyor.. Etrafıma bakıyorum ben gibi mutsuz göremiyorum.. Sizden de böyle olan var mı? Mutsuzluğumun nedeni, olmasını beklediğim mutlu günleri yaşayamamam. Dualarımı Allah'ın kabul etmemesinin bir nedeni vardır mutlaka ama neden? Ben şükretmeyen biri değilim ki..
İsyan ettiğiniz için mutsuz olabilirisniz ama dinsel olarak konuşmak yanlış.Siz kendinizden ve hayatınızdan memnun değilsiniz.Destek alarak insallah aşarsınız.

X