İnsan sevdiğini kaybetmemek için çabalamaz mı hiç?

bu cidden frenlenmiş hali belki de. çünkü daha canım cicim çok aşığım halleriydi bu iş evlilik rutinine gelince çok daha başka birisine dönüşecekti belki de

Sadece kendi sevgisi, kendinin sevilmesi,kendinin anlasilma isteği, onun gururu/onuru soz konusuysa hic bir sey demeden ayrilin hayatindan. Kimse böyle bencil birini cekmek istemez.
Bin fedakarlik yap bir kere anlayış ya da baska bir beklentiye gir senden kötüsü yok! Eee nerede kaldı iliski o zaman? Iliski iki kişiliktir karşılıklı olur, bir tarafin devamli beklenti icinde olmasi ve diger tarafin özverisi ile olmaz.
Hic bir sekilde.iletisim kurmayin, bahanelerine de kulak asmayin
Cok sevdiğim icin kırıldım diyorsa, ben de cok sevdiğim icin kiriliyorum ama bunu görmüyorsun önce ben ne yaptim diye bak diyin o kadar.
Ben yaptığım fedakarligin karsiligini da beklerim, tek ben degilim bu iliskinin huzuru için uğraşacak gibi ufak ama vurucu cumleler kurun ama yuz vermeyin

Kendi iğrenç karakterini size ispatlaması için daha ne yapması gerek? Siz rehabilitasyon merkezi misiniz? Bırakın Allah aşkına ne hali varsa görsün koskoca adam. Bir özürle sizi şimdi ikna ederse onun için daha da basitleşeceksiniz. Vurun tekmeyi gitsin.

Bak kuzum okurken kendımı evlı iken yaşadıklarımı okudum sankı şimdi boşandım o adamdan sakın sakın sakın ailenin sözünden çıkma sakın aileni karsına alma hele böyle bırı ıcın sonra bu adamla sorun yaşadığında arkana baktığında kımseyı bulamazsın.. Bu dua etki gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş bu daha ıyı gunler İn ve 6 ay da bunu yapan sonrasında ne yapar tahmin edemiyorum o hayata parmak atmış derler bızde sen onunla baş edemezsin yol yakınken kaç birdaha da o adamın semtinden geçme.. Sen dua et erkenden görmusun yuzunu 6 aylık adam ıcın de uzulme gıt kendıne guzel yasıtın doğru duzgun bırını bul hayat seceneklerle dolu olmadıysa olmadı dunyanın sonu değil bu laflarımı unutma yaşayan bırı olarak dıyorum kaç kurtar kendını

Karsindaki özür dilemeyi bilmeyen bir bencil. Bir ömür boyle gecmez. Yine asik olur seversin, aman diyeyim geri donme.

Ya sevip sevmiyordu kısmını kimse bilemez ama adamın ciddi öfke sorunu varmış. Bu tarz öfke nöbetlerinden sonra arayıp pişman olduğunu belirtmesinden anlıyorum ancak bu adam ciddi sorunlu. İleride çok büyük sorunlar yaşarsınız belli ki yaşadığı aile ortamı onda çok fazla yaralar bırakmış. Bunları düşünüp uzaklaşmasının daha doğru olduğunu da düşünüyor olabilir çünkü yaşı sizden büyük daha mantıklı bakıyordur. Ancak ne olursa olsun bu ilişkiden vaz geçin çok yıpranırsınız. Önce karşı tarafın öfkesini kontrol etmeyi ve düzgün iletişim kurmayı öğrenmesi gerek.

Aynen dediğiniz gibi şu 2 gün yazmama olayında sen niye yazmadın tek kişilik mi bu ilişki dedim? Düşünün benim kırılmaya kızmaya bile hakkım yok. Ben tek başıma nereye kadar savaşacağım ki? Benimle aynı yolda yürümüyor ki aksine benimle savaş halinde

Adam bi özürle her şeyinde düzeleceğini düşünüyor gönül almayı bile bilmiyor ki daha.. işte her şeyin farkındayım da şu kalple mantığın çatışması varya o yoruyor beni

Sizin içinde çok üzüldüm, umarım mutluluğu huzuru şimdi bulmuşsunuzdur Bir de evlenince artık bu cepte mantığıyla kaybetme korkusu tamamen biter bunların bin katını yapacak belki de.. ben yönetileceğim bir evlilik istemiyorum ki evlilik bu değil ki benim gözümde..

Yok kuzum yok yoluna bak bunlar dünyayı parmağında oynatır o yaşlarda benden sana bacı tavsiyesi arkana bakmadan git evliliğinizi düşünemedim bak ben 3 senedır hergun ayrılmak istedim o kadar canımı yaktı her dk

Aynen sizin gibi düşünüyorum bende, yaşadıkları sorunlar,sorumluluklar onu bu hale getirmiş ona da dedim aynısını. Ben onun bu halini sen bildiğimden dedim ki ben o sorunlar sıkıntılar arasından sana iyi gelen bir nokta olayım çünkü kötü bir insan da değil kendisi. Ama işte o kendi elleriyle onu her şeyiyle sevecek,kabul eden insanı paramparça etti. Son konuşmamızda kendisi sen dedi bu çözmem gereken bir problem diye sonra öfke problemi için ilaca başladı psikiyatriye gidip ancak ne kadar devamlı olur bilemiyorum

Zor adamlarla ömür geçmiyor belli ki... teşekkür ederim yorumunuz için

Bide bir adamın ailesi çok önemli aile sorunluysa adamda normal olmuyor bunlar önemli evlenirken ailesine de iyi bak. Ve asla kimse için aileni karşına alma onlar tecrubelı insanlar
Bence zaten onun bu hale gelmesinde ki en büyük sebep de ailesi. Çünkü o sorunlu ailesinin bütün sorumluluğu onda sorunları onda bu sorunlar sorumluluklar da bu hale getirmiş onu. Evlenince o sorumluluklar bende de olacaktı ama onu sevdiğim içinde bunları göze almıştım,yükünü hafifletirim diyordum ama benim sevgim de fedakarlığım da onu iyi etmeye yetmedi. Yok zaten ailemi İkna etmeden böyle bir işe kalkışmazdım

İyiyken cok iyi kotuyken cok kotu dedikleri iliski turunu biliyorum yasadim. Bi b.k olmadi olmayacak da oylesi. En zor anda bile sizi kirmamak icin 10 takla atan adama denk geldigimizde anlayacaz aslinda iyiyken herkesin iyi oldugunu.
Benmkı de öyleydı ıyı halleri ile kötü halleri arasında ucurum vardı tam bırakıcam ben bu ıyı hallerini hep getırıypdum aklıma ve boşandım hala öyleyim

Benmkı de öyleydı ıyı halleri ile kötü halleri arasında ucurum vardı tam bırakıcam ben bu ıyı hallerini hep getırıypdum aklıma ve boşandım hala öyleyim
Gerçekten öyle iyiyken öyle sevgi dolu,merhametli,şefkatli,düşünceli bi adam ki ki ben zaten onun bu hallerine aşık olmuştum ben ama bi tartışma anında ki halleri tartışmada öyle büyük ciddi bir konu bile değil sapır saçma basit bir konuda bile kim ya bu adam diyorum tanıyamıyorum. Sizin de şimdi aklınızda güzel anılar mı var?

Ailem beni sevdiğim adama vermemişti senın yaşındaydım hergun ağlıyoduk o adamla aç kalıyordum yemek yemıyordum. Sonra bıkac ay geçti adamın senın gıbı senden beter bısuru haltını gördüm sonra dedım sen ne yapıyorsun sevda kendıne gel bıkac ay daha gözlemledim yol verdım sonra canımı yakmak için anında biriyle çıktı ama habıre bana mesaj atıyordu cok komikti. Sonucta iyiki o karaktersize ailem benı vermedı diyorum. Bu eşimi de aşırı sevmişti ailem cünkü güzel rol yapıyordu saolsun hepimizi kandırdı evlenene kadar.. Ailesiyle tanışmaya gittim dedım bu ne sırf ailesi yüzünden evlenmeyecektım ama bu iyi rolleri yaptı kandım ama aıle hep sorun oldu aman aman kaç üzülme sakın

Evet ama benm 3 yılım geçmiş ve ben evliydim hiç önemli değil elbette üzülücez bunlar normal olmasa saçma olur ama senin benm kadar üzülmene neden olacak Bı süreç geçmemiş ilk olduğu için böylesin ama benm ilk aşk acım değil geçiyor ve suan o acıları yaşadığım adamlar aklıma bıle gelmıyor. Hatırlamam bile sabır çok önemli sabredicez benm eşim iyi hallerindeyken dünyanın en iyi adamıydı ben de o halleerını sevdım Bı de benım için aşırı uğraştı ben böyle seven görmedim ölsem ölür yaşayamaz derdım Bı evlendik o sevgı kıskançlık ve siddete döndü iyi günlerim oldu ama kötü günler çok kötüydü kabustu adeta gözümün yaşı kurumadı çok çektirdi bırakmıyodu zor ikna ettim

Haklısınız ben her şeyi göze almıştım desem sen işin içine girmeden bilinmez çok zorlanacaktım belki de işin içine girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…