İnsan sevdiğini kaybetmemek için çabalamaz mı hiç?

25 yaşında gencecik kızsın,35 yaşında andrapoza girmesine çeyrek kalmış bir tiple neden birlikte olursun ? Yok mu hiç yaşıtın birileri ? Amcaya belli ki andrapoz siniri basmış sana patlamış
bugüne kadar her girdiğim ortamda olsun okuldan olsun yaşıtlarımdan da çok teklif aldım ancak ben hep karşıma bi gün birisi çıkar aşık olurum o insanla da evlenirim ilk ve son olur gibi ancak filmlerde olacak bir düşünceye sahibim ne yazık ki.. yani ben bu işlerde pek bezi olmayan bi insanım aslında öyle hiç bi zaman illa sevgilim olmalı kafasında hiç olmadım birgün doğru insan karşıma çıkarsa hissederim dedim. ve sanırım bu duyguyu hissettiğimi de düşünüyordum.. onun karakteri,merhameti,şefkati beni çok etkilemişti ama o şefkatli insan nasıl canavara dönüşebiliyormuş onu da gördüm

canım benim de boyle bir sevgilim vardı sürekli kıskançlık ve güvensizlik vardı boşu boşuna üzüyordum kendimi.
Senin de uzulmen için hicbir sebep yok.
Mutluluğuna odaklan, bunun içinde negatif hissettiren bu insandan uzak durman lazım.

Sorun da burada zaten. Sizi baska kaliba sikmadi. Bu psikolojinizi bozar. Bunun yaş ile ilgisi yok. Adamin karakteri bu. Iliskilerde erkekler bazen karsisindakini kendi kaliplarina sokmaya basliyorlar ya da elestiriyorlar. Elestiriler bir sure sonra hakarete donusuyor. Hakaret de bazen sidddete.
Daha cok yeni iliski. Daha fazla yipranmadan bitirmek sizin icin en iyisi.

yorumun için teşekkür ederim canım. insan önce kendisine değer vermeli biz karşımızdakine değer vermekten kendimizi unutuyoruz. ne kadar da yanlış aslında

Kimseye eyvallahi olmayan tipler genelde disariya karsi asiri ozguvenli durup aslunda temelde ozguven eksikligi yasayan tipler. Ozguvensizliginden dolayi kendini yukari cikartmak icin seni asagi cekmeye calismis sanirim.

haklısınız,ben durumu aramızda ki yaş farkına bağlıyordum biraz işte o benden büyük olduğu için beni şekillendirmek istiyor bi kalıba sokmak istiyor diye düşünüyordum ama zaten bu ne olursa olsun yanlış bi insanı olduğu kişi gibi sevmedikten sonra ne anlamı var ki zaten. ilerde daha çok üzülmektense şimdi bitmesi çok daha doğru belki de

Kimseye eyvallahi olmayan tipler genelde disariya karsi asiri ozguvenli durup aslunda temelde ozguven eksikligi yasayan tipler. Ozguvensizliginden dolayi kendini yukari cikartmak icin seni asagi cekmeye calismis sanirim.
kendisini çok beğenen çok öven bir insandı. bu benim ilk ilişkimdi çünkü ben bu tür olaylara ciddi yaklaşan birisiyim onun benden önce çok fazla ilişkisi olmuş ama hepsi laylaylom ben ilk ciddi ilişkisiymişim. beni bu konuda bile eleştirdiği olmuştu işte bana gelene kadar hiç mi kimse olmadı ben neymişim böyle diye gereksiz bir kibir

İyiyken cok iyi kotuyken cok kotu dedikleri iliski turunu biliyorum yasadim. Bi b.k olmadi olmayacak da oylesi. En zor anda bile sizi kirmamak icin 10 takla atan adama denk geldigimizde anlayacaz aslinda iyiyken herkesin iyi oldugunu.
kendimden bakıyorum olaya mesela bende sinirli insanım ama kavga ederken ne yapıp edip kendime hakim olabiliyorum,pişman olacağım kalbini paramparça edecek sözler etmiyorum en önemlisi tek bir tartışma da ilişki bitirmiyorum. ben yapabiliyorsam o neden yapmıyor yapmak istemiyor demek ki

İyi ki kurtuldum diyeceğinize adım gibi eminim çünkü aynısını ben de yaşadım. Tam tarif ettiğiniz gibi burnundan kıl aldırmayan, her seferinde aramızda 4 yaş olmasına rağmen bak ben senden daha tecrübeliyim diye nutuk atmaya başlayan, egosundan karşi tarafı kırdığını fark etmek şöyle dursun, bi de zeytinyağı gibi üste çıkıp tavır yapan birini hayatımdan çıkarmam gerektiğini fark ettiğimde çok üzülmüştüm. Acaba haksızlık mı ettim, ben mi hata ettim, guzel anılar falan filan… ayy şuan bunları buraya yazarken bile kızıyorum kendime ne salakmışım diyorum böyle biriyle muhatap olmam bile vakit kaybıymış ben bi de tutmuş arkasından haftalarca üzülmüşüm. İnsan beyni işte, olay yeniyken kötu anıları arkaya atıp hep güzel şeyleri hatırlıyo. Ama zaman geçince o kötü taraflar bir bir hücum ediyo ve bu sefer de kaybettiğin zaman, enerji yüzünden kendine kızıyosun. İlk kişi de olsa son kişi de olsa bu kural hiç değişmiyo çünkü zaten doğru kişi olsa bitmezdi, Sadece biraz zaman ve sabır. Sonra yeniden doğuş

Mesajınız beni biraz rahatlattı çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi biteli 1 ay olacak ve ben kötü olayları gördüğüm haksızlığı bir kenara bırakıp sürekli güzel anıları düşünüyorum. Ya tekrar gelse de bu sefer affetsem diyorum aptal gibi. Güçlü olup gelse de affetmemeliyim çünkü yaşananlar ortada yaşanacaklar ortada adam zorluklarda benimle birlikte savaşmayacağını gösteriyor gayet ama anlamak uzun sürüyor galiba.. umarım en kısa zaman da bende sizin gibi düşünürüm

Size saygısı yok sevmiyor ki çabalamıyor.6 aylık dengesiz bu adama bu kadar umut bağlamak kaybetmek istemiyorumlar falan boşverin.Yaşınız genç

İyi gelmesine sevindim, ama bu kişisel deneyim değil sadece. İlişkilerde hep böyle olur. O ilk evrede eski güzel mesajlar baştan baştan okunur falan, karşıdaki salak iyice gözde idealleştirilir. Saçma sapan haksızlık mı ettim, acaba seviyo muydu şeklinde kendinde hata arama falan.. Hep böyle oluyo maalesef ve bu dönemde irademizi kullanamazsak hayatımızın hatalarını yapıyoruz. O yüzden aman aman geçmeyecek sanıp da affetmeyin sakın. Çünkü böyle ben bilirimci, egolu kibirli tiplerle hayat çekilmez olur. Hiçbir şey konuşularak çözülmez bile. Çünkü ne anlatırsanız anlatın havaya gider. Bay mükemmel ve hayat tecrübeli şahıs her şeyi kendi bilir ya, saçmalasa da dünyanın en aptalca şeyini söylese de onu kendisine kabul ettiremezsiniz. Bi de düşünün ki evlilik içinde böyle bir tip aman Allah korusun. Siz zaten tabloyu görmüşsünüz, farkındasınız. Ama işte bu işlerin şanından, illa insan böyle saçma bi evre yaşayacak. Erkekler de böyle bir evreye giriyo ama onlar, kadın bu evreyi atlatmaya başlarken bu moda giriyolar. Şeytan mı dürtüyo nedir Tam unutucaz pat diye ortaya çıkıyolar. Ama ben sizde o ışığı gördüm, aklı başındasınız. Adamın ne olduğunun da farkındasınız. Beyninizin oyunlarına kanmayın. Azcık sabır, azcık irade, sonrası mutluluk inşallah.

O kadar haklı ve hislerime tercümansınız ki,aynen bahsettiğiniz evredeyim eski mesajları okumalar,güzel anıları düşünmeler onun da beni sevdiğine inanmalar.. ben yapı olarak çok duygusal birisiyim böyle konularda ilişki adına çok emek veriyorum karşımdakine çok hassas özenli davranıyorum ve sanırım vazgeçilmez de hissettirdim karşımdakine bu yaptığım çok büyük hata oldu bunun farkına ilişki bitince vardım ancak. Aynen dediğiniz gibi bir şeyden ne zaman vazgeçer onu düşünmeyi bırakırsanız o zaman çıkıp geliyor. Ama sizin de dediğiniz gibi iradeli olmalıyım çünkü bunun geleceği de var başk tartışmaları da var evliliği de var bir ömür böyle geçmez bir gün bende tükenirim..

Canım daha 25 yaşındasın 35 yaşında adamla ne işin var kendi yaşıtın birini bulmalısın.Unutma bu adamla evlenirsen evlendiğinde de böyle olacak çünkü gelgitli bi adam ve bugün sana ailesinin kötü olduğunu söylüyorsa inan yarın aile düşkünü biri olup çıkacak.Her kavgada sana küçük muamelesi yapacak.Aslında başlıkta sorduğun soruda cevap seven kaybetmemek için uğraşır sevmeyen değil.

İnanın ilk tanıştığımızda yaşını da bilmiyordum şöyle baksanız max 28 yaşında dersiniz ki bende öyle sandım sonrasında yaşını öğrendim ancak hoşlanmaya da başlamıştım o yüzden ben yaşını sorun etmedim o da yaşın önemli olmadığını söylüyordu. Ancak bi tartışmada hemen büyük tavsiyesi demeler terbiye verir gibi davranmalar. Ailesine zaten çok düşkün ama ailesi kendi içinde çok problemli bir aile hepsinin ayrı problemleri var ve hepsiyle de o ilgileniyor. Ben bazen şunu da düşünüyorum aile sorumluluğundan bir de ilişki sorumluluğu zor geldi belki de hem bir yandan inanılmaz aile kurmak istiyor ama bir yandan da sorumluluktan korkuyor sizin de dediğiniz gibi gel gitlerden ibaret işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…