• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan olan bunu neden yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olayı anlatmaya nereden başlasam bilmiyorum olabildiğince özet geçicem hafta sonu eltimler bize geldi tv ünitesinin üst rafında kızımın küpeleri vardı ve kendiside o küpenin hemen yanına çıkarıp kol saatini ve bilekligi koydu gördüm ben tabi niyetini anlamadım ihtimal bile vermek istemedim neden derseniz bu şahsiyetsizin bir dagda domuzu eksik ev arsa ve en az 200 milyarı bulan altın takısı var biz ise kendi halinede yaşan bir aileyiz ucu ucuna geçiniyoruz eşim bile şuanda çalışmıyor sabah uyandıgımda küpenin orda olmadıgını fark ettim ve büyük bir şok yaşadım afalladım direk eşime söyledim çalmış o küpe ordaydı dedim inanmak istemedi aramaya başladı ve oda bana hak verdi bunlar ev bakmaya gitmişlerdi o sırada evde degillerdi bende arayıp kendisini senin saatin yanında küpe vardı bulamıyoruz acaba görmüş olabilirmisin diye sordum yok canım valla görmedim dedi sonra eve gelince bakarız dedi bende tamam dedim sonra düşündüm kendisi fesatlıktan kötülükten beslenen bir insan oldugu için belkide abimle eşimin arasını bozmak istiyor bak bana iftira atıyorlar gibilerinde tatsızlık çıkmasın diye düşündüm tekrardan aradım yaa buldum çüzdanımın içine koymuşum dedim he tamam canım dedi kapattık bu insan denen yaratık benim evime ilk defa geldi kendisi okadar usta profesyonel ki nasıl anlatsam bilemiyorum agzından küfür eksik olmaz bunlar ev bakmaya gittiler kayınvalidem eşi filan bende kahvaltı hazırladım gelicekler diye ama tabi hiç keyfim yok ellerim titriyor aglıyorum ama tatsızlık çıksın istemiyorum kahvaltıyı hazırladım işte beni arıyo dışardan ne lazım ne istersiniz alalım sonra geldiler ama küpenin k sini bile anmadı kahvaltıdan sonra eşim kayınvalidemi balkona çagırdı olayı anlattı anlatırkende eltim denen şahıs kızına şurup içiriyordu mutfakta mutfakla balkonda bitişik bende sofrayı topluyorum bana diyoki ne konuşuyorlar acaba bende dedim durumlar kritik çalışmıyor para durumları sıkıntı ödemeler var onu konuşuyordur dedim ama rengi benzi attı eşim balkon kapısını açar acmaz ne konuştunuz balkon konuşmasımı diyiverdi eşimde anlamlı anlamlı gülerek kayınvalideme sen babamla konuş bakalım bu konuyu dedi osırada kayınvalidemle yüz yüze geldik ama bana nasıl kızgın kızgın bakıyor hayda dedim icimden bize inanmıycaklar kahretsin ya dedim o an ölmek istedim sonra toparlandılar yola çıkmak için tam gidicekler eltim tuvalete girdi bizde kayınvalidemle dış kapıdayız bana dediki o öyle birşeye tenezzül etmez sanmam dedi ama suratı düşmüş sakın dedi yer yerinden oynar dedi inanmadı bize neden biliyormusunuz çünkü bu karaktersiz zengin giydig mont bile 3000 tl çok çaresiz hissediyorum kendimi dünden beri aglıyorum senin o küpeye ihtiyacın bile yok neden alırsınki onu neden neden insan böyle bişey yapar ayıp degilmi bende karakter olarak pasif bir insanım ama aptal degilim herşeyin farkındayım ama akşam çok düşündüm acaba msj atsammı güzellikle yazayım o küpeleri sen aldın geri göndermezsen eşin ve babama (kayınpederime) anlatıcam eger gönderirsen bu olayı burda kapatıcam ve hiç birşey olmamış gibi devam edicez dicem küpede kızıma babannesinin yaş günü hediyesiydi oyüzden üzülüyorum kafaya çok taktım birde kayınvalidem balkondayken benim için o küpeleri bir yere koymuştur yerini bilmiyordur diyor iyice sinirlerim bozuldu ne olur bana akıl verin
Keske kupenin yanina takilari koydun son orda gordum sonra sen takilarini almissin kupeler de yok deseydin.Aciklama isteseydin uzerine gidip.😒Benim arkadasimda hicc beklemezdim ama yuzugumu calmisti (3 yuzugun arasindan agirini calmis)utancimdan soramamistim bile ne Allah dan korkmaz insanlar var

Yilların artisti parayla oynayan Winona Ryder bile kleptoman, 200 binlik takısı olan elti niye calmasin ki...

Keske kupenin yanina takilari koydun son orda gordum sonra sen takilarini almissin kupeler de yok deseydin.Aciklama isteseydin uzerine gidip.😒Benim arkadasimda hicc beklemezdim ama yuzugumu calmisti (3 yuzugun arasindan agirini calmis)utancimdan soramamistim bile ne Allah dan korkmaz insanlar var
kadın çok tehlikeli eline malzeme vermek istemedm sadece sunu söyledim senin saatin ve bilekliginin yanınındaydı acaba görmüş olabilirmisin dedim yok canım ya görmedim dedi bende olay büyümesin diye tekrar arayıp buldum dedim utansın diye

kadın çok tehlikeli eline malzeme vermek istemedm sadece sunu söyledim senin saatin ve bilekliginin yanınındaydı acaba görmüş olabilirmisin dedim yok canım ya görmedim dedi bende olay büyümesin diye tekrar arayıp buldum dedim utansın diye
O utanmamistir🙄

Aslaaa ama onun küpeleri aldıgından emin oldugumu bilmesini istiyorum yerin dibine girsin utansın özür dilese ben aldım dese yemin ederim affedecek kadar salak biriyim kendime kızıyorum
Bunu yapan ozur dilemez ki.Boyle boyle degiseceksin canim haksizliga susma

ortalık karışmasın diye buldum dedim amacım bu olsaydı demezdim sürdürürdüm aksine kahvaltıya geldiler hiç birşey olmamış gibi davrandım

Zaten mesaj atmak niyetinde olduğunuza göre sürdürmek niyetindesiniz. Bende bu ikisinin zıtlığından bahsediyorum. Buldum demişsiniz, kahvaltıda hiçbir şey olmamış gibi davranmışsınız şimdi diyorsunuz mesaj atıcam.

Zaten mesaj atmak niyetinde olduğunuza göre sürdürmek niyetindesiniz. Bende bu ikisinin zıtlığından bahsediyorum. Buldum demişsiniz, kahvaltıda hiçbir şey olmamış gibi davranmışsınız şimdi diyorsunuz mesaj atıcam.
msj atmaktan vazgeçtim olayı kapattım eski gibi devam ediyorum hiç birşey olmamış gibi davranıyorum.

Aldığını varsayalım olmaz değil böyle yapan insanlar var ama bunu ispat edemezsiniz kv de , inanmamış, mesaj atmayın zaten ona inanıyorlar üste çıkar. Allaha havele edin ya da bidaha yapmasını bekleyin

Küpe denen şey küçücük bişey biyere düşse bulmak zor bebce gözünüzle görmeden emin olmayın o aldıysa da rabbim kat kat fazlasını çıkarır. Belki kızınız aldı oyuncakların içine attı belki çöpe gitti bu kadar nasıl emin olabiliyorsunuz. Ben şahsen riske atmazdım ama şüpheliysem bundan sonrasında daha uzak soğuk davranırdım.kızımın küpesinin teki kaybolmuştu ablamın hediyesiydi aradık bulamadık bi kaç ay sonra ablamın arabasında düşmüş arabaya kaç kere inip bindik allah bilir yada kaç kişi indi bindi araba belki temizlendi ama koltuğun arasına sıkışmış. Şimdi böyle söyler sonra bimyerden çıkarsa hem ilişkileriniz çok çok bozulur kvalidenizin gözünde de kötü ard biyetli olursunuz hemde kendiniz çok utanırsınız. 200 tl sizi zengin etmez onları da aldıysa da Allaha havale et ilahi adalet şaşmaz

Küpe denen şey küçücük bişey biyere düşse bulmak zor bebce gözünüzle görmeden emin olmayın o aldıysa da rabbim kat kat fazlasını çıkarır. Belki kızınız aldı oyuncakların içine attı belki çöpe gitti bu kadar nasıl emin olabiliyorsunuz. Ben şahsen riske atmazdım ama şüpheliysem bundan sonrasında daha uzak soğuk davranırdım.kızımın küpesinin teki kaybolmuştu ablamın hediyesiydi aradık bulamadık bi kaç ay sonra ablamın arabasında düşmüş arabaya kaç kere inip bindik allah bilir yada kaç kişi indi bindi araba belki temizlendi ama koltuğun arasına sıkışmış. Şimdi böyle söyler sonra bimyerden çıkarsa hem ilişkileriniz çok çok bozulur kvalidenizin gözünde de kötü ard biyetli olursunuz hemde kendiniz çok utanırsınız. 200 tl sizi zengin etmez onları da aldıysa da Allaha havale et ilahi adalet şaşmaz
çocukların erişecegi bir yerde degil yüksek olayı kapattım zaten Allaha havale ettim her ihtimale karsı emin oldugum halde aradım ama yok

Bence aradan biraz zaman gecssin olay soğusun. Eve bir kamera taktirin gizli ama kimseye söylemeyin. Bu kameradan önce imitasyon bir yüzük ya da bileklik alın ama gerçeğe benzesin ve bunu gösterin paylaşın vs.

Takı alımının üstünden 15 20 gün geçince eltiyi eve davet edin ve ispatınızın tadını çıkarın.

Valla kusura bakmayın isterse bozulsun araları o yapmışsa başka biletler de çalabilir bir daha eve kabul etmeyin madem kendinizi garantiye alın kv de buluşun giderken de değerli eşya götürmeyin yada ortalığı birbirine katın

Tüm arkadaşlar söylemiş ama bende ekleyeyim çalma hastalığı diye birşey gerçekten var.Bizim bir tanıdığımızda baya bildiğin zengin olmasına rağmen herkesin giymediği kıyafetlerini ister.Marketten filan çikolata su ne bulursa iç çamaşır dükanında çamaşır çalar..Napıyor bilmiyoruz ama yapıyor.

Tüm arkadaşlar söylemiş ama bende ekleyeyim çalma hastalığı diye birşey gerçekten var.Bizim bir tanıdığımızda baya bildiğin zengin olmasına rağmen herkesin giymediği kıyafetlerini ister.Marketten filan çikolata su ne bulursa iç çamaşır dükanında çamaşır çalar..Napıyor bilmiyoruz ama yapıyor.
Allah ıslah etsin

Eltiniz aldı/almadı bilemem ben böyle konularda gözümle görmediğim şeylerde insanları itham etmekten korkarım.
Sizin tavrınız da en başından bu yana hatalı.
Önce 'gördün mü?'
Sonra 'buldum,cüzdanımdaymış',
şimdi de ;'Senin aldığını biliyorum vermezsen seni rezil ederim.'
Ayrıca bu kadar kötülediğiniz eltiyle niye oturup kalkıyorsunuz?

Çok fena ya ama altta kalmayin ayiptir gunahtir insanin çok zoruna gider en basta
Siz eltinizle deil kayinbaba ve kayinanneyle ve ya esiyle konusun valla agzina tukururum cala cala zengin olmus belliki
Tanımadığınız biri için çala çala zengin olmuştur demek ayıp günah değil mi? Toplumda sizin gibi duyduğuna koşulsuz inanıp belki iftiraya destek olan, masumların hakkına giren o kadar insan var ki, kusasım geliyor

Bence aradan biraz zaman gecssin olay soğusun. Eve bir kamera taktirin gizli ama kimseye söylemeyin. Bu kameradan önce imitasyon bir yüzük ya da bileklik alın ama gerçeğe benzesin ve bunu gösterin paylaşın vs.

Takı alımının üstünden 15 20 gün geçince eltiyi eve davet edin ve ispatınızın tadını çıkarın.
ben okadar safım ki ben suçlu çıkarım işin sonunda herzaman görüşebilecek mesafede degiliz 5 sendir evliyiz ilk defa evime geldi

Eltiniz aldı/almadı bilemem ben böyle konularda gözümle görmediğim şeylerde insanları itham etmekten korkarım.
Sizin tavrınız da en başından bu yana hatalı.
Önce 'gördün mü?'
Sonra 'buldum,cüzdanımdaymış',
şimdi de ;'Senin aldığını biliyorum vermezsen seni rezil ederim.'
Ayrıca bu kadar kötülediğiniz eltiyle niye oturup kalkıyorsunuz?
başınıza gelmemiş böyle birşey empati kurun o anda nasıl mantıklı düşüne bilirsiniz ya olayı büyütüp küslük olacaktı ki hiç istemediğim birşey sırf eşim mutsuz olmasın arası bozulmasın diye buldum dedim

başınıza gelmemiş böyle birşey empati kurun o anda nasıl mantıklı düşüne bilirsiniz ya olayı büyütüp küslük olacaktı ki hiç istemediğim birşey sırf eşim mutsuz olmasın arası bozulmasın diye buldum dedim
Gayet de mantıklı düşünürüm.
İşin içinde birine iftira atıyor olma ihtimali var,
eş ailesiyle ilişkilerin bozulması ihtimali var.
Ayrıca yeni evliyken benzeri bir olay başıma geldi, yapan kişi eltim değildi ve benim bileziğim geri geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X