insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

Sizde benzer yoldan gectiginiz icin empati yapabiliyorsunuz.kusura bakmayin ben yapamiuorum.sadakat sadece fiiliyat degil duygu dusuncedirde benim icin.
icraate dokmemis diyorsunuz.
-onun bana baktogini farkettim bende bakinca goz goze geldik bir cok defa
-onunla sakalasirken esim sinirlendi bir daha eve davet etmedi.
bunlar nedir?
sizin normaliniz benim etik anlayisima uymuyor kusura bakmayin.

Sakın şeytana uyupta bir hata yapmayın gerçekten çok pişman olursunuz buarada eşiniz sizinle ilgilenmiyor mu eksiklik ne.merak ettim

Yani şu kkda her ota b.ka boşan diyeni duydumda, 'bişeyler hissediyorsan,aldatmış oluyorsun yani boşan' diyenide gördüm ya yemin ederim Yuh diyorum.
Konu sahibi çok açık hislerini anlatmış we korkuyorum bu hislerimden wazgeçmek istiyorum demiş.
Kadın neden kocasına hislerini anlatsın? Sizin kocanız ewe gelip 'bugün bombo bi hatun gördüm resmen taş gibiydi içim gitti ' diyor mu ? Demiyor
( ha ewet tabi senin kocan yapmaz)
Kadın sanki aldattım ama banane yesin boynuzu daha yapmam demiş gibi yorum yapmışlar bazı arkadaşlar
Kadın böyle böyle hissediyorum yardımcı olun ne yapmam lazım demiş yani aldatmaktan korkuyor.
Way efendim kocanı sewseydin hissetmezdin, yok Can'ım sende az değilsin gibi yorumlar bazılarıda o kadar zekice cwplar wermiş ki bi kadın olarak we böyle şeylerin olabileceği hepimizin insan olduğu we hisselerimize engel olamadığımız ama bunu anlayıp önlemini alabilmeninde mümkün olduğunu anlatmışlar.
Gerçekten bazen hani laf olsun torba dolsun derler ya sırf laf olsun diye yorum yapıldığını düşünüyorum.
Bu hayatta herkes ben hayatta yapmam dediği herşeyi yapar bişeyin başına gelmesi için illa onu kınaman gerekmez sen Nasıl böyle hissedersin demen bile yeterli bence. Bi arkadaş yazmış yorumunda bi erkek görüp hareketleri değişen, kahkaha atan kadınlarda war diye çok doğru söylemiş. Şu durumun beterinin beterini yaşayan kadınlar wardır eminim ama burda çoğu ben sütten çıkmış Akkaşığım gibi davranıyor.

Neyse uzun lafın kısası herkes önce bi aynaya baksın

Etik anlayışına uygun olmak başka şey, kınamak başka şey. Konu sahibinin o evliliği devam ettirmesi benim etik anlayışıma uymuyor. Ama kınamıyorum. "Neden boşanmıyorsun, böyle fingirdeşme olmaz, eşini resmen kandırıyorsun" böyle de diyebilirdim. Bana kalırsa his oluştuğu an bitmeli. Sadakat anlayışınız hoş. Boşanmak için gelen 10 çiftten gerçekten en az 6sı eşini aldattığı için delilleri karartmamı istemeseydi, ben de savunabilirdim. Savunduğunuz düşünce insanın doğasına aykırı bence. Nefis kötü şey.

Kocanız bile rahatsız olmuş . Hissetmiş birşeyler . Bahaneniz flört etmedim falan anladığım kadarıyla o halde eşinizde flört etmemiş oluyor . Eşinin yerinde kendini düşün konu sahibi bakalım ne hissedeceksin hoşuna gidecek mi ?

Bu hislerin farkına varmanızda, karşı tarafın ısrarcı tacizininde etkisi var,midesiz herif eşinin arkadaşı ve sana bayıla bayıla bakıyor....bu vesveselerden mutlaka kurtulun lütfen, zira teslim olursanız sonuç pek iç açıcı olmayabilir!Sadakat sorgulamak bana düşmez ama bu hisleriniz sadakatsizliğe açılan bir kapı sadece bir adımınıza bakar;geri yada ileri!

Robotmusunuz siz?yada evlendiniz diye duygularınızı aldırmadiniz ya??

esınle ıstedıgını yasamak senın elınde... aynı seyı yakın bı arkadasınla esın yapsaydı ne hissederdin.. esımı sevıyoum dıyosun ama arkadas gibiyiz bu ıkısı bu sekılde olmaz... yanı dedıgın gıbı esıne ve kendıne olan saygından dolayı yanlıs dusuncelere kapılma bak esın bıle sezmıs sonra basın derde girdi mi cıkamazsın ısın ıcınden...

işaretlediğim kısma kadar olan kısım olabilir bir şey gibi duruyor, bunun konu edildiği çok film var, genelde asıl çiftimiz bu problemleri çözüyorlar sonunda falan filan :)

ama işaretlediğim kısım işin tehlikeli boyutu, yani bu durumdan rahatsızım demiyorsun da o duygular evlilikte olmuyor bir şekilde flörtleşme istiyorum diyorsun. bunu dedikten sonra da benim sana saygım kalmıyor. yoksa insan bir anlık birinden etkilenebilir elbette, dediğin gibi çok büyük konuşmamak gerekir.
ama sonrası varsa bu işin, onun adı flörtleşme değildir.
Eşin fark edip mesafe koyması ise bence en ağırı, buraya kadar izin vermişsin demek ve eşin hissetmiş, aradaki güven duvarı zedelenmişse sen ne kadar pişman olursan ol tamiri çok zor olacaktır.

Robotmusunuz siz?yada evlendiniz diye duygularınızı aldırmadiniz ya??
Evlenirken karsilikli sadakat yemini edilir.bu robotluksa evet robotum.umarim robot olmayan bir kocaya sahip olursun ozaman esim baskasina asik diye konu acma ama.
bu zihniyeti normal kabul eden hem cinslerim beni hayrete dusurdu.evet robotum bununlada gurur duyuyorum...

Neden?eşinizle flortlesmenizin nesi yanlış geldi size?ben bol bol yaparım mesela..sizede tavsiye ederim..
Ben konuya istinaden başkalarıyla flört anladım. Tövbe yoksa katılıyorum size hatta ben eşime hadi tekrar arkadaş olalım diyorum arkadaşlıklıktan flört aşamasına geçmiştik de

Uzaklaştır o adamı etrafınızdan yoksa cazibesini kanip eşini aldatma yakındır şeytana Kanar o tarafa geçersiniz .

yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu

Samimi bi sekilde hissettiklerini dile getirmissin ve bundan rahatsizsin. Bu zaten senin bu konuda hassasiyetini gösteriyor bence.

Bi cok seyle imtihan oluyoruz. Seninkisi de bu olmus. Herkes her seyi 4*4lük yasayamiyor. Cok klise olacak ama “ sükretmek” bence cok önemli. Ama öyle kuru kuruya degil,suurluca.

Ben imtihan oldugum seyler karsima ciktiginda hep bu dünyanin gecici oldugunu düsünürüm. Her engel insanin karakterini ortaya koymasi icin bi adim olarak cikar insanin karsisina. Bu adam da senin icin bi imtihan olarak cikmis. Esini sev ya da sevme. Yapman gerekeni yap her zaman. Bu esinle degil senin vicdaninla alakali.

Yuvana simsiki saril. Umarim bi an önce bu ruh halinden kurtulursun.

Hangi insan ?
Karakter sahibi insansa duymaz. Eşinden başkasıyla işi olmaz
Karakter sahibi değilse duyar, evli barklı olduğunu unutur kaşı gözü dışardadır da ondan
Yok hem karakterliyim hem aşık olabildim diyende önce boşansın sonra ne nane yiyosa yesin

NOT: Başlığı cevapladım

Son düzenleme:
evet duyabilir ben seni anlıyorum burdaki insanlara anlatsanda basına gelmeden kimse bilemez ne yazıkki zor bir durum başkasına hıslerının olması evlılıgınde sorunlar olduğu için etkılenmıssındır allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı

aman ahlak timsalleri basmış gene konuyu..

normal olduğunu söyleyen bir yorum görmedim ben..
his bu olabilir denmiş ama insan nefsine ket vurmayı bilmeli elbette.. çünkü herşeyin bir doğrusu yanlışı var..

başkasından hoşlanabildiği için bende konu sahibinin eşini sevdiğini düşünmüyorum ama bunu kadını yerin dibine sokarak mı söylemek lazım acaba ? kaldı ki kadın nasıl kurtulabilirim bu duygudan demiş..

yorumlarımızı çocuk azarlar gibi yapmasak ne güzel olacak aslında... sizler oturduğunuz yerden parmak salladığınızda aslında çok komik oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…