insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

ben mesafeliyim zaten yapı gereği çekingenim ama karşı taraf abarttı sanırım. cunku benden kaynaklı bir durum olsaydı biz tartısırdık eşimle.
Ben yorumlarin hepsinj okumadim belki yanlis ni tutumda bukunmus olabilirim ama bence siz durumun farkindaysaniz zaten olmasi gerekeni yapin ve o insanla ayni ortamda bulunmamaya calisin varsayalim ki ayni ortamda bulundunuz soguk davranin ki kisi kendini geri ceksin

Evlilikte flört edemiyoruz diye hep beraber birbirimizi aldatalım o zaman. Ya bi insanla niye evlenirsin, sevdiğin için... He gönlün başkasına kayar, boşanırsın. Böyle seviyorum ama'lar biraz yapmacık oluyor.

Hemfikirim
Bittiyse bitmiştir
Bu ne öyle kararsız duygular

Allah aşkına benim yazdıklarımdan ne anladın sen ne olur şöyle. .Hiç değil se özet geç ne yazdım ben?
Benim yanlis oldugunu dusundugim yaImi alintilayip.allah askina evlendi diye duygulari yokmu robotmusunuz siz?
hakim edasiyla
Sonraki yorumunuzda nefis var duygu dusunce var erkek kadin fark etmez insaniz.
sizin cumleleriniz.
erkek kadin fark etmez yerine evli bekar fark eder olmaliydi ban gore.
neyse siz oyle dusunursunuz ben farkli sabaha kadar tartossak ne sizin ne de benim.dusuncem degismez.
konu sahibide umarim iradesini kulanip hata yapmaz yapacaksada bosanip ne istiyorsa yapsin..

kaçırttılar konu sahibini..
yanlış yaptığının farkında ve yardım isteyen birinin üstüne çullanmak mı bizim meziyetimiz bilemedim ki..

canımşu alıntı yaptığım kısımdan dolayı ben tam emin olamadım konu sahibinin yanlışının farkında olduğuna, konu sahibi de yok, sen ne anladın;
şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef

yoksa bence olabilecek bir şey bu anlık etkilenme durumları. ben bir çok kişinin aksine evliliğin bitmesi gerektiğini bile düşünmüyorum.

ilk mesajından.. yanlış yapmaktan korkuyorum demiş.. nasıl bu duygularımdan kurtulabilirim demiş ..

Soruna net bir cevap :hayır duyamaz

bence evlilik çok sıkıcı ve saçma sapan bişey.
resmen toplum ahlakı bozulmasın diye meşru sevişme ve çocuk yapmak için uydurulmuş bi olay.
3 yıllık evliyim kendimi yirmi yıldır evli gibi hissediyorum.
daha da ötesi kandırıldığımı düşünüyorum.

biz daha evlenmeden önce takıldığımız sıralarda bana özenle kıyafet seçen ve alan, oje alışverişime kadar benle gelen, sigaramı yakan, kolamı açan, kibar, düşünceli ve ince adam gitti yerine afedersin tam bi hayvan geldi.evlilik böyle bişey işte.yaza boşancam inşallah bidaha da evlilik tövbe.

böyle ayılar aldatılmayı hak ediyo mu hayır aldatılmayı kimse hak etmez ama bu kadar öküz her şeyi boşlamış karısına askerlik arkadaşı gibi davranan adamlar da neden aldatıldım diye bi düşünsünler bence.

Ah evet dümdüz okuyunca nasılsa insan istediği kıvama getiriyor yazıları. .
Ben insanların duygularının ve nefsinin olabileceğini söyledim. Herhangi bir eyleme geçip devam etsin demiyorum diyede söyledim. Senin bundan çıkardığın sonuç. Konu sahibi iradesini kullanamayan basit biri tuhhhh kaka biri..Kadın mücadele ediyor gormuyormusunuz!!!!
Hepiniz namuslu cici..o ve onu anlamaya çalışanlar namussuz hatta kocası aldatma hakeder bir kadın!!öyle mi??öyle tabi değilmi?zihniyet ha...seninki de bu işte böyle anladın. .

Yavas bu ne hiddet
namusuz kelimesini kullandigim tek cumle gosterebilirmisin?
bir hisimla yazdigin tamamini okumayada usendigim yaInda kac defa namusu diline dolamissin
neyse iyi eglenceler sana

Evliyim ve esim disinda erkeklerin begeni maksatli bakislarini yakaladigimda ciddi rahatsizlik duyuyorum.
Eskiden olsa hosuma giderdi. Ruhum oksanirdi.
Tamamlanabilmekle alakali oldugunu düşünüyorum.
Belliki esinizle ilgili sikintilariniz var.
Konusmayi deneseniz..

Yavas bu ne hiddet
namusuz kelimesini kullandigim tek cumle gosterebilirmisin?
bir hisimla yazdigin tamamini okumayada usendigim yaInda kac defa namusu diline dolamissin
neyse iyi eglenceler sana
Hiddetimin nedeni ortada tatlım. .senin zihniyetinde biri aldatılmayı hakeder ikinci kimlikle konu açınca görürüz seni""diye yazan benmiydim?ne anlamda yazdığın ortada..illaki bir kelime ile ifade etmen gerekmiyor..

Kimse kimsenin içini bilmediği için aklını okuyamadığı için böyle karma misafirlikleri pek tasvip etmiyorum, bknz: konu sahibi.

İnsanların bu kadar keskin konuşmalarını gerçekten anlayamıyorum, allah aşkına hangi kadın belli ölçülerde beğenilmekten hoşlanmaz? Bakın aldatmaktan falan bahsetmiyorum sadece beğenilmekten bahsediyorum hemen birileri atlamasın lütfen, evlenince insanların algıları kapanmaz yani dış dünyayla iletişim kapanmaz. Konu sahibi yaşadığı duygudan dolayı suçluluk hissetmiş ama bu duygular bir yere kadar normal sayılır bence, bana göre bir kadının eşini aldatması dünyanın en iğrenç olaylarından biri önemli olan karşı taraftan flörtleşmeye kadar gidebilecek bir sinyal almadan önce iletişimi tamamen kesmek.
Konu sahibi bu duygular belki hoşuna gitmiş olabilir evet evlilikte bazı şeyler monotonlaşabilir ama bir tık daha ileriye gitmemek hem kendine hem de eşine olan saygını yitirmemek adına çok önemli, bu yüzden iletişimini tamamen kesmeni öneririm bu kişiyle

Eşinle baş başa tatillere çık, sağda solda sabahla, partilere gidin, clublara gidin, her yerde sevişin, mesajlaşın... Bunlar canlı tutar :) Başka birini beğenebilirsin, bu normal. Ama göz dikmek yasak. Aktive bi ilişki yasak. Sadece kocaya bakmak lazım :)

Ben de evliligin insanin tabiatina aykiri oldugunu dusunuyorum.

Mayflower75 ipeqbojuqu
kızlar ortada konu sahibi bile yokken çok polemiğe girmesek mi, arada bir yanlış anlaşılma olmuş gibi görünüyor.
Yanlış anlayan ben değilim işte mesele bu..ben sadece insanlar kadın erkek farketmez duyguları olan canlılardır yazdım. Hanfendi Haaa o zaman aldatsin hak veriyorsun diye anladı. .
Tuhaf valla))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…