Evet düşün öyle de şerefsiz bi mahluk arkadaş denen beyefendiAynen, hele bi de arkadaş yani. Geliyor adamın sofrasına oturuyor.
wellcome to kk hellben aldattıgımı veya aldatacagımı mı söyledim ? gönlümün başkasına kaydıgı da yok sadece dısardan gelen ilgiyle malesef duygularımın esiri oldum ve evliliğime zarar gelmesini asla istemiyorum bu duygudan kurtulmak ıcın ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak için açtım konuyu. rahatlamak istiyorum lakin yorumlarınız o kadar incitici ve sivri ki insan bataklıkta hissediyor kendini
insan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyormısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)
evlilikte boyle sorunlar var ve karsi taraftanda biraz yesil isin yakan bir flort varsa, eger bu durumdan kurtulmak istiyosaniz !! bir daha gorusmeyin, cunku daha farkli yerlere gidebilir gibi duruyor.
Konu sahibi arkadaşım hayatta bize belkide en ağir gelen sey esin ilgisizligidir ki ben bunu misli misli yasadım esimin ailesiyle sorunlar yaşadıģım dönemlerde sizi bu yonden anlayabiliyorum ancak siz gerçekten beni çok ama çok yanlıs anladınız bisey demiyorum sadece madem flört istiyosun ve boşanmam diyorsun sözümu tekrar ediyorum esinle flörtles surekli sakalar yap kafasıni devamlı seninle mesgül et duzelir yani benmki düzeldiyse siznki hayli halyi düzelirinsan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyormısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)
Boşanmak sadece sizin insiyatifinizde olan bir durum değil.olmuyorsa boşan demek kolay ama benim bir kız evladım var kendim dahi aldatılsam kızım için boşanmam.
görücü usulü mü evlendiniz?ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.
eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.
asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
Canım senin durum vahim. Baksana bahaneler evresine gelmişsin bile.insan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyormısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)
insan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyormısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)
Canım senin durum vahim. Baksana bahaneler evresine gelmişsin bile.
Tıpkı aldatan erkekler gibisin, onların da karım kilo aldı, seks hayatımız bitti, evin içinde eşofmanla geziyor, gezelim eğlenelim diyorum gelmiyor diye bahaneleri uzar gider. Şu an sen de yaptığına kılıf uyduruyorsun ama.
Eşin istediğin gibi biri değil diye sanki bu durumu meşru hala getirmeye çalışıyorsun. Ama bu durum yanlış işte, eşin berbat biri de olsa yanlış.
Ayriyeten aldatmıyorum aldatmıyorum diyorsun ama, aldatmak gidip başkasını öpmekle, yatmakla olmaz ki sadece. Sen başka bir adamla bakışıyorsun, aranızda iletişim var. Onu düşünüyorsun, içten içe ilgileniyorsun sen adamla. Ama bunları yapman için evli olmaman gerekir. Bir aldatmaya giriş niteliğinde olan davranışın için direkt boşan diyemedim çünkü eşinden komple vazgeçmiş gibi görünmüyordun. Bir anlık gaflet, bunalım kaynaklı olabilir diye düşündüm ben. Ayrıca elin kızları ile mesajlaşan kocaların evlilikleri pek ala devam edebiliyorken, size hemen boşanın demem haksızlık olurdu. Ondan bir önceki yorumumda, yardım alın dedim.
Katılıyorum..Evlilikten beklentilerini, eksikliğini hissettiğiniz şeyleri eşnizle konuşun, beklentilerinizi ve mutsuz olduğunuzu paylaşın gerekirse aile danışmanından yardım almaya ikna edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?