insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

insan attığı her adımı düşünerek atabilir söylediği her şeyi düşünürek söyleyebilir ama duygu cok farklı. bazen engel olamıyor insan. eşime sürekli sürprizler yapıyorum hazırlanıp aksam yemeği hazırlıyorum hiçbir tepki yok teşekkür bile etmiyor mısır patlatıyorum film izleyelim diyorum uyuyor birlikte bir yerlere gidelim diyorum iş engel oluyor akşam olunca güzel giyinsem mutlaka eleştirecek bir şey buluyor ben toparlayamıyorum ki evliliği eşim evliliğimin ilk ayları seni seviyorum derdi 3 bck senedir bunu da duydugum yok iyice bunaldım nasıl ne yapacagımı da bilmiyorum oturup konusuyorum yıprattın beni diyor (ailesiyle sorunlar yasadım ve vajinusmus sorunum vardı ilk yıl)

wellcome to kk hell

Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş o yüzden herkes bişey yazarken iki kere düşünsün bence. Ayrıca kadında bu hislerden rahatsız ki konu açmış çözüm arıyor.

Konu sahibi eğer flört dönemi yaşamadınız ve bunun eksikliğini hissediyorsanız evliliğinize heyecan katacak şeyler deneyin.

Ve o insandan uzak durun bi daha aynı ortamda bile bulunmayın ve sürekli dua edip Allah a sığının.

Bu düşünceleri de kafanızdan çıkarın düşünmemeye çalşın.

Eski konunuza baktim da siz dogum yaptiniz mi hamilelik veya lohusaliktan olabilir belki boyle duygu karmasasi

evlilikte boyle sorunlar var ve karsi taraftanda biraz yesil isin yakan bir flort varsa, eger bu durumdan kurtulmak istiyosaniz !! bir daha gorusmeyin, cunku daha farkli yerlere gidebilir gibi duruyor.

evlilikte boyle sorunlar var ve karsi taraftanda biraz yesil isin yakan bir flort varsa, eger bu durumdan kurtulmak istiyosaniz !! bir daha gorusmeyin, cunku daha farkli yerlere gidebilir gibi duruyor.

artık görüşmüyoruz aile dostumuzdu guya ama eşim mesafe koydu

bencede kimse büyük konuşmasın her insanın nefsi ve şeytanı vardır unutmayın! konu sahibi canını sıkma inşallah herşey düzelir ve yoluna girer, dönem dönem insan huzursuzluklar yaşayınca ne düşüneceğini şaşırıyor, bu basit bir etkilenme sadece öyle düşün. birdaha karşına çıkıp kafanı karistirmaz bu adam umarım..

Konu sahibi arkadaşım hayatta bize belkide en ağir gelen sey esin ilgisizligidir ki ben bunu misli misli yasadım esimin ailesiyle sorunlar yaşadıģım dönemlerde sizi bu yonden anlayabiliyorum ancak siz gerçekten beni çok ama çok yanlıs anladınız bisey demiyorum sadece madem flört istiyosun ve boşanmam diyorsun sözümu tekrar ediyorum esinle flörtles surekli sakalar yap kafasıni devamlı seninle mesgül et duzelir yani benmki düzeldiyse siznki hayli halyi düzelir
Ancak evinize giren esinizin arkadaşiyla gözgoze gelmeniz sizi bi heycana sürüklemesine izin vermeyin bu çok yanlış cünkü ha birde asla sizi veya bi baskasini kınamam bunuda bilin ve ilginizi eşinize yonlendirin

Burda belki dışarda eşini aldatan insanlar bile size yüklenebilir ters psikoloji herkese yetişmeye çalışmayın yani kimse kimsenin içini bilemez..
gerçekten ben durumunuza üzüldüm zaten böyle bişe yapcak olsaydınız burda konu açmazdınız
Hatalar biz insanlar içindir
İnancınız varsa Allah'a sığının tövbe edin
Birdaha hiç ama hiç görüşmeyin yapmam diyosunuz ama dürtüler aklınızın önüne geçebilir

olmuyorsa boşan demek kolay ama benim bir kız evladım var kendim dahi aldatılsam kızım için boşanmam.
Boşanmak sadece sizin insiyatifinizde olan bir durum değil.
Eşiniz sizi aldatırsa ve gözden çıkarırsa "kızım için boşanmam" diyemezsiniz.
Velev ki siz onu aldattınız. O zaman da siz istediğiniz kadar boşanmam diye diretin. Adam isterse bir gün mutlaka boşanır.
Ama özgüveniniz hayranlık uyandırıcı.
Helal olsun.

görücü usulü mü evlendiniz?

Canım senin durum vahim. Baksana bahaneler evresine gelmişsin bile.
Tıpkı aldatan erkekler gibisin, onların da karım kilo aldı, seks hayatımız bitti, evin içinde eşofmanla geziyor, gezelim eğlenelim diyorum gelmiyor diye bahaneleri uzar gider. Şu an sen de yaptığına kılıf uyduruyorsun ama.
Eşin istediğin gibi biri değil diye sanki bu durumu meşru hala getirmeye çalışıyorsun. Ama bu durum yanlış işte, eşin berbat biri de olsa yanlış.

Ayriyeten aldatmıyorum aldatmıyorum diyorsun ama, aldatmak gidip başkasını öpmekle, yatmakla olmaz ki sadece. Sen başka bir adamla bakışıyorsun, aranızda iletişim var. Onu düşünüyorsun, içten içe ilgileniyorsun sen adamla. Ama bunları yapman için evli olmaman gerekir. Bir aldatmaya giriş niteliğinde olan davranışın için direkt boşan diyemedim çünkü eşinden komple vazgeçmiş gibi görünmüyordun. Bir anlık gaflet, bunalım kaynaklı olabilir diye düşündüm ben. Ayrıca elin kızları ile mesajlaşan kocaların evlilikleri pek ala devam edebiliyorken, size hemen boşanın demem haksızlık olurdu. Ondan bir önceki yorumumda, yardım alın dedim.

Evlilikten beklentilerini, eksikliğini hissettiğiniz şeyleri eşnizle konuşun, beklentilerinizi ve mutsuz olduğunuzu paylaşın gerekirse aile danışmanından yardım almaya ikna edin bence.

yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu

Bence eşinden soğumuşsun , o yüzden biri seninle ilgilenince hoşuna gitmiş.
Problemlerinizi konuşun çözmeye çalışın derim , bu evliliği devam ettirmek istiyorsan tabi.

Bu erkek milleti zaten en ufak hareketimizi 'kuyruk sallıyor' diye nitelendiriyor. Ya bu adam sen de ona baktın diye ileri gitmek istese. Her bakımdan tehlikeli bence.
Eşinle sorunlarına gelince hiçbirimizin evliliği dört dörtlük değil. O yuzden kendi evliliğimi kimseyle kiyaslamam. Mesela birisi eşine çiçek alır benimki almaz, aaa niye almadı demem. Ya da 'seni seviyorum' demedi, niye demedi demem. Bilirim ki sevgi illa dile vurmaz. Beklentilerin yüksektir belki bi evlilikten.

Evlilikten beklentilerini, eksikliğini hissettiğiniz şeyleri eşnizle konuşun, beklentilerinizi ve mutsuz olduğunuzu paylaşın gerekirse aile danışmanından yardım almaya ikna edin bence.
Katılıyorum..

Konu sahibi yazdıklarınızdan şunu anladım,
Sizin ruhunuz aç derdiniz fiziksel aldatma değil.
Yani ilgili istiyorsunuz ama eşinizden göremiyorsunuz.
Tek başınıza aşacağınız bir durum değil bana göre eşinizi ikna edip yardım almayı teklif edin...

Sana bakilmasindan, begenilmekten hoslaniyorsun
sonucta egolu insanlariz
yapacak bisey yok...

Basliga cevap veriyorum evet ilgi duyabilir
Lakin acilen bosanmasi gerekir
Zira ilgi duymak aldatmaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…