bak canım ben seni anladım az buçuk..
ancak olaya şöyle bak bu adam eşinin arkadaşı evine girmiş çıkmış .. arkadaşının karısına o gözle bakacak kadar da karaktersiz bir tip.. üstelik çocuğunuzda varmış .. bu tip bir adamdan gerçekten etkilendiğinden eminmisin..
bana sanki senden hoşlanılıyor olmasından hoşlanmışsın gibi geldi..
Buraya actignz konunuzu esinze bir okutum bakalim esinz ne diyecek sze yanls okumadim gayet dogru okudum konunuzuyazımı tekrar okumanızı istiyorum ikinci bir seçeneğim ya da aldatma niyetim yok.
Bakın öyle bir tepki veriyosunuzki hem suclu hem guclü yani...size cevap vermeyeceğim artık. umarım hayatınızın bir evresinde büyük konusmanın bedelini ödemezsiniz
aynen öyle ya gerçekten içimdekini yazdın ben eşimn arkadasından hoşlanmıyorum ondan gelen ilgi hoşuma gitti sadece
Buraya actignz konunuzu esinze bir okutum bakalim esinz ne diyecek sze yanls okumadim gayet dogru okudum konunuzu
Arkadaşım, hem eşini sevip hem birinin ilgisinden nasıl hoşlanırsın bunu idrak edemiyorum ben. Başka flört hoşuna gidiyorsa eşini nasıl seviyorsun? Tamam aldatmamışsın ama eşinin yanında başka bi adama karşı bu düşüncelerin hoş değil.ben aldattıgımı veya aldatacagımı mı söyledim ? gönlümün başkasına kaydıgı da yok sadece dısardan gelen ilgiyle malesef duygularımın esiri oldum ve evliliğime zarar gelmesini asla istemiyorum bu duygudan kurtulmak ıcın ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak için açtım konuyu. rahatlamak istiyorum lakin yorumlarınız o kadar incitici ve sivri ki insan bataklıkta hissediyor kendini
Aynı seyleri soylemişiz konu sahibi beni tersledi sizide terslemesin..Arkadaşım, hem eşini sevip hem birinin ilgisinden nasıl hoşlanırsın bunu idrak edemiyorum ben. Başka flört hoşuna gidiyorsa eşini nasıl seviyorsun? Tamam aldatmamışsın ama eşinin yanında başka bi adama karşı bu düşüncelerin hoş değil.
Zaten sen evliliğini bi arkadaşlık olarak görmeye başlamışsın sadece, düzelir mi duyguların bilemem ama madem evliliğinin bitmesini istemiyorsun eşine karşı tekrar sevgiyle yaklaşmaya çalış. Eşinle flört et madem.
ama bunun sonu yok.. bugün biri olur başka gün biri..
her ilgi gördüğünden etkilenirsen işin yaş..
hem çıtanda çok düşük .. cidden evli bir kadından hoşlanan üstelik eşi arkadaşı olan bir şerefsiz adam..
Aynen, hele bi de arkadaş yani. Geliyor adamın sofrasına oturuyor.Sizin evliliğinizde eksik bişeyler olmalı ki böyle bir boşluğa düşmüşsünüz, çünkü düşünüyorum da ben olsam eşimin arkadaşının bana bakışını yakalasam gözlerini oyarım...
ben 6 senedir bir kurumda çalışıyorum çok gördüm geçirdim bu tarz bir duygu hiçbir zaman yaşamadım. genç toy birisi değilim ki her gördüğümden etkileneyim.
Bunu demek istemedigimi gayet iyi biliyorsnuz .. Burda bze cemkireceginize once duygularnizn normal.olup olmadgna bir bakin . Bnde evliyim esimi seviyorum ama asla bir baskasna o gozle bakmadim bakamam da sz esinizi sevmiyorsunz bosuna kendnzi kandrmaynsiz hayatınızda yasadıgınız her duygu ve vesveseyı herkese acıyormusunuz ? ya da hissettiğiniz insana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?