insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

zamanında flört edeydin bıugun bunu demezdin. çünkü bu tur duyguları yaşamadığın için mecaralar insan doğası gereği tatlı gelebiliyor. şekilde de görüyoruz. arkadaşını artık eve davet etmemesi de güzel aferim eşine.
arkadşının eşine öyle bakan adamdan hayır da gelmez. sende aklını başına topla.
eger baktın bu fikirle başa çıkamıyorsun adamı da üzme. psikloga gidebilrsin danışmana filan daha daha yapamıyorsun ayrılırsın.

yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu
Anladım ama neticede kafandan geçen bunlar yani. Düşünüyorsun işte, vicdanın kendini rahatlatmaya çalışıyor böylelikle.

Duygusal olarak eşinden kopmuşsun iyice, kopmasan flört girişiminde bulunamazdın. Ben de diyorum ki eğer kocanı sevdiğini düşünüyorsan hala, o sevgiyi alevlendirir misin parlatır mısın bilemem, bir yolunu bul. Yok artık bizden bir nane olmaz, ama çocuk var boşanamam diyorsan da çok yazık! Ömür boyu eve gelen ya da dışarıda gördüğün her adama böyle gözlerin kayacaksa, sonu gelmez bir haksızlık yapmış olursun. Bu da seni eşinden bile ilgisiz, kötü bir eş yapar.

Eşinin seni haberin bile olmadan ömrünün sonuna kadar böyle flörtlerle aldattığını bir hayal et, ne hissedeceksin?
Hadi diyelim şimdi bir defa oldu, hatadır. Ama senin bu kafan değişmedikçe, bu hataların önü ardı kesilmeyecek gibi. Kesemem diyorsan boşanacaksın. Yok ben aklıma mukayyet olurum, toparlanırım diyorsan da işe koyulacaksın. Kocanla yeniden iletişim kurmaya çalışacaksın, az totoyu kaldıracaksın kısacası.

Evliyken flort etmek istiuorum baska birnin ilgisi hosuma gidiuor diye konu aciyorsunuz.kizim icin aldatilsam bile bosanmam diyorsunuz.kizinizi madem bu kadar dusunuyorsunuz ozaman duygu ve hareketlerinizede dikkat edeceksiniz.esinizin bile dikkatini cekmis arkadasini davet etmisyormus.tabi nasil arkadassa arkadasinin esine bakabilecek kadar serefli
burada kimse aferim iyo yapiuorsun yola devam demez.bu konuyu acarken alacaginiz tepkileride tahmin etmeliydiniz..
sakin seytana uyma cok pisman olursun kizinin esinin yuzune bakmazsin..

Derdiniz heyecan, kur yapmak, flörtleşmek ise bunu kocanızla yapmayı deneyin.
Evliliğiniz için birşeyler yapın.
Eşimi seviyorum diyorsanız bunu yapacaksınız. Yok başka adamlar daha çekiciyse eşinizi sevmiyorsunuz,karar verin.

Beklentilerinizi, eşinizi mutlu edecek şeyleri daha çok ön plana çıkarın,başbaşa programlar yapın.bunu eşinizle paylaşın birlikte yapın hatta..

Yani eleştirmek istemiyorum ama
'vay ben flört dönemi yaşamadım, direkt evlendim, şimdi ilgi istiyorum heyecan istiyorum o zaman başkası bana bakarsa ben de ona bakarım' gibi triplere girersek ohooo aldatmayan kalmaz herhalde..

Hangi duyguya yoğunlaşırsanız onu çoğaltırsınız. Tamamiyle ilgi açlığının boşluğu sonucu düştüğünüz durum bu. Psikolog daha da gereklisi aile danışmanı. Vajinusmus çok kötü zedeleyebiliyor ilişkiyi erkek istenmiyorum diye algılanıp cephe alabiliyor eşine karşı. İstenmediği için vajinusmus yaşadığınızı sanmasın diye mutlaka aile terapisi diyorum. Adam aklınıza geldikçe tövbe edin, dua okuyun. Allah yardımcınız olsun. Ayrıca burda okuduğunuz üzere birçok erkek evlilikte yıllar geçtikçe iki seksen uzanıveriyorlar ilişkide, sıradışı bişey değil sizin yaşadıklarınız(normal kabul edin demiyorum) bu duygudan kurtulmak için çabalayın

Konu sahibi yalnız değilsiniz.

Evli kadınlar -ki siz de zamanında kınamışsınız- bu hislere şiddetle karşı çıkarlar ama onlar da kendilerini bu duygularla mücadele ederken bulabilirler.

Ki mücadele edenlere saygım var çünkü hissetmek insanın engelleyebileceği bir durum değil, kafasında büyütmemek, karşı tarafa ışık yakmamak esas mesele.

Zaten kadınlar eşlerinden ya da sevgililerinden başka kimseye çekim hissetmeselerdi erkek sanatçı, manken ya da futbolcular bu kadar prim yapamazlardı yani her çekim hisseden eşini aldatmış olmuyor.

Hırsızlık, cinayet nasıl yanlışsa ve bunları yapmamak için kendimize mani oluyorsak çekici bulduğumuz her adamla flörtleşmemek de olması gereken...

İçindeki hislere sahip çıkmaya çalışan biriyseniz erkek çalışma arkadaşlarıyla konuşurken sesi yumuşayan, ortama bir erkek girince yürüyüşü değişen, hemcinslerinin yanında tebessüm ederken karşı cinsten birini görünce şuh kahkahalar atan evli kadınlardan daha masumsunuz, böyle kalmak için de daha kontrollü davranmaya çalışın yoksa alttan alta bir şeyler yaşayıp da ortalığa dökülmeyenlerin bile dedikodu malzemesi olur, uğruna aldatılmayı göze aldığınız kızınızın hayatını mahvedersiniz.

ben gercekten anlayamıyorum
cok tuhaf hayatlar var allah sasırtmasın
efendı efendı yasamak varken nıye fırıldaklık yapılır kı
hadı bırsey sezdın nıye aynı ortama gırıyorsun allah allah ya

Eşinize neşeli bir ortam oluşturmaya çalışın.
Espri yapın , takılın birbirinize. Onda bulun huzuru.
İnsanın başına her şey gelebilir. Sizi kinayamam . Uzak durmaya çalışın

bi kere asla deme insallah yapmam de buyuk konusma herkes negis tasiyor Allah dusurtmesin.seytan seni durtuyor. kendine sahip ol

Tamamen Katılıyorum harikasınız

Eşin işe gittiği zaman al telefonu eline , eşinle flört yap , kimseye de bakma , eşine bak , eşinin gözlerine bak .

Ne kadar kınayan yorumlar var yahu, kadın belli ki bir şey hissetmiş. İcraate dökmemiş. Kadının yanlış yaptığı bir eylem yok. Bunlar sadece his. Duygularına ket vurabilen varsa söylesin o halde nasıl yaptığını. Şaşırtıcı değil bu eşini sevmediği halde evlilik sürdüren kadınları görmüyor muyuz bu forumda? Konu sahibi ya evliliğini bitirecek, sonra duygularını açacak. Ya da olmadı farz edip önüne bakacak. Kaldı ki ilişkisinde aksiyon olmadığı için yanlış bir algıya kapılmış bile olabilir. Ben eski erkek arkadaşımlayken eşimden hoşlanmıştım. Fark eder etmez bitirdim eşimle tanıştım. Şimdi çocuk beni namussuzlukla mı suçlamalı yani? Şok oluyorum bazen, kınadığınızı yaşarsanız, gelir ikinci hesapla konu açarsınız ama

yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu
Sizi asla yargılamak için sormuyorum.eşimle arkadaş gibiyiz demişsiniz ya ona ithafen soruyorum.cinsel problemleriniz var mı son zamanlarda ya da uzun zamandır?

Ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi, söylemeden geçemedim.Kaleminize sağlık

Ne tatlı yazmıssın:)

Neden eşinizle flört edemiyorsunuz? Bizim ayda yılda bir İznimız olmasına rağmen cilgin yeni sevgililer gibi geçiriyoruz. Sizin elinizde bu biraz da..
Unutmayın, şeytan ayrıntıda gizlidir. Hislerinizi eşinizle yaşayın. .

Yaptığınız ve düşündükleriniz çok yanlış. Eşiniz bile rahatsız olmuş sizin dahada rahatsız olmanız gerekirken bu durum hoşunuza gitmiş ve bunu çok rahat bir şekilde anlatmışsınız. Birde üstüne yazılan mesajlara karşı kendinizi savunmuşsunuz. Kendinizi eşinizin yerine koyun başka kadınların ona ilgisi olsa oda bundan hiç rahatsız olmasa nasıl karşılardınız kendinize gelin dikkat edin bence, nefsinize yenik düşmeyin. İşte o bahsettiğiniz aldatmaların hepsi böyle bir anlık gafletle ve kendini beğenmeyle oluyor. Üstüne üstelik bir de kızınız varmış onu siz yetiştireceksiniz bi anlık hatanız onun bi ömür önüne çıkacaktır.

Olay tamamen enerji alışverişiyle alakalı.
Bir de eşinizle arkadaş gibiymişsiniz nedeni merak ettim.
Eminim bu zaafın altından eşinizin bir davranışı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…