- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
zamanında flört edeydin bıugun bunu demezdin. çünkü bu tur duyguları yaşamadığın için mecaralar insan doğası gereği tatlı gelebiliyor. şekilde de görüyoruz. arkadaşını artık eve davet etmemesi de güzel aferim eşine.ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.
eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.
asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
Anladım ama neticede kafandan geçen bunlar yani. Düşünüyorsun işte, vicdanın kendini rahatlatmaya çalışıyor böylelikle.yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu
Evliyken flort etmek istiuorum baska birnin ilgisi hosuma gidiuor diye konu aciyorsunuz.kizim icin aldatilsam bile bosanmam diyorsunuz.kizinizi madem bu kadar dusunuyorsunuz ozaman duygu ve hareketlerinizede dikkat edeceksiniz.esinizin bile dikkatini cekmis arkadasini davet etmisyormus.tabi nasil arkadassa arkadasinin esine bakabilecek kadar sereflibakın bu kadar net ve sivri konuşmaları bende çok yaptım yapıyorum belki o yüzden suan bu duyguları yasıyorum. olmuyorsa boşan demek kolay ama benim bir kız evladım var kendim dahi aldatılsam kızım için boşanmam. ben yasadıgım vesveseden ve bu duygudan nasıl kurtulabileceğim konusunda danısıyorum aldatmıyorum!
ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.
eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.
asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
bi kere asla deme insallah yapmam de buyuk konusma herkes negis tasiyor Allah dusurtmesin.seytan seni durtuyor. kendine sahip olben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi
Tamamen Katılıyorum harikasınızKonu sahibi yalnız değilsiniz.
Evli kadınlar -ki siz de zamanında kınamışsınız- bu hislere şiddetle karşı çıkarlar ama onlar da kendilerini bu duygularla mücadele ederken bulabilirler.
Ki mücadele edenlere saygım var çünkü hissetmek insanın engelleyebileceği bir durum değil, kafasında büyütmemek, karşı tarafa ışık yakmamak esas mesele.
Zaten kadınlar eşlerinden ya da sevgililerinden başka kimseye çekim hissetmeselerdi erkek sanatçı, manken ya da futbolcular bu kadar prim yapamazlardı yani her çekim hisseden eşini aldatmış olmuyor.
Hırsızlık, cinayet nasıl yanlışsa ve bunları yapmamak için kendimize mani oluyorsak çekici bulduğumuz her adamla flörtleşmemek de olması gereken...
İçindeki hislere sahip çıkmaya çalışan biriyseniz erkek çalışma arkadaşlarıyla konuşurken sesi yumuşayan, ortama bir erkek girince yürüyüşü değişen, hemcinslerinin yanında tebessüm ederken karşı cinsten birini görünce şuh kahkahalar atan evli kadınlardan daha masumsunuz, böyle kalmak için de daha kontrollü davranmaya çalışın yoksa alttan alta bir şeyler yaşayıp da ortalığa dökülmeyenlerin bile dedikodu malzemesi olur, uğruna aldatılmayı göze aldığınız kızınızın hayatını mahvedersiniz.
Sizi asla yargılamak için sormuyorum.eşimle arkadaş gibiyiz demişsiniz ya ona ithafen soruyorum.cinsel problemleriniz var mı son zamanlarda ya da uzun zamandır?yukarıda yorum yapanlar eşine karsı bir şeyler yap flört et dediği için yazdım onu
Konu sahibi yalnız değilsiniz.
Evli kadınlar -ki siz de zamanında kınamışsınız- bu hislere şiddetle karşı çıkarlar ama onlar da kendilerini bu duygularla mücadele ederken bulabilirler.
Ki mücadele edenlere saygım var çünkü hissetmek insanın engelleyebileceği bir durum değil, kafasında büyütmemek, karşı tarafa ışık yakmamak esas mesele.
Zaten kadınlar eşlerinden ya da sevgililerinden başka kimseye çekim hissetmeselerdi erkek sanatçı, manken ya da futbolcular bu kadar prim yapamazlardı yani her çekim hisseden eşini aldatmış olmuyor.
Hırsızlık, cinayet nasıl yanlışsa ve bunları yapmamak için kendimize mani oluyorsak çekici bulduğumuz her adamla flörtleşmemek de olması gereken...
İçindeki hislere sahip çıkmaya çalışan biriyseniz erkek çalışma arkadaşlarıyla konuşurken sesi yumuşayan, ortama bir erkek girince yürüyüşü değişen, hemcinslerinin yanında tebessüm ederken karşı cinsten birini görünce şuh kahkahalar atan evli kadınlardan daha masumsunuz, böyle kalmak için de daha kontrollü davranmaya çalışın yoksa alttan alta bir şeyler yaşayıp da ortalığa dökülmeyenlerin bile dedikodu malzemesi olur, uğruna aldatılmayı göze aldığınız kızınızın hayatını mahvedersiniz.
Ne tatlı yazmıssın:)Burda belki dışarda eşini aldatan insanlar bile size yüklenebilir ters psikoloji herkese yetişmeye çalışmayın yani kimse kimsenin içini bilemez..
gerçekten ben durumunuza üzüldüm zaten böyle bişe yapcak olsaydınız burda konu açmazdınız
Hatalar biz insanlar içindir
İnancınız varsa Allah'a sığının tövbe edin
Birdaha hiç ama hiç görüşmeyin yapmam diyosunuz ama dürtüler aklınızın önüne geçebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?