insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

bence eşini sevdiğini sanıyorsun yada kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama sevmiyorsun. sevseydin başkasına bakmazdın. boşan bence......

kocan sana fazla.

kendini suçlama. duygular değişir. böyle şeyler olabilir.
başkasından etkilendiği halde duygularına ket vuran o kadar evli insan var ki.
herkes karısına kocasına deli divane aşık ve heyecan dolu bakamıyor.
evlisin diye duyguların alınmış değil.
etkilenirsin. geçer gider. eşini yeteri kadar sevmediğinin göstergesidir bu ayrıca.
alışkanlık falan olsa gerek. ya da başka erkeğin ilgisine ihtiyaç duydun,ondan farklı hislere kapıldın.
neyse ne... neticede aldattığın yok. o yüzden çok üstünde durmaya değmez.

Kimseyi hiçbir davranış ve duygusundan ötürü kınamam. Kınadığı başına gelirmiş insanın. Kendinizi hırpalamayın. Davranışınızın yanlış olduğunun farkındasınız. Düzeltip toparlarsınız olur biter. Içinizde büyümeyin bu duyguyu yeter ki. Bana kalırsa o arkadaşıyla görüşmeyi de kesin derim ben.

Ben duyguların yönetilebilecegine inanıyorum..
Ve bugüne kadar evliliğim boyuncada yönettim..

Hiç flört etmeden, iyice tanıyıp tadını çıkarmadan evlenirseniz böyle olur tabii...

sevmeden evlenince böyle olması normal.
boşan vs. demişler de bizim mahkemeler ben kocamı sevmiyorum boşayın deyince boşamıyor ne yazık ki anca anlaşmalı olursa yoksa kocanın kusuru olması lazım ki boşanma olsun e kocam iyi biri vs. diyorsan o zaman aldatma da kesin işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…