- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
Başa dönmek ne güzel olurdu özlüyor insan eski romantik gunleriniBen konuya istinaden başkalarıyla flört anladım. Tövbeyoksa katılıyorum size hatta ben eşime hadi tekrar arkadaş olalım diyorum arkadaşlıklıktan flört aşamasına geçmiştik de
İnsanız biz..erkekte kadında insan..duyguları zaafları nefsi olan bir insan.bunu inkar etmek insan doğasını ve yapısını kabul etmemek olur.Evlenirken karsilikli sadakat yemini edilir.bu robotluksa evet robotum.umarim robot olmayan bir kocaya sahip olursun ozaman esim baskasina asik diye konu acma ama.
bu zihniyeti normal kabul eden hem cinslerim beni hayrete dusurdu.evet robotum bununlada gurur duyuyorum...
There is no option in this platform. İlla kınamak gerekiyor, kalp kırmak gerekiyoraman ahlak timsalleri basmış gene konuyu..
normal olduğunu söyleyen bir yorum görmedim ben..
his bu olabilir denmiş ama insan nefsine ket vurmayı bilmeli elbette.. çünkü herşeyin bir doğrusu yanlışı var..
başkasından hoşlanabildiği için bende konu sahibinin eşini sevdiğini düşünmüyorum ama bunu kadını yerin dibine sokarak mı söylemek lazım acaba ? kaldı ki kadın nasıl kurtulabilirim bu duygudan demiş..
yorumlarımızı çocuk azarlar gibi yapmasak ne güzel olacak aslında... sizler oturduğunuz yerden parmak salladığınızda aslında çok komik oluyor ..
Alkışlamak mı lazımdı bu konunun eleştiriye maruz kalması şaşırtıcı değil kiThere is no option in this platform. İlla kınamak gerekiyor, kalp kırmak gerekiyor
There is no option in this platform. İlla kınamak gerekiyor, kalp kırmak gerekiyor
Alkışlamak mı lazımdı bu konunun eleştiriye maruz kalması şaşırtıcı değil ki
Allah nefisle birlikte iradede vermis. Buda insani bir ozellik...İnsanız biz..erkekte kadında insan..duyguları zaafları nefsi olan bir insan.bunu inkar etmek insan doğasını ve yapısını kabul etmemek olur.
Ben duygularına kapıl git ne halt yersen ye demedim.bu yüzden iyice anlamadan cevap yazmakla hata yaptığını bilmeni isterdim ama şu an ne kadar robotum desende duygularına kapılmış içinden bana beddua eder gibi bir hal almışsın. .ilginç doğrusu. .
Alkışlamak mı lazımdı bu konunun eleştiriye maruz kalması şaşırtıcı değil ki
There is no option in this platform. İlla kınamak gerekiyor, kalp kırmak gerekiyor
Nazcım eleştiri çok doğal. Ben dahi eleştirdim. Bence evliliği bitirmeli konu sahibi. Ancak bazı yorumlar var. Sanki asla yaşamayacklarmış gibi, nasıl kırıcı. Olmaması gerek bunlar.Alkışlamak mı lazımdı bu konunun eleştiriye maruz kalması şaşırtıcı değil ki
Allah aşkına benim yazdıklarımdan ne anladın sen ne olur şöyle. .Hiç değil se özet geç ne yazdım ben?Allah nefisle birlikte iradede vermis. Buda insani bir ozellik...
bedua etmeksize sizin zihniyetinizde es diledim bedua degil temmeni sayilmali sizin icin
algilarim gayet acik kim ne mantikla hangi cumleyi kuruyor anlayacak kapasitedeyim.
sizinle ayni dusunmuyorum,nefis demiyorum irade diyorum ayni olaya farkli pencereden bakiyorum..
herkes istedigi gibi yasar bana gore hataya atilmak uzere bir adim var ve dur diyorum.bu benim dogrum..
Shahah evet gohacım, insan düşüncelerinden sorumlu tutulamıyor. Ayrıca zina da yeni ceza kanunuyla suç olmaktan çıkarıldı :)ha ha pinky şimdi eylem olmadığı için bu durum düşünce suçu mu olmuş oluyor
sökeceğim bu hukuku, o kadar film dizi izledim bu konuda baya fikrim var (Karadayı)
Shahah evet gohacım, insan düşüncelerinden sorumlu tutulamıyor. Ayrıca zina da yeni ceza kanunuyla suç olmaktan çıkarıldı :)
Bu arada şu benim için özel olarak dilediğiniz dileği zaten ben yaşadım. İnsanlara birşey yazarken onyarginiziAllah nefisle birlikte iradede vermis. Buda insani bir ozellik...
bedua etmeksize sizin zihniyetinizde es diledim bedua degil temmeni sayilmali sizin icin
algilarim gayet acik kim ne mantikla hangi cumleyi kuruyor anlayacak kapasitedeyim.
sizinle ayni dusunmuyorum,nefis demiyorum irade diyorum ayni olaya farkli pencereden bakiyorum..
herkes istedigi gibi yasar bana gore hataya atilmak uzere bir adim var ve dur diyorum.bu benim dogrum..
Birde benim zihniyetin neymiş bir yaziverin bir zahmet?Allah nefisle birlikte iradede vermis. Buda insani bir ozellik...
Size katiliyorum. Seytan bu Allah sasirtmasin.. Aynen bu durumda hic gorusmemek en dogrusuÇok hassas bi olay kimse büyük konuşmasın..
Size tavsiyem birdaha asla görüşmeyin zamanla unutursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?