Bazı yorumlar ne kadar iğrenç. Sanki biliyoruz aileyi, tanıyoruz da böyle üstten üstten konuşuyorsunuz. Sizin o pek muhteşem evlerinizi, işlerinizi, arabanızı kaybetmeyeceğinizin garantisi var mı? Bir tanıdığımın da 2 tane çocuğu vardı, oturduğu mahalleyi satın alacak parası vardı bir iflas etmiş her şey gitmiş. Akıl sağlığını kaybetmiş adam. Kadın 2 çocukla kalmış. Elimizi uzattık iyi ki de uzattık. Sonradan öğrendim böyle olaylar geldiğini de başlarına. Malınıza mülkünüze bu kadar güvenmeyin. Ortada 4 tane çocuk var yardım etmezseniz de etmezsiniz zorla 3 kuruş verin dememişler. Oo yaparken bana mı sordu diyorsanız, o haddi de kendinizde bulmayın. Konu sahibi size değil bu cümlem sadece burada dik dik yazan herkese. Yardım edip etmemek size kalmış. Kayınvalideniz belli kafası farklı çalışıyor. Ben direkt para vermezdim. Ailenin adresini isterdim en kötü ve alışverişi internet üzerinden kendim yapar adrese orayı verirdim. Param neye, nereye gidiyor demezdim en azından. Zira yurt dışında vereceğim 100 dolar bana dokunmazdı ama aylık mutfağının eksiğini almış olurdum.