insan dururken hayvanlara yardım etmek bencillik mi?

Bazı yorumlar ne kadar iğrenç. Sanki biliyoruz aileyi, tanıyoruz da böyle üstten üstten konuşuyorsunuz. Sizin o pek muhteşem evlerinizi, işlerinizi, arabanızı kaybetmeyeceğinizin garantisi var mı? Bir tanıdığımın da 2 tane çocuğu vardı, oturduğu mahalleyi satın alacak parası vardı bir iflas etmiş her şey gitmiş. Akıl sağlığını kaybetmiş adam. Kadın 2 çocukla kalmış. Elimizi uzattık iyi ki de uzattık. Sonradan öğrendim böyle olaylar geldiğini de başlarına. Malınıza mülkünüze bu kadar güvenmeyin. Ortada 4 tane çocuk var yardım etmezseniz de etmezsiniz zorla 3 kuruş verin dememişler. Oo yaparken bana mı sordu diyorsanız, o haddi de kendinizde bulmayın. Konu sahibi size değil bu cümlem sadece burada dik dik yazan herkese. Yardım edip etmemek size kalmış. Kayınvalideniz belli kafası farklı çalışıyor. Ben direkt para vermezdim. Ailenin adresini isterdim en kötü ve alışverişi internet üzerinden kendim yapar adrese orayı verirdim. Param neye, nereye gidiyor demezdim en azından. Zira yurt dışında vereceğim 100 dolar bana dokunmazdı ama aylık mutfağının eksiğini almış olurdum.

Ben de en çok buna takıldım ya Dahası buna maruz kalan kayınvalide hala oğlunla konuşmaya devam ediyor Hepsi bi garip bence
Evde oturmaya devam edebilir o kısmı oğluyla kendisini ilgilendiriyor, ben buna karışmam dediğim için geldi yerleşti zaten. Ama o ev için yaptığım masraf, kazandığım para, ettiğim yardım da beni ilgilendirir. Ister avukat gonderirim ister dava açarım, zaten giden avukat resmi olarak tuttuğumuz bir avukat değildi, benim arkadaşımdı ve benim ev için yaptığım masrafları talep edebileceğimi soyledi.Oğluna demediğini bırakmadı gelin avukat gondermiş diye, bırakmasın salak yerine konmaktansa boylesi daha iyi.2500 km oteden atabileceğim en güzel adım buydu ve bunu yapmasaydım o 10 aylık kirayı da zor alırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…