insan dururken hayvanlara yardım etmek bencillik mi?

biz ona kiraya vermek istemedik ki o kendi ısrar kıyamet aman eşyalarınızı kiracı mahfetmesin diye diye geldi daha biz taşınmadan yerleşti, ona bakarsanız madem kira almıcam ben evi hiç kiraya vermesem boş tutsam daha iyiydi en azından eşyalarım eskimezdi. kv zor durumda olsa haklısınız ama 2 evden kira gelirim var 3. de olsun kurnazlığı yaparsa kimse kusura bakmasın o bizi salak yerine koyuyorsa ben de avukat gonderirim.
hadi eşimin annesi diye eşim kira almak istemeyebilir, ama ben zaten kendi ailemin ev için yaptığı masrafı istemek için avukat arkadaşımı gonderdim. Bir anda kv tamam kiralarını ödeyeyim o zaman diye kendi döndü. Sonuçta benim anam babam kv güzel evde otursun diye yapmadı o kadar masrafı.

ben sizi anladım da bana çok uç geldi

anam babama masraf da yaptırmam, yaptılarsa da o evin kapısından kv yi sokmam

bir hata yapar sokarsam da içerim soğuk suyu üstüne

aslında sizin talebinize değil de ben bir avukatın bunu istemeye kv nin kapısına gitmesine takıldım galiba

E vermişsiniz ama?

bir kıssa;

bir gün hazreti Musa, ayağına dikenli çalı dolanmış bir köpeği kurtarmaya çalışırken, etrafındaki 'akıllı' insanlar demişler ki; ya Musa, köpek seni ısıracak bırak uğraşma! derken köpeği kurtarmış ama bu arada köpekte onu ısırmış.

bak gördün mü demişler; demedik mi ısıracak diye...

hazreti Musa demiş ki;

''anormal bir şey yok bunda... o kendine yakışanı yaptı. bende kendime yakışanı yaptım. ve sizlerde kendinize yakışanı yaptınız.''

şimdi dağılabilirsiniz. :)

Ben de en çok buna takıldım ya Dahası buna maruz kalan kayınvalide hala oğlunla konuşmaya devam ediyor Hepsi bi garip bence

Kim ne kdr doguruyorsa dogursun kimene ya. Bu ne mantık çocuklu aile fakir olamaz mantığı. Belki bir anda iflas etti belki. Devlet okulunda okutacak kimene ayrıca bizim eve temizliğe gelen kadının dört çocuğu var kadın evlere temizliğe gelio. Çocuğunu kimseye muhtaç etmiyor ama ben içimden gelip para veriyorm örneğin zekat vs eee çocuk niye dört çocuğu var mi dicem kadın çalışıyor zaten. Anlamyr bu saçma mantigi ona bakılırsa herkes ozmn Türkiye şartlarında tek cocuk yapmali. Anca gecinilir

O fıtratında vazgeçmiyorrsa ben niye vazgeçin dimi. Harika kıssadan hisse

Evi varken neden otursun ki sizin evinizde? Hadi kalacak yeri,geliri olmasa tamam ama 2 evi olan insan birinde oturup,birinin kirasını alabilir. Aç gözlülük bu. Ne koparsam kar kafası.

Hâlâ oturuyor işte sıkıntı orada.

Kayınvalidenin kiradaki evinin kirasını alıyor konu sahibi 2 bin.

Kendi evlerini kiraya verse 3500.kayınvalide çıkmıyor o evden. Full yapılı 0 eşyalı ev konu sahibinin eşyası

Çok haklısınız. Kararınızdan dönmeyin.

Bu gören Musanın Eşi koşa koşa kendisini bir tabakta Musaya sunmuş zira köpek ısırığından kuduz kaparsa gözü başka kadınlara kaymasın diye bir kap yemek koyup tabağa yani kendini sunmuş Musaya...

Eskiden olsa insana yardım edin derdim yaşım 19-20 olsaydı
Şimdi tam tersini düşünüyorum kesinlikle hayvanlara yardım edin derim çünkü insanlar bir süre sonra nankörleşiyorlar ve bide nasılsa para geliyor diye düşünüyorlar ohh keyif yapayım diyorlar
Ama masum hayvanlar öyle değiller mamaları ameliyatları ilaçları ve tabiki masum olmaları ben hayvanlara yardım ediyorum insanlara etmeyi hiç düşünmüyorum
En hassas noktam hayvanlar ve çocuklar o yüzden ya çocuk esirgemeye kıyafet götürürüm ya da hayvanlara yardım ederim ikisini de görerek bilerek yaparım

Diyecegim tek şey hayvanlara yardim edin

Ben bi sekilde dunyaya gelmis zor durumda acta acikta kalmis cocuklara yardim etmeyi tercih ederdim.
Ozellikle esi olmayan, cocuklarini kendi buyutmeye calisan kadinlar zayif noktam,dayanamam yani..
Ama siz yardim etmek istemiyorsaniz bu sadece sizi baglar.

Kvalideniz dusman basina. Insanin kanini emiyor adeta. Sizin maddi durumunuz ona dert olmus. Halbuki insan evladim iyi durumda iyi kazaniyor diye mutlu olur. Resmen malina coreklenmis, rizkina da goz dikmis. Onunla baglantili kimseye yardim etmeyin. Hayvanlara yardim ediyormussunuz ne guzel. Gun olur tanidiginiz bildiginiz, gercekten yardima muhtac birileri olur onlara da edersiniz. Insan hayvan diye ayirim yapmak yanlis bana gore. Elimizi ihtiyaci olan hrfkese uzatabilmeliyiz. Ama sizin durumunuzda besbelli danisikli dovus var. Miktar bile belirlenmis. Aile muhtemelen kvalidenizin gaziyla yaziyor da yaziyor ama bh da cok cirkin bir davranis. Sakin sakin esiniz yardim icin aklinizi celmesin. Belli ki cakal carlos kvalide zorla odedigi kiralari geri alma pesinde

yazdığınız kısmın mevzuyla ilgisini kuramadım. ne tabak takıntısıymış arkadaş. :)

yalan olabilir. hayvanlar dahaönemli bence. bakamayacakları çocuğu yapmasınlar. eve çöken kaynana da vermediği kirayı göndersin çok istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…