Canim ben adetin 3. Gunu takibe basladigimda ictim ama dozunu falan doktor ayarlamali bence cunku kimi bir kimi gunde 4 doz falan aliyor doktora gidip onun yonlendirmesini almalisin benceKızlar bende başlayacağım. Adetken icebilirmiyim? Ya da gebelikte devam ediliyormu?
İhtiyaç olmadığı için mi vücut kist üretmiş?Tabi eger kendi bildigine baslayacaksan tabi tatlim dediklerim gecerli cunku arkadasim kendisi aldi gunde bir doz icti ama yumurtaliklari fazla baskilamis kist olusmustu bir ay fln dogum kontrol hapi kullanmisti bir doz inofolic e ragmen olmustu bu cunku ihtiyaci yokmus
Onun gibi bisey tatlim bana dedigi bunu kullandigim icin yumurtalarimin gelisimine fazla katkisi olmus cunku zaten yumurtasi saglikli bi sekilde gelisip catliyormus sorun esinde cikti zaten su an esi tedavi goruyo kendide kist icin tedavi yani ortada bisi yokken kullanmasi olan olayi fazla oldurmus ve sonuc olarak fazla buyuyup catlamadan kist olusmusİhtiyaç olmadığı için mi vücut kist üretmiş?
Hmmm.bilemedim şimdi. Benim 5 senedir çocuk olmuyor. Eşimde sorun yok .bendede yok .sadece tsh biraz yüksek ama o da gebeliğe engel değilmiş. Bide bunu deneyim dedim.Onun gibi bisey tatlim bana dedigi bunu kullandigim icin yumurtalarimin gelisimine fazla katkisi olmus cunku zaten yumurtasi saglikli bi sekilde gelisip catliyormus sorun esinde cikti zaten su an esi tedavi goruyo kendide kist icin tedavi yani ortada bisi yokken kullanmasi olan olayi fazla oldurmus ve sonuc olarak fazla buyuyup catlamadan kist olusmus
Bencede oyle olmasi lazim canim ama ben bu ay inofolic serophene kullandim su an adetim 6 gun gecikti ve test negatif bilemedim nedenE ama arkadaslar yumurtayi duzene skuyrsa adetide sokmasi lazm
Aynen bnmde su an gecikti bekkicm bi hafta daha bakalm reBencede oyle olmasi lazim canim ama ben bu ay inofolic serophene kullandim su an adetim 6 gun gecikti ve test negatif bilemedim neden
Kızlar bende başlayacağım. Adetken icebilirmiyim? Ya da gebelikte devam ediliyormu?
E ama arkadaslar yumurtayi duzene skuyrsa adetide sokmasi lazm
Anladim canim bende gunde bir tane kullandim adetin 3. Gunu den beri bor haftadir icmiyorum bitti almadim da 4 gunluk gecikmem var ve adet icin hic bi belirtide yok
hamile kalana kadar hergun kullanicaksin cnm hamile oldugumu ogrendigimde normal folic asite gecmistimMerhaba kızlar bir şey soracaktım da. Doktorum bu ilacı verdi herhangi birproblem yok yardımcı olacak dedi sabah 1 akşam 1 hap şeklinde içiyorum. Fakat ne kadar süreyle kullanacağım bir bilgim yok yani 10 gün mü 20 gün mü yumurtlayacak kadar mı yoksa hamile kalana kadar normal folik asit gibi her gün mü kullanmalıyım ?? Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim..
hamile kalana kadar hergun kullanicaksin cnm hamile oldugumu ogrendigimde normal folic asite gecmistim
umudunu kaybetme cnm biz simdi 21 haftalik olduk dileyen herkes inslh bu duyguyu tadarTeşekkürler canım iki kutu hap olandan kullandım ama işe yaramaz bende sanırım Allah'ım inşallah sana bana ve dileyen herkese nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu...
fiyatindan emin degilim cnm 30 tane var sanirim internetten arastir istersen ama internetten siparis verme eczaeden al cunku internette bi cok sahte ilac satiliyokızlar bu inofolic fiyatı ne kadar içinde kaç tane var
fiyatindan emin degilim cnm 30 tane var sanirim internetten arastir istersen ama internetten siparis verme eczaeden al cunku internette bi cok sahte ilac satiliyo
kızlar bu inofolic fiyatı ne kadar içinde kaç tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?